- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.615
- 133
- 32
- Konu Sahibi cevizlitarcinli
Malesef güzel etki eder gibi oldu ama kalıcı olmadı, şu an yine küçücük geziyorumKalıcı mı oldu peki ? Bazıları etkisinin sadece bir kaç hafta sürdüğünü söylüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef güzel etki eder gibi oldu ama kalıcı olmadı, şu an yine küçücük geziyorumKalıcı mı oldu peki ? Bazıları etkisinin sadece bir kaç hafta sürdüğünü söylüyor.
canım bana da atabilir misinMalesef güzel etki eder gibi oldu ama kalıcı olmadı, şu an yine küçücük geziyorum
Canım yukarıda söylemiştim sanırım tlfnuö bozuldu ve içindeki herşey silindi üzgünüm attığım arkadaşlar var önceki sayfalara bak yardımcı olurlar belki...canım bana da atabilir misin
Bana da gönderir misiniz dosyayı acaba? Teşekkürlerben sadece telkinle değil ekstra şeyler de yaptım iki hafta sonra etkisini görmeye başladım dolgunluk irilik oldu ölçüm yapmadım ama bırakınca iki hafta içinde eskiye döndü
Cnm yukarda yazdım tlfnum bozuldu ve dosya silindiBana da gönderir misiniz dosyayı acaba? Teşekkürler
Tamam teşekkürler gene de önceki gönderilenler varsa bana da gönderir misiniz?Cnm yukarda yazdım tlfnum bozuldu ve dosya silindi
cevizlitarcinli ye göndermiştim telkin dosyası mevcutsa eğer hala ondan isteyebilirsin canım..Tamam teşekkürler gene de önceki gönderilenler varsa bana da gönderir misiniz?
nolur bana da atar mısınız hcry_genie@hotmail.comDosya bende mevcut özelden mail adresi atarsanız gönderebilirim cevizlitarcinli
Canim bana da yollarmisin eslem098hotmail.comDosya bende mevcut özelden mail adresi atarsanız gönderebilirim cevizlitarcinli
Merhabalar, eğer dosya elinizde mevcutsa paylaşabilir misiniz ? karsimdakiben@hotmail.comKızlar bana da gönderir misiniz?
seda_rs_1907@hotmail.çok
Şimdiden teşekkürler