küçük gösterdiğim için ciddiye alınmıyorum

31 yaşıma girmek üzereyim, 2.5 senelik evliyim. Evli olduğumu öğrenenler "vah vah çok erken evlenmişsin, ben erken evliliğe karşıyım" falan diyorlar yaşımı öğrenince şok oluyorlar. Çevremin dediğine göre 21-22 gösteriyormuşum. Şu an hoşuma gitse de, iş yerinde ciddiye alınmamak, resmi katılımlarda hala öğrenci muamelesi görmek canımı sıkıyor. Ama yine de küçük göstermeken memnunum.

22 yaşındayım ortaokula gidiyorum sanıyolar. beni de kaale almıyolar. çok minyonum kemiksiz yapım var yüz hatlarım ve kemiklerim çocuksu. benimde hiç hoşuma gitmiyor ama kendine güvenmezsen olgun davranmazsan daha kötü oluyor. öz güvenli olmak açığı kapatıyor bazen

28 yasindayim ama 18 gibi gozukuyorum en fazla. Herkes beni üniversite ogrencisi zannediyor. Cok ciddiyim, bazen cok tatli çocuklarla tanışıyorum, tam flört moduna geliyoruz ki bana vize diyorlar final diyorlar en buyuk zevkim yas farkinin 3-5-7 oldugunu farkedince hemen lafi yasa getirmek, yuzlerindeki saskinligi gormek:))
Gercekten guzel birsey kucuk gostermek.
Ayrica cok ufak tefek oldugu halde epey ilgi ceken kadinlar da var. Shakira,titanikteki rose , nil karaibrahimgil.. hepsi 150-155 mesela. Kylie minogue da keza oyle:)
Belki giyim tarzini ya da sacini degistirebilirsin olgun gorunmek istiyorsan. Biraz aykiri bir renge boya mesela. Kiyafet olarak da bacaklarini daha uzun gosterecek yuksek belli pantolonlar ve gobegi tam kapatmayan bluzlar secebilirsin. Dolgu topuk ayakkabilar giyebilirsin, bir tutam makyaj yapabilirsin... boylece biraz daha büyük gozukebilirsin

Aynı yaştayız seninle ama bizim okuldaki 9lar çok küçük gösteriyor bir tanesini görsen en fazla 9 yaşında dersin.Bir de deri ceket giyip güneş gözlüğü takıyor off :) Mağazaların çocuk modelleri gibi oluyor,bence sevimli :)
Şaka bir yana mutlaka spora başla sınavdan sonra.Evde de yapabilirsin kaslarını güçlendirici hareketler yap.İnternetten araştır sağlıklı ama kilo aldıran yiyecekler ye.
Aşırı kilo da alma bu sefer de yüzün yusyuvarlak olur o daha da çocuksu gösterir.Küçük surat iyidir yani.
Giyim tarzın da çocuksuysa biraz daha sade giyin.Sade ama güzel giyin.Güzellikten kastım bakımsız ve uyumsuz olmayan,öyle kokoş gibi değil yani :)
Hafif makyaj yap.Ruj sür.Okulda da izin veriyorlarsa rimel ve yanında göz kalemi ya da eyeliner sür.Çok hafif allık,aydınlatıcı falan sürebilirsin.
Üniversiteye gidince eğer saçların dayanıklıysa,kolay yıpranmıyorsa saçlarını da boyarsın.
Şimdi öyle kızlar var ki,daha ortaokulda saçlarını sarıya boyuyorlar,çok fazla makyaj yapıyorlar,giyimler de çok özenli olunca,bir se güzel çanta takıyorlar saçlarını maşalıyorlar 20-25 gösteriyorlar.Bence sen de normalsindir,en fazla bebek yüzlüsündür.
Atmak istersen fotoğrafını atman iyi olabilirdi aslında,belki fikir alabilirdin.

2 yil oluyor universiteyi bitirdigimde benden 5 yas kucuk de kiz kardesim var, karsi komsumuz beni 1 bilemediniz 2 kere gormustur kiz kardesimi de ayni sekilde, cok muhabbetimiz yok.

Geldikten sonra kadin beni kapida gordu muhabbet ettik sonra "ablan okulunu bitirdi mi ne zaman gelecek ?" Dedi.

O okulu bitiren abla benim.

Ben öss'ye hazırlanırken, dershanede lise giriş sınavına hazırlanan öğrencilerle karıştırılıyordum hep.
Benimle yaşıt sevgilimi abim sanıyorlardı. Benden çok o bozuluyordu
29 yaşındayım, kendimden küçük sevgili yaptım da rahata erdim

Büyük görünmek için ağır makyajlar yapıp cildini yıpratmamanı öneririm. Ufak dokunuşlar yeterli olur. Bir rimel, hafif bir ruj, saç modeli değişikliği vs
Ufak değişiklikler hem görünüşüne iyi gelir hem ruhuna. Kendini sevmeye başladığın zaman duruşun, yürüyüşün bile değişir.
O enerji emin ol çok şey değiştirir.

18 yaşın ne saygınlığı olacak ki arkadaşım. ayrıca insanlar söyler, çocuk gibi görünüyorsun der teyze gibi görünüyorsun der sen dinledikçe söyleyecek laf bulurlar. arkadaşlarının seni ciddiye almaması küçük görünmenle ilgili olamaz ayrıca. diyelim ki seni tanımayan biri çocuk muamelesi yapabilir ama arkadaşın çocuk gibi davranıyorsa o tipten değil tavır ve konuşmalardandır. yaşından olgun görün demiyorum ama özgüvenini yüksek tut konuştuğun konularda ciddi bilgi sahibi olmaya çalış, tavırlarınla saydır kendini görünüşünle değil.

Henüz ciddiye alınacak bir yaşta değilsin zaten

28 yaşındayım 2 evladım var . Anneleri olduğuma inandiramiuorum kimseyi hep ablası misiniz diyorlar ve ben ezelden beri yaşımı göstermiyorum 20 yaşındayken. 12/13 diyenler oldu ya. Ki benim boyum kısa yüzüm de küçük gösteriyor dublle fena yani anlarsın sen .

O yüzden bak en azından boyun varmis bı tık kilo almaya çalışsan hemen toparlarsin. Hafif makyaj yapabilirsin. Büyük durmak istiyorsan. Bak senden kötü örnekler de var mesela ben :) benim boyunu uzatmak gibi bı şansım yoktu.senin en azından çözümlerin var. Bende senin yaşlarında uyuz oluyordum ama şuan ablasimisiniz diyince mutlu oluyorum :)
Hoşçakal ve bunları dert etme. Diyenlere de ne güzel hiç yaşlanmayacagim o zaman sizin gibi de geç umursama . Sen kendine değer ver başkaları da mecbur verir

Çok avantajlı birşey ben 18 yaşında 25 gibi duruyordum kilolu değildim ama göğüslerim büyüktü yüz hatlarım dikkat çekiciydi. Kötü bir durum kesinlikle senin olayın daha güzel zaman ilerliyor ama hiç değişmiyorsun ne güzel

Bende minyon tipliyim, ellerim ve ayaklarımda küçüktür. Çok espri konusu olmuştur. Senin yaşlarda bende çok dert ederdim. Çocuk sahibi olup biraz etlenip butlanana kadar 75 numara sütyen taktım. :) Lise arkadaşlarım formayı giydir, aynı neutral derler :))

Bir arkadaşım iş yerime ziyarete gelecekti, yakındaki bir esnafa ofisin yerini sormuş. Adam yanındaki arkadaşına"şu küçük kızın çalıştığı yeri soruyor" demiş ki ben o zaman evli ve 20 küsür yaşındaydım :)) Daha bir sürü gülümsetecek anım var bu konuda.

Apartmana yeni taşındığımda çocuklarımın ablası sanmışlar beni. Okula toplantıya gittiğimde öğretmenlerden biri de öyle sanmıştı, çok gülmüştük. Şimdi 40'a merdiven dayadım. Eskiden kızdığım şimdi hoşuma gidiyor. Senin içinde öyle olacak bence güzel bir şey bu.

:) inan bana zamanla hoşuna gidecek. Yeni taşındığım evde hosgeldine gelen komsu,anneni çağır demişti okulda çocukların annesi sizmisiniz diye dalgaya alınmıstım. En kötüsü koltuk takımı için gittim adam aileden biriyle gel sen nasıl seçeceksin demişti (birtek buna kızmıştım) Hiç ama hiç abartısız 3 çocukla girdiğim her ortamda hala aynı teraneleri duyuyorum. Ama ben nedense fazla ciddiye almıyorum üzülme sende. Saçlarını uzatıp, seni olgun gösterecek bir tona boyaya bilirsin. Kıyafetini biraz klassikleştir,birazda makyajla düzelir canım. 2gün sonra 30'uma basmiş olacağım ve kesinlikle avantaj diyorum:)

3 senelik avukatım, 26 yaşındayım, Doğumda doktorum bile müvekkilleriniz sizi ciddiye alıyorlar mı diye sordu bana da hep 16 falan diyorlar

Boyum 1.60 bile değil.zayif hamile kaldım.su an 70 kiloyum ama.küçücük karnim var bir de.kış aylarinda ustumde hirkayla girdiğim bir magazada sok geçirdiler hamile oldugumu duyunca.bir de ikinci çocuk deyince daha da şok oluyorlar.e yaşın kaç daha deyip de 33 ü duyunca yüzlerindeki ifadeyi izlemeye doyamıyorum...

kiyafet var- kiyafet var canim. yani ZARA veya Mangoda zibil gibi size 0, 32 beden kiyafetler var- al giy. taki, güzel bir canta ve kaliteli ayakkabi seni zaten olgun gösterir. anam hanim gibi giyin demiyorum ama bu devirde zayifim/giydigim yakismiyor diyeni fazla inandirici bulmuyorum. ben senin yaslarindayken gercekdende (yurtdisinda) standart beden 38di. minyon kadinlar cocuk reyonundan giyinmek zorundaydi (annem mesela) ama son 10 yildir magazalarda 42/44 beden giyinenler zorluk cekiyor.
mascara, rimel ve güzel tonlarda bir ruj seni yasinin kadini yapar (ki zaten daha 18 yasindasin- bazi ülkelerde daha resit bile sayilmazsin :) )
Sacina güzel bir boya yaptirip (ombre, balayage) degisik bir kesimle yine önplana cikabilirsin mesela. internetde dolu kisa sac modelleri var- onlardan esinlen ve imajini degistir. gerisi gelir.
not: ben 32 yasindayim ve make up sürmezsem benide 20li yaslarda saniyorlar. make up, rimel ve ruj sürdügüm saniye gören boyum kadar cocugum oldugunu sanar :)

Kendimi gördüm resmen ya yaşım 22 olacak 17 yaşında liseli muamelesi görüyorum yaşça küçüklerim yürümeye çalışıyolar bi de iyi tarafından bakmayı dene mesela dolmuş veya otobüslerde öğrenci kimliği göstermeye gerek kalmıyo yüzüne bakınca ikna oluyolar küçük gösterdiğin için ee artık kızda büyüdü benim oğlana alalım diyen teyzelerin sayısı daha az ileriye dönünk düşününce diyelim Allah izin verdi ve 30 yaşına girdin ve hala bekarsın evde kaldın muamelesi yapıcak insan sayısıda az olucak bence biraz iyi taraflarını düşünmelisin bu kadar kasma ben yaşımı söyleyince insanların yüzündeki hadi ya ifadesine bayılıyorum bi de şey var yaşıtlarıma abla demişliğim var bu daha sinir bozucu bişey karşı taraf için

İnsanlar salak salak konuşuyor işte. Şu küçük gösterme muhabbetinde bana da bıkkınlık geldi küçük filan da göstermiyorum üstelik. 157 46 kiloyum ama yüzüm çocuk yüzü filan değil gayet 26 yaşım gibiyim.

Bizim millet çok asiri yaşlı veya kilolu durmayan herkesi en az 10 yaş kucultuyor zaten.

Eşim 34 yaşında gayet yaşını başını gösteriyor uzun boylu kilosu boyuna göre normal ama gobekli, kel değil diye 34 yaşında koca adama 23-24 gösteriyorsun gibi abuk sabuk yorumlar geliyor hep sasiriyorlar filan, adamın kaz ayakları çıkmış ne 23ü diyorum heppp kendime.
Zaten 30,40 yaşlar yaşlı duran yaşlar değiller.

Çok şişman değilsen otomatik olarak en az 10 yaş küçük söylüyor herkes zaten yoksa 35 inde 20 filan gosterdiginden degil. :) Kilo alman lazım sadece.

Yüzüm küçücük zaten uzun saç kullanınca arada kayboluyor desem yeridir ben de küt kullanıyorum

Yaşadıklarımız cok benzer seyler seninle. 22 yasındayım nişan elbisesi denemek için abiyeciye gittim kadın reşitmisin diye soruyor arkadaslarım 14-15 yasında gıbı gosterıyorsun dıyorlar minyon sayılırım sanırım 1.64 boyun 48 kiloyum ama boy ve kiloyla kesınlıkle alakası oldugunu dusunmuyorum, ne minyon kızlar gordum insanın içinden abla diyesi geliyor :) erkek arkadasımla aramda 7-8 yaş var ben bu kadar küçük gosterıyorken cevremdekı yasıtlarım asla ama asla yakıstıramıyor. Ama ben tam bunun gibi kulaklarımı kapattım artık hepsıne sesim çok ince mesela 10 yaındakı mınıcık bır kızın sesıne sahıbım sankı hem tiz hemde incecik ama seviyorum. Sevmeyi öğrendim sende öğreneceksin zamanla . Ha bu dedıgım seyler de benım şevkimi kırıyor mesela çoğu zaman ama napalım poşet değilki milletin ağzı büzelim. Sen etrafındakılerı görmezden gelince başaracaksın. İnceleme etrafındakı kızları aynı zamanda. Özgüvenini dusurur bu sen kendını mınyon olarak degıl o ornek verdıgın kızlardan daha buyuk hissettiğinde gercekten umursamamaya baslayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…