- Konu Sahibi cevizlitarcinli
-
Lütfen bana da gönderir misin canımiki gündür sayfadaki telkinle ilgili yazıları karıştırıyorum...Yazılanlar oldukça eski yorum yapanlar çok uzun zaman önce yorum yapmışş... çoguna özelden tek tek mesaj attım dönüş bekliyorum ve hemen hemen hepsinin son etkinlik tarihi günümüze hiç yakın değil. çareyi yeni konu açmakta buldum... söylendiğine göre bir ses telkini dosyası var ve günde 6 - 8 saat dinleniyor ve bu ses bilinç altına yerleşiyormus zamanla vücutta buna tepki vermeye başlıyormuş.. bu telkini deneyen arkadaslar lütfen yardımcı olur mu...yıllar önce Partfait diye bir üye varmış o başlatmış bu telkin olayını hatta bir çok arkadas farklı telkinler istemişler.... lütfen bilen dinleyen varsa yardım edebilir mi ? neden acaba olabilir mi diye düşündüm çünkü başlarda cok sacma geliyordu farkı gördüm yazan arkadaslar kafamı karıstırdı sonrasında çocukken düştüğümde biryerim yaralandıgında canım çook acıdıgında kendi kendime hayır hiçç acımıyor ki hiç acımıyor hayır hiç bişeyim yok diye tekrarladıgım ve sonrasında gercekten işe yaradıııgı zamanlar aklıma geldi ve olabilir mi ki demekten kendimi geri alamadım
dinledizmi işe yarıyomu gercekteniki gündür sayfadaki telkinle ilgili yazıları karıştırıyorum...Yazılanlar oldukça eski yorum yapanlar çok uzun zaman önce yorum yapmışş... çoguna özelden tek tek mesaj attım dönüş bekliyorum ve hemen hemen hepsinin son etkinlik tarihi günümüze hiç yakın değil. çareyi yeni konu açmakta buldum... söylendiğine göre bir ses telkini dosyası var ve günde 6 - 8 saat dinleniyor ve bu ses bilinç altına yerleşiyormus zamanla vücutta buna tepki vermeye başlıyormuş.. bu telkini deneyen arkadaslar lütfen yardımcı olur mu...yıllar önce Partfait diye bir üye varmış o başlatmış bu telkin olayını hatta bir çok arkadas farklı telkinler istemişler.... lütfen bilen dinleyen varsa yardım edebilir mi ? neden acaba olabilir mi diye düşündüm çünkü başlarda cok sacma geliyordu farkı gördüm yazan arkadaslar kafamı karıstırdı sonrasında çocukken düştüğümde biryerim yaralandıgında canım çook acıdıgında kendi kendime hayır hiçç acımıyor ki hiç acımıyor hayır hiç bişeyim yok diye tekrarladıgım ve sonrasında gercekten işe yaradıııgı zamanlar aklıma geldi ve olabilir mi ki demekten kendimi geri alamadım
Bana da gonderir misinizDosya bende mevcut özelden mail adresi atarsanız gönderebilirimcevizlitarcinli
ben sadece telkinle değil ekstra şeyler de yaptım iki hafta sonra etkisini görmeye başladım dolgunluk irilik oldu ölçüm yapmadım ama bırakınca iki hafta içinde eskiye döndü
Peki siz denediniz mi? İşe yaradı mı?Dosya bende mevcut özelden mail adresi atarsanız gönderebilirimcevizlitarcinli
Gerek kalmadi YouTube da buldum ses dosyasiniKızlar bende rica etsem banada gönderir misiniz? Deneyenler sonuç alabildiniz mi?
Bu sorumu silmek istedim ama silemedim yorumları okuyunca bu konu hakkında başka birine cvp vermişsinizPeki siz denediniz mi? İşe yaradı mı?
Etkisini gördün mü canım
[/QUO
Birisi sana ses dosyasını atmış 2016 yılından buyana bı etkisini gördüm mü?iki gündür sayfadaki telkinle ilgili yazıları karıştırıyorum...Yazılanlar oldukça eski yorum yapanlar çok uzun zaman önce yorum yapmışş... çoguna özelden tek tek mesaj attım dönüş bekliyorum ve hemen hemen hepsinin son etkinlik tarihi günümüze hiç yakın değil. çareyi yeni konu açmakta buldum... söylendiğine göre bir ses telkini dosyası var ve günde 6 - 8 saat dinleniyor ve bu ses bilinç altına yerleşiyormus zamanla vücutta buna tepki vermeye başlıyormuş.. bu telkini deneyen arkadaslar lütfen yardımcı olur mu...yıllar önce Partfait diye bir üye varmış o başlatmış bu telkin olayını hatta bir çok arkadas farklı telkinler istemişler.... lütfen bilen dinleyen varsa yardım edebilir mi ? neden acaba olabilir mi diye düşündüm çünkü başlarda cok sacma geliyordu farkı gördüm yazan arkadaslar kafamı karıstırdı sonrasında çocukken düştüğümde biryerim yaralandıgında canım çook acıdıgında kendi kendime hayır hiçç acımıyor ki hiç acımıyor hayır hiç bişeyim yok diye tekrarladıgım ve sonrasında gercekten işe yaradıııgı zamanlar aklıma geldi ve olabilir mi ki demekten kendimi geri alamadım
Valla ben iki gündür dinliyorum dinlemeye başladığımda bı hareketlilik böyle ağrı gibi, karincaliyor ağını çok düşük dozda belirli belirsiz bakalım bı 21 gün geçsin o zmn belli olur inşallahİşe yaradı mı kızlar
Bekliyoruz gelişmeleriValla ben iki gündür dinliyorum dinlemeye başladığımda bı hareketlilik böyle ağrı gibi, karincaliyor ağını çok düşük dozda belirli belirsiz bakalım bı 21 gün geçsin o zmn belli olur inşallah
Peki siz denediniz mi? İşe yaradı mı?
Sorun değil telkini dinledim çok bi faydasını göremedim ne yazık ki fayda etsede geçiçi sanırım .Bu sorumu silmek istedim ama silemedim yorumları okuyunca bu konu hakkında başka birine cvp vermişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?