küçük gösterdiğim için ciddiye alınmıyorum

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 yaşıma geldim ama abartısız 13 gösteriyorum. Bu boyumla alakalı değil 165 boyum var ama aşırı zayıfım ve yüz hatlarım çok küçük, yüzüm de çok küçük. Bir de kısa saç kullanıyorum iyice minik hissediyorum.

Benden küçük olanlardan yaşımın saygınlığını göremiyorum. Okuldaki 9.sınıflar dahi benden büyük gösteriyor, herhangi birine otorite kurmam imkansız, her gören ortaokul öğrencisi sanıyor. Herkes tarafından küçük görülmekten bıktım. Tüm yaşıtlarım benden çok farklı, hepsi koca birer genç kız olmuş, benimse hoşlandığım kişi yanımda abim gibi kalıyor. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı; elim yüzüm düzgün ama çocuk gibi göründüğümden ciddiye almıyorlar. Ben de sevmek, sevilmek istiyorum. 30'lu yaşlara gelince avantaja dönüşür diyorlar ama hayatımın en güzel yılları her gün ezilerek, yalnızlık çekerek geçecekse ne yapayım ben o avantajı? Herkesle çok iyi anlaşıyorum ama yaşıtlarımla arkadaşlık kurmakta çok zorlanıyorum. Onların yanımda abim/ablam gibi görünmesinden dolayı ciddi anlamda özgüven ve özsaygı sorunu yaşıyorum. Ailem bile beni suçluyor niye büyümüyorsun diye. En ufak bir hatamı görünüşümle yargılıyorlar. "Milletin kızı nasıl, sen niye böylesin? Biraz havan olsun, çocuk gibi durma..." Benim elimde değil ki bu hastalık gibi bir şey. Aynalara bile bakmak istemiyorum bazen. İnsanlar çok acımasızlar; çok gururum kırılıyor. Bence çağımızın en büyük sorunu bu olmalı sanırım. Artık insanlar değişti. kimse kimseye acımıyor. Hatta zayıfı gören direk ezmeye çalışıyor. İşte ben de onlardan biriyim. Kilomu söylemek istemiyorum ama o kadar zayıfım ki anlatamam. Artık nefret ediyorum kendimden.

Giydiğim hiç bir kıyafet yakışmıyor, ne giysem olmuyor. Bazıları beni anlamayacaklar, bu mu senin dert ettiğin şey diye düşünebilirsiniz ama inanın çok sıkıldım artık. Kime 18im desem inanmıyorlar, ayyy sen 12 13 yaşında gibi duruyorsun diyip çocuk muamelesi yapıyorlar yani kısacası beni ciddiye almıyorlar bu da yaşımdan çok daha küçük gösterdiğim için diye düşünüyorum. Karakterime gelirsek aslında olgun biriyim, nerede nasıl konuşacağımı çok iyi biliyorum ama beni yine de kimse ciddiye almıyor. Kilom az ve tipim minyon olduğu için de yaşımdan küçük gösteriyorum. İlerde belki şimdiki durumuma sevinirim ama şuan çok sinirimi bozuyor.

33 yaşındayım, dövmeci velimden izin almamı söyledi bikaç ay önce, kitapçı beni ergen kitaplarının olduğu reyona yönlendirdi geçen hafta, sağlık ocağındaki hemşire evli olduğumu öğrenince “kaç yaşında evlendiiin seeeğğn” diye bir şaşkınlık nidası patlattı, rahmetli babamı dedem sanarlardı. Zayıf değilim, kısa boylu değilim, minyon bir kadın hiç değilim, neden böyle o kısmı çözemedim ama ben çok eğleniyorum. Sen de kafana takmaktan bir gün vazgeçeceksin, üzülme.

Bu böyle devam ediyor daha çok başındasın.
31 yaşındayım sadece 2 senedir saçlarımı boyatıyorum.
Artık millet git saçlarını boyat yaşını gösterirsin dediği için boyatıyorum bu arada.
İş yerinde kimse kale almıyor.Müşteriye cevap veriyorum benimle ikna olmuyor..Arkadaş aynı cümleyi kuruyor fazla bir kelime dahi katmadan ikna oluyor gidiyor.
Boyum 1.55 kilom 46.
Bunlara o kadar bozulmuyorumda taliplerin hep yaşı küçük anacım ya.

Bide komşularla bı ortama girince akrabaları fln oluyor diyorlar komşulara böyle tndgnz varda niye demynz suna yapariz diye evli olduğuma inanmıyor lar kaç tane gorucum çıktı oğlumu kardeşim fln sanıyorlar bazen geçen tanımadığım kişilerin de olduğu bı altın gunune girdim annemi sordu kadın bana sonra arkadas dedi o evli güne giren o diye bnm hoşuma gidiyor

Giyiniş şeklini değiştirebilirsin belki. Cok sporsan hafif klasiklesebilirsin, eyeliner rimel kullanabilirsin, saçını fresh yapabilirsin vb. Ben de ilerde avantaj olacağını söyleyeyim bari:) Iki çocukla gören direk sen kaç yaşındasın diyip 30u duyunca şok geçiriyorlar.

Sinirini bozmana inan ki değmiyor canım, çok iyi anlıyorum ben de hep zayıf, ufak tefek olmaktan dolayı ne kıyafet bulabilirdim eskiden ne de milletin dilinden kurtulabilirdim. Ana inan ki yaş ile birlikte kilo kebdiliğinden geliyor bir bakıyorsun. O zamana kadar istersen spor ile vücudu şekillendirmeye, saç-makyaj ile kendine yakışan tarzı bulmayı denesen yeter zaten, sonra kilo vermek isteyenler seni kıskanacak emin ol

31 yaşındayım 95 97li insanlar aynı yaştayız sanıp kanka muhbabeti yapıyor
Yapsın da çok iyi anlıyroum yapcak bsy yok
Birde güleryüzlüyüm ki saf olduğum da hemen anlaşılıyor
Ben hala çözüm bulamadım

Gençlik yıllarımda bende çocuksu durduğum için hoşlandığım çocuklar beni kaale almaz hatta pek çoğu beni tanımazdı bile.Sanki şeffaf görünmez vie hayalet gibi..yokmuşum gibi davranılırdı her ortamda.Şimdi 38 lerdeyim ve 28 sanıyorlar.Düşünüyorumda 38 ken 45 duruyosun deseler daha ağır olurdu.O yüzden iyi ki ufak duruyormuşum diyorum.Elbette ki o yaşlarda insanı yaralıyor yaşananlar,ancak bunu giyiminle değiştirmen mümkün bence.Mesela neden kısacık saç kulşanıyorsun? Daha dişiliğini ön plana çıkaracak tarzları seçersen çocukluk emarelerinden daha kolay kurtulursun.Uzun saç,biraz makyaj vs.. bizim zamanımızda makyaj pek yaygın değildi hem,sen daha şanslısın ve giyim seçeneğinde çok fazla,bunları değerlendir derim

Yine kendimden örnek vericem 19-20 yaşıma kadar boyum uzun olmasına rağmen ben de küçük gosteriyordum. Resmen yüzüm 14 yaşından büyük değildi ve fiziki olarak dümdüzdüm.. meminto yerine nokta vardı. Çırpı gibiydim.. 1.77 boyunda 46-47 kilo arasindaydim, ne giysem asla yakismiyordu, iğreti duruyordu deve çocuk gibiydim sen en azından daha minyonsun, beni düşünsene daha fena... Ama 20 yaşı geçmeye başladığımda ben de değiştim.cunku karakterim değişti.. karakter de bu imajı çok etkiliyor... Sen kendin hakkında ne düşünürsen dışarıya da onu verirsin önce bu konuyu aş lütfen.. ve evet yaş ilerledikçe bu fiziki yapının avantajlarını da göreceksin. Ama önce fikrini değiştir

Ben buyuk gostermektense kucuk gostermeyi tercih ederim. Minyon bir vucut tipine sahipsin belkide yapacak cokta birseyin yok ha bir ihtimal saclarini uzatabilirsin. Soyle kucuk gosteriyorum muhabbetlerini sevmiyorum ama ornek vermek gerekirse kisa sac beni de kucuk gosterir. Minyon tiplilik benim ailemde var. Annem babam oyleler. Kimisi kisa sacla buyuk gosterir ben de senin gibi kucuk gosteriyorum. Musteri temsilcisiyim soru soruldugunda bazen ah sen kucuksun nerden bileceksin internetten onceki cagi gibi muhabbetler donebiliyor. Oysa 35 yasindayim. Oncesini de biliyorum. Yasinda daha 18 muhtemelen 20lerinin ortalarina geldikce bu sorunun kalmaz. Kilo da almayi deneyebilirsin 165e 45 cok az geldi bana. Zayifsin baya. Birkac kilo alsan iyi olur. 50 olsan mesela.

Çalıştığım yerde bana işi öğreten bir kadın çalışan vardı. Müşteriler beni onun kızı sanıyorlardı. Hem kadın üzülüyor yaşlı gösteriyorum diye hem ben üzülüyorum neden beni ortaokullu sanıyorlar diye

Giyim tarzını değiştirmek işe yarar bu konuda. Bir de artık herkes makyaj yaptığı için yapmayanı çocuk sanıyorlar bence. Yüzüme bakıyorum gayet kendi yaşımı gösteriyor ama makyaj yapmıyorum diye çocuk muamelesi görüyorum. Bu insanların gözü görmüyor dedim artık boşverdim.

Diğer insanların ne düşündüğünü boşverdiğimden beri kendimden memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…