- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
Merhaba arkadaslar ben herkesin bohcasina ne konulcak ne alincak hepsini tek tek liste halinde ayarladim,2 kaynim 1 görümcem var herkesinkine ne konulcagini tek tek ayarladimda görümceminkine gelince ne koyulcagini bilemedim yardimlariniza ihtiyacim var kendisi henüz 1.sinifa yeni gidiyor 7 yasinda bayramdan sonra yapacagiz nisani kismetse o zamanda 8 yasinda oluyor sizce bu yastaki kücük kiz cocuguna ne gibi bohca hazirlanir ? Bir de hazir bohcalar oluyor ya onada ayriyetten o bohcalardan almamiz gerekir mi nasil yapmaliyiz ? Yardimci olun lütfen benim aklima pek bisey gelmiyor :26::26::26:
bence güzel bi elbise alabilirsin :)
canım benimde grümcem 10 yaşındaydı biz ona iç çamaşırı çorap bide süslü bi pişjama takımı koymuştuk
Kücük cocuga bohca yapildigini ilk defa duyuyorum.:26:
Annesinin bohcasina ona bi elbise, bi ayakkabi koyardim ben. ama ayriyetten bohca yapmazdim, bu biraz sacma olmaz mi?
abim evlendiğinde ben bekardım ama 25 yaşındaydım. havlu, çember, örgü çorap bide pijama takımı koymuşlardı o kadar.
lcwaikiki'nin çocuk bölümü hem çok ucuz hem çok şık. cicili bicili külotlu çoraplar var, tişörtler, elbiseler... oraya muhakkak bak derim ben.
toka falan da koyabilirsin süslü?
arkadaşın dediği gibi renkli külotlu çorap,ayakkabı,pijama takımı,elbise,iç çamaşırı,yine bi kutu içinde evde giyilen büyük hayvan figürlü ayakkabı alabilirsin canım..küçük çocuklara hep dikkat ediyorum evde sürekli onlardan giyiyolar..görümcen küçük olunca karar vermekte zor olur dimi?rabbim hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin
cicili bicili pijama çorap, ayakkabı, elbise, iç çamaşırı çok iyi olmuş :)
kız çocukları her zaman süse püse düşkündür barbie nin çocuklar için parfüm çeşitleri var ondan da alırsan çok beğenir bence :)) a da zara nın kids bölümündede çocuk parfümü var..
canım benim bir de küçük kaynım var sen yine iyisinkaynım ve görümcem de ortaokula gidiyolarlar ben de ne koysam karar veremiyorum. Sevdiği şarkıcılar falan var onlarla alakalı bir şey koymayı düşünüyorum baskılı tshirt falan
sadece görümcem degil ki biri 15 yasinda biri 25 yasinda iki kaynim varzor is bu bohca isleri yaaa offf biz bu kadar özeniyoruz insallah karsi taraftanda ayni özeni görürüz yoksa annemin dilinden ömür billah kurtulamam
evet canım ya çok zor valla, benim için erken aslında daha nişana çok var ama ben şimdiden listeye başladımkolay gelsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?