Küçük ev aletlerinde hangi marka ve hangi parçalar??

tüm küçük ev aletlerim arzum ve hepsinden de çok memnunum kızlar
el süpürgesi gerçekten çok lazım oluyor
bir şey döküldü mü koskoca süpürgeyi çıkarmak yerine hemen onunla hallediyorum işimi
hemen hemen hergün elimde

sarjlı süpürgem fakir
rondom mıkserım tost makınem kettle ım tefal
blenderım braun
hepsinden cok memnun kaldım birde memnun kalmadıklarım var onlaruda yazayım
kingden sarjlı supurge ve fritoz almıstım bir daha asla frıtoz almayacagım tovbe ettım teflon tencere aldım mıs gıbı kızartmalar yapıorum..frıtozumun rezıstansı kendı plastıgını yakıyordu cok pıs koku cıkarıyordu servis arayım dedim herkes servisliğini bırakmıs cok bozuluo dıye bende attım gıttı paramda cope tabıkı.süpürgemde 2yıl calıstı sonra bırden sustu ve daha calışmadı serviste yoktu attım gıtııt onuda verdiğim paraya üzülüyürum kıngden aldıklarım için..

birde kettle varsa cay makınesıne hıc gerek yok cay makınelerının cayı cok kotu oluyor yada benim damak zevkıme aykırı o yuzden hıc almayı dusunmedım..mis gibi caydanlığımda demlıorum..

katı meyve sıkacagım moulınex arada bir acıyorum temızlemesı zor ama hepsının oyle..narencıye sıkacagı arzumun hediye gelmıstı bir ker kullandım cok gereksız bişey bence plastık sıkacagım onun işini çok da mukemmel goruyor..

Blender - Braun
Tost Makinesi - Tefal
Narenciye Sıkacağı - Moulinex
Şarjlı El Süpürgesi - Fakir
Mikser - Bosch
Ütü - Philips
Çay Makinesi - Arçelik (Paslanmaz Çelik)

Aklıma gelenler bunlar :)
Hepsini çok araştırarak aldım. Kriterlerim kalite, fiyat, kullanışlık ve design oldu.
Tüm bunları seçerken Allah tüm kızlara yardımcı olsun bilmiyorumkismile

elektrikli aletler birazda şans işi bir yıllık nişanlıyım
bu sırada küçük ev aletlerimi tamamladım sayılır
tost makinam,su ısıtıcım,katı meyve sıkacağım arzum
ütüm ve blender setim tefal
sarjl süpürgem arçelik lal serisinden
saç kurutma makinamda philips
hepsini çok severek ve araştırarak aldım
sinbo ve king için bende pek olumlu bakmıyorum
arzumu tavsiye ederim hep fiyat olarak tefal gibi pahalı değil hemde kalitesiz diyemem
evimizde yıllardır kullanırız arzum çokta memnunuz hiç bir sorun yaşamadık
birde sunu söyleyebilirim robot alama küçük setlerden alırsan her zaman elinin altında olur
boshayallersmile

bakmak istersen küçük ev aletlerimin modellerine aşağıdaki linkte bulabilirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/362209-bunlarda-olsunceyizlerim-buyrun.html

Son düzenleme:
cnm ben mikser setini kenwood dan aldım 300, oldukça yüksek gücü rengide kırmızı çok şirim.. hatta rekten okadar etkilendim ki ekmek kızarma makinesi 150 tost makinesi 200, ketılll 150, katı meyve sıkacağı 305 den aldım yani serisini aldım hepsi kırmızı ve çok şirin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…