Nişan Kücük görümcemin bohcasina ne koyabilirim ? yardim lütfen

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
Merhaba arkadaslar ben herkesin bohcasina ne konulcak ne alincak hepsini tek tek liste halinde ayarladim,2 kaynim 1 görümcem var herkesinkine ne konulcagini tek tek ayarladimda görümceminkine gelince ne koyulcagini bilemedim yardimlariniza ihtiyacim var kendisi henüz 1.sinifa yeni gidiyor 7 yasinda bayramdan sonra yapacagiz nisani kismetse o zamanda 8 yasinda oluyor sizce bu yastaki kücük kiz cocuguna ne gibi bohca hazirlanir ? Bir de hazir bohcalar oluyor ya onada ayriyetten o bohcalardan almamiz gerekir mi nasil yapmaliyiz ? Yardimci olun lütfen benim aklima pek bisey gelmiyor :26::26::26:

Merhaba arkadaslar ben herkesin bohcasina ne konulcak ne alincak hepsini tek tek liste halinde ayarladim,2 kaynim 1 görümcem var herkesinkine ne konulcagini tek tek ayarladimda görümceminkine gelince ne koyulcagini bilemedim yardimlariniza ihtiyacim var kendisi henüz 1.sinifa yeni gidiyor 7 yasinda bayramdan sonra yapacagiz nisani kismetse o zamanda 8 yasinda oluyor sizce bu yastaki kücük kiz cocuguna ne gibi bohca hazirlanir ? Bir de hazir bohcalar oluyor ya onada ayriyetten o bohcalardan almamiz gerekir mi nasil yapmaliyiz ? Yardimci olun lütfen benim aklima pek bisey gelmiyor :26::26::26:

bence güzel bi elbise alabilirsin :)

bence güzel bi elbise alabilirsin :)

evet onu düsündüm ama sadece o olmaz ki yanina muhakkak bir seyler almam lazim bi bohca hazirlamam lazim abilerine koydugumu görüp ona birsey yapmadigimi görürse küser bana bende dayanamam onun bana alinmasina cocuk sonucta sevindirmek lazim ayakkabi mi alsam simdi o geldi aklima

Kücük cocuga bohca yapildigini ilk defa duyuyorum.:26:

Annesinin bohcasina ona bi elbise, bi ayakkabi koyardim ben. ama ayriyetten bohca yapmazdim, bu biraz sacma olmaz mi?

canım benimde grümcem 10 yaşındaydı biz ona iç çamaşırı çorap bide süslü bi pişjama takımı koymuştuk

Kücük cocuga bohca yapildigini ilk defa duyuyorum.:26:

Annesinin bohcasina ona bi elbise, bi ayakkabi koyardim ben. ama ayriyetten bohca yapmazdim, bu biraz sacma olmaz mi?

valla pek bilmiyorum ama kayinvalidemin bohcasinin iicine sigacagini hic sanmiyorum cünkü onunkiler anca yani mecbur ayriyetten yapcam cünkü ayakkabi alinca öyle cikarip koymak istemiyoum kutusuyla konulsun elbiseyide muhakkak alcam :34:

abim evlendiğinde ben bekardım ama 25 yaşındaydım. havlu, çember, örgü çorap bide pijama takımı koymuşlardı o kadar.

lcwaikiki'nin çocuk bölümü hem çok ucuz hem çok şık. cicili bicili külotlu çoraplar var, tişörtler, elbiseler... oraya muhakkak bak derim ben.

toka falan da koyabilirsin süslü?

lcwaikiki'nin çocuk bölümü hem çok ucuz hem çok şık. cicili bicili külotlu çoraplar var, tişörtler, elbiseler... oraya muhakkak bak derim ben.

toka falan da koyabilirsin süslü?

zaten o da renkli seylere bayilir süslü püslü seylere rengarenk cocuk iste :) evet toka da alayim :) bir de tarak+ayna setleri oluyor barbi li filan onlardanda koyacam :66:

arkadaşın dediği gibi renkli külotlu çorap,ayakkabı,pijama takımı,elbise,iç çamaşırı,yine bi kutu içinde evde giyilen büyük hayvan figürlü ayakkabı alabilirsin canım..küçük çocuklara hep dikkat ediyorum evde sürekli onlardan giyiyolar..görümcen küçük olunca karar vermekte zor olur dimi?rabbim hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin

arkadaşın dediği gibi renkli külotlu çorap,ayakkabı,pijama takımı,elbise,iç çamaşırı,yine bi kutu içinde evde giyilen büyük hayvan figürlü ayakkabı alabilirsin canım..küçük çocuklara hep dikkat ediyorum evde sürekli onlardan giyiyolar..görümcen küçük olunca karar vermekte zor olur dimi?rabbim hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin

canim benim cok saol bir fikir daha edinmis oldum evde giyilen panduflari diyorsun haklisin nasil aklima gelmedi daha önce sürekli onlari görünce gözünü dikiyordu :) ondan muhakkak koyacagim cok saol canim evet yaa kücük olunca daha bi zor oluyor 2 kaynim var biri 15 digeri 25 yasinda onlarinkini hallettim bu kalmisti :)

cicili bicili pijama çorap, ayakkabı, elbise, iç çamaşırı çok iyi olmuş :)

kız çocukları her zaman süse püse düşkündür barbie nin çocuklar için parfüm çeşitleri var ondan da alırsan çok beğenir bence :)) a da zara nın kids bölümündede çocuk parfümü var..

cicili bicili pijama çorap, ayakkabı, elbise, iç çamaşırı çok iyi olmuş :)

kız çocukları her zaman süse püse düşkündür barbie nin çocuklar için parfüm çeşitleri var ondan da alırsan çok beğenir bence :)) a da zara nın kids bölümündede çocuk parfümü var..

bizimki barbie hastasi o parfümü bi arastirayim bulup alayim cok sever cimcimem cok sevinir cok saol arkadasim tesekkür ederim fikir icin :)) :34:

canım benim bir de küçük kaynım var sen yine iyisin :27: kaynım ve görümcem de ortaokula gidiyolarlar ben de ne koysam karar veremiyorum. Sevdiği şarkıcılar falan var onlarla alakalı bir şey koymayı düşünüyorum baskılı tshirt falan :66:

kızlar ben öyle bohça falan yapmamıştım. benim görümcem de sağolsun biraz cinstir:1::1: kitap çok seviyo falan diye kitap serisi almıştım bi de spor bi çanta:) napayım ayol kız bilim adamı pijama falan alamazdım ya:32:

canım benim bir de küçük kaynım var sen yine iyisin :27: kaynım ve görümcem de ortaokula gidiyolarlar ben de ne koysam karar veremiyorum. Sevdiği şarkıcılar falan var onlarla alakalı bir şey koymayı düşünüyorum baskılı tshirt falan :66:

sadece görümcem degil ki biri 15 yasinda biri 25 yasinda iki kaynim var :61: zor is bu bohca isleri yaaa offf biz bu kadar özeniyoruz insallah karsi taraftanda ayni özeni görürüz yoksa annemin dilinden ömür billah kurtulamam :60:

sadece görümcem degil ki biri 15 yasinda biri 25 yasinda iki kaynim var :61: zor is bu bohca isleri yaaa offf biz bu kadar özeniyoruz insallah karsi taraftanda ayni özeni görürüz yoksa annemin dilinden ömür billah kurtulamam :60:

evet canım ya çok zor valla, benim için erken aslında daha nişana çok var ama ben şimdiden listeye başladım :1: kolay gelsin hepimize :6:

evet canım ya çok zor valla, benim için erken aslında daha nişana çok var ama ben şimdiden listeye başladım :1: kolay gelsin hepimize :6:

benim icinde erken canim daha var banada askerlik bi bitseydi hayirlisiyla agustosta geliyor ramazan giriyor araya insallah bayramdan sonra :) kolay gelsin hepimize gercektende :34:

Back