- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 39
- Konu Sahibi Nisan.umut
canım 46 kiloyum diyosun ya 85 bedenmi bekliyorsun tabikide küçük olacak gögüslerin öyle işmi var hem incecik olcaksın hem göğüslerin iri imkasiz bende 1.62 boyundayım 58 kiloyum gayet gögüslerim yerinde ama 54 kiloya düştüğümde memeden eser kalmıyor.Yağ tabakası göğüs bedeninde ne kadar yağ olabilirki 46 kiloyken göğüslerin büyük olsun. Bence destekli takma ya gerçekten takma öz güvenin olsun bir arkadaşım var oda gögüsleri küçük olduğu için destekli kullanıyor ama sütyen ben burdayım diyor resmen kötü görüntü kimi kandıracaksın ki boşver öz güvenin olsun kendine gerekirse biraz kilo al ve plates yap yada göğüs çalışacak hareketler yap rutine bağla göğüs çalışma konusunda. 54 kiloyken 75-80 arası takıyordum ama üzülecek bişey yokki bunda büyük ve sarkık olmasındansa küçük ve dik olması daha iyi geliyor bana .
kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben de 58 kilo oldum bu ay ama büyüme yok. çok büyük sarkık istemem ama 85 - 90 ideal bence. ister istemez insanın özgüvenini düşürüyor fazla kafama takmasam da.. östrojen hormonu eksikliğinden kaynaklanıyo olabilirmi acaba bunun için ilaç kullanan var mı