Küçük görme

su_ltan89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
509
203
Merhabalar,buraya yazayım belki rahatlarim,belki bir fikir veren olur diye düşündüm.arkadaslar insanlar beni sanki ezik görüyorlar.deger vermeyip saygı gostermiyorlar.bunu yapanlarda tüm gün evde bahçede,parkta oturan komsularim kadınlar çocuklar vs.benimde iki cocugum var.ama sırf onları gormemek için hergun başka başka parka götürüyorum.mesela örnek vereyim bir doğum günümü var.ben ve çocuklarım cagirilmiyor.yada birinin çocuğu yanlış bir şey mi yaptı.ben söylersem.yanlis anlasiliyorlakin.onlar benim çocuklarıma bagirabilirler bile kendilerinde bu rahatlığı görüyorlar.samimi değilim kimseyle seviyeliyim.ama basit mi görüyorlar bilmiyorum.beni konuşmaya değerde görmüyor insanlar.sadece komşular değil herkes.iyice kendimi ezik hissettim.

Sizde onlara bakıp sinsi sinsi gülün. Onların çocuklarına istediğiniz gibi davranın sizinkilere ne yapıyorlarsa sizde onlarınkine yapın. Tahrik edin onların size yaptığı gibi. Doğum gününe çağırmamaları ayrı bir terbiyesizlik ama siz kaçmayın ben burdayım dik duruşu sergileyin

Merhabalar,buraya yazayım belki rahatlarim,belki bir fikir veren olur diye düşündüm.arkadaslar insanlar beni sanki ezik görüyorlar.deger vermeyip saygı gostermiyorlar.bunu yapanlarda tüm gün evde bahçede,parkta oturan komsularim kadınlar çocuklar vs.benimde iki cocugum var.ama sırf onları gormemek için hergun başka başka parka götürüyorum.mesela örnek vereyim bir doğum günümü var.ben ve çocuklarım cagirilmiyor.yada birinin çocuğu yanlış bir şey mi yaptı.ben söylersem.yanlis anlasiliyorlakin.onlar benim çocuklarıma bagirabilirler bile kendilerinde bu rahatlığı görüyorlar.samimi değilim kimseyle seviyeliyim.ama basit mi görüyorlar bilmiyorum.beni konuşmaya değerde görmüyor insanlar.sadece komşular değil herkes.iyice kendimi ezik hissettim.
Çocuklarınız çok mu yaramaz ?
Siz çok mu sivri dillisiniz ?
Öfkeli misiniz ? Geçimsiz misiniz ?
Nerden bilelim tek bi msj ile:kahve::kahve:

Bence kendini böyle ezik hissede hissede pısırık sessiz bir hal almışsın ve çevrende sana böyle davranabilmis azıcık sesin çıksın ama ayıp olur aman kinanirim deme haklıysan savun kendini d.gunune çağırmamislar sende bir konuşma da sebebini sor ne diyebilir ki belki utanır

İlginç. Ayrıca neden komşuluk edinmeye çalışıyorsun ki? Ben iki apartmanda yaşadım evlenfiğimden beri, asla kimseye gitmedim kimsenin de bana gelmesini istemedim.

He bir sıkıntısı olana yardımcı olmadım mı? Oldum. Tatlı yapıp götürürdüm vs ama kimseyle gidip gelmezdim. Bence sen de öyle ol saygı duyulası insan olursun.

Ben şuna takıldım, sizin çocuğunuza nasıl bağırabiliyorlar? Tepki vermiyor musunuz?
Acikcasi burada kabahat kimde bunu cozemedim. Bunu herkes yapiyorsa belki de sizde bir iletisim problemi olabilir. Ama tabi ki kimse sizin cocugunuza bagirama. Sahsen biri benim cocuguma bagirsa yolar atarim kusura bakmayinda
[/QUOTEtabi ki bende izin vermem bagirmalarina.ama bana çok çirkin geliyor 40 yaşındaki kadına ne bagiriyon demek.olayda su oğlum 5 yaşında ısırgan otu koparmış diğer çocukları kovalıyor isircak diye hiç birine degmiyor bile zaten en küçükleri benim oğlum.ama görseniz 8-9 yaşında çocuklar ağlayarak geliyorlar annelerinin yanına.anne bize ısırgan otu degdiriyor.ben yapma ddedim ama çocuk işte koşturuyor gülüyor eğleniyor o sıra.yanlus bir şey görmedim ben.ama o kadınlar al çabuk oğlunun elinden onotu.ali oynatmasinlar seni o otu bırak vs.o kadar gerildim ki..ama laf anliycak insan değiller sanki.kafalarimiz ayrı.cocuklarida o kadar bencil buyuruyorlar ki.hic.bir.oyuncaklarini elleyemiyor benimkiler.2 yaşındaki kızım bile bir toplarını alamıyor.bu arada gerçekten hepsi böyle.ve ben gurbetteyim.hic eşim dostum yok.

Komşudan illa arkadaş olacak diye bir şart yok. Merhaba, Merhaba. Fazlasına ne gerek var. Onlardan kaçmak için başka parklara gitmek de neyin nesi? Yetişkin bir kadınsınız. Çocuklarınızla ilgilenin, gününüze devam edin. Siz onların çocuklarının davranışlarında bir yanlış görünce uyaramazken, onlar ne hakla sizin çocuğunuza bağırabiliyor? İzin vermeyin.

Siz kabahatlisiniz. Cocugunuz baskasinin cocuklarina isirgan otuyla yakiyor ne demek. Sizin oyun anlayisiniz bu mu yani. Cocugunuza boyle bir oyun sekli olmadigini baskalarinin coxuklarina zarar vererek canini yakarak oynanmayacagini ogretmezseniz kadinlarda hakli yani. Ama size tepki gostermekte hakli. Cocugun sucu yok

İlginç. Ayrıca neden komşuluk edinmeye çalışıyorsun ki? Ben iki apartmanda yaşadım evlenfiğimden beri, asla kimseye gitmedim kimsenin de bana gelmesini istemedim.

He bir sıkıntısı olana yardımcı olmadım mı? Oldum. Tatlı yapıp götürürdüm vs ama kimseyle gidip gelmezdim. Bence sen de öyle ol saygı duyulası insan olursun.
[/QUOTEcevren varmiydi peki.akraba eş dost.benim kimse yok.bunu gördükleri halde içlerine almıyorlar.30 yasindayim.evlatlarim gerçekten akıllı,söz dinleyen,merhametli ve insana aç çocuklar.

5 yaşında bir çocuk elinde ufacık bahçede biten bir ısırgan koparmış ki ısırgan bile degildi o.9-10 yaşlarındaki çocukları kovalıyor kendince.ayni gucdelermidir.ki dediğim gibi bir ottu aldığımda ısırgan değildi.

Normal bir arkadaşlık kuramazsın zaten bu saatten sonra onlarla.Yapman gereken şey sana laf attıklarında mutlaka cevap ver ve çocuğuna bağırmalarına da izin verme.Yanlış tanımışlar seni üzerine gelebildikleri kadar gelecekler.

Benim de çocuğum var. Ben de kimsenin çocuğuma kızmasına musade etmem ama kızımın bir başkasını rahatsız etmesine de musade etmem. Benim mudahele ettiğimi gören de zaten kızamaz çocuğuma.
Kızım çok sevecen ve uyumlu bir çocuktur ama ne hikmetse gelen giden kızıma sataşır. Çocuğum oyun oynar kendi kendine gelip bozarlar. Hatta bir çocuk var kızımdan bir kaç ay küçük. Kızım eve gelecek o çocuk izin vermiyor, üstüne yürüyor, bağırıyor, kızım korkudan ağlıyor Annesi de ağzını açıp bir kelime etmiyor balkondan seyrediyor. Ben de mecburen çocuğa kızıyorum ne yapıyorsun diye durum böyleyken ben de çocuğumu onlarla oynatmam annesiyle de muhatap olmam.

Normal bir arkadaşlık kuramazsın zaten bu saatten sonra onlarla.Yapman gereken şey sana laf attıklarında mutlaka cevap ver ve çocuğuna bağırmalarına da izin verme.Yanlış tanımışlar seni üzerine gelebildikleri kadar gelecekler.
Sen bunu nereden anladin? beni tanımadan yargiladilar.

X