Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri küçük göğüs:))))

kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben de 58 kilo oldum bu ay ama büyüme yok. çok büyük sarkık istemem ama 85 - 90 ideal bence. ister istemez insanın özgüvenini düşürüyor fazla kafama takmasam da.. östrojen hormonu eksikliğinden kaynaklanıyo olabilirmi acaba bunun için ilaç kullanan var mı

Benimde goguslerim cok kucuktu ve asiri kafaya takiyodum evlen emzir buyur derdiler evlendim cocuk yaptim buyudu icine sut dolunca ama kizim sutten kesilince hoop gitti dahada kuculdu neyse sonuc gittim slokon ameliyati oldum cok iyi suan ve disardan bakan anlamaz evlendikten sonra dusunebilirsin bence sende

Benim de göğsüm çok sönük çocuğumu sütten kestim su dolu balon gîbi oldular ne yapmalıyım önerisi olan varmıı(ameliyat dışında tabii:)

Son düzenleme:
Bence silikon şart insanın özgüveni yerine geliyor ayrıca cocukda emziriliyor yanlış bilgi vermeyin

merhaba,
Bu ürünümüzü denemenizi tavsiye ederim çok etkili bir üründür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Göğüs altı ve kolaltı silikon ameliyatlarında silikonu çıkarmadan emzirebiliyorsun. Çünkü süt kanallarının altına koyuluyo silikon emzirmeye engel olmuyo. Silikonu meme ucu kesilerek koydurmadığın sürece sorun yok yani

Ben bir doktor olarak söylüyorum.Ne yazık ki göğüs büyütme ve küçültme gibi konularda krem jel tablet vs gibi şeylerin kesinlikle büyütücü etkisi olmaz.bu konu da rahatsız olan arkadaşlar kesinlikle bir plastik cerrahi ile görüşerek operasyon olabilir.
Kesin ve mutlu bir çözüm.arzu eden arkadaşlara plastik cerrahi muayene randevu ve hattta operasyon konusunda yardımcı olabilirim.05

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…