Küçük ev aletleri

alex83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
600
2
96
Diğer
slm kızlar..küçük ev aletlerimi nereden alacağıma bir türlü karar veremedim. hepsini aynı yerdenmi aşayım farklımı alayım bilemedim..önerilerinizi bekliyorum..tost makinesi, narenciye sıkacağı, rondo, mikser, elektrik süpürgesi, çay makinesi olarak hangi markaları kullanıyorsunuz?

slm kızlar..küçük ev aletlerimi nereden alacağıma bir türlü karar veremedim. hepsini aynı yerdenmi aşayım farklımı alayım bilemedim..önerilerinizi bekliyorum..tost makinesi, narenciye sıkacağı, rondo, mikser, elektrik süpürgesi, çay makinesi olarak hangi markaları kullanıyorsunuz?

tam da ihtiyacım olan konuyu acmıssın arkadaşım...:16:

bende bilmiyorum ve önerileriniz bekliyorum:31:

Ben çaycıyı ve rondoyu arçelikten aldım. Çaycım inox, rondoyu bulamadım inox. Narenciye ve tost makinesini arçelikte inox buldum, onlardan alacağım. Elektrik süpürgesini miele diye bir marka var, ondan almayı düşünüyorum. Küçük şarjlı gırgırıda boschtan alacağım.

teşekkür ederim canım.neden baska kzlar yorum yapmamış :26:

cnm sanırım yorum yapılmamasının sebebi daha önce bu tarz konuların açılmış olması:3:

buarada ben sana almak istediğim markaları özetleyeyim

tost makinesi,ekmek kızartma,kettle tefal
saç kurutma makinesi,blender philips
katı meyve sıkacağı moulinex
fritöz tefal yada fakir
süpürge fakir
şarjlı el süpürgesi electrolux
ütüye karar veremedim:27:

ütü için philipsi önerebilirim canım. bende uzun araştırmalarım sonucu philipse karar vermiştim:61:

ütüm firitözüm tefal
şarzlı süpürge phlips
tosk makinasını babam almıştı aksu diye bir marka ama ben çok memnunum
katı meyva sıkacağı felix
blandır seti arzum
katıl olarak hem arzum hem phlips kullandım arzumdan çok memnundum
düşürdüm kırıldı phlips bikaç zaman sonra su akıtmaya başldı altından sonra bir gün oda düştü
kırıldı bende kurtuldum şimdi cvs diye bir markanın çaycısını aldım kullanıyorum menunum
çabuk kaynatıyor demliği porselen çayıda çıcak tutuyor
elektirikli süpürge roventa da var ihlasın temizlik robotuda var
ikiside iyi

Ütüm Tefal AUTOCLEAN-500 2600 Watt
El blanderim Arçelik jet hand serisi ( bu ilk çeyiz eşyam olarak indirimden aldığım bi ürün şimdi alsam braun un blanderlerından alırım:34:)
Tost makinem Tefal
Fritozüm TEFAL ACTİFRY
Kettleım Tefal expres
Elektrikli süpürgem Morphy richards Anti alerji
Şarjlı süpürgem Morphy richards
Katı meyve sıkacağını henüz almadım ama araştırıyorum aklıma en çok philipsin HR 1866 diye bir modeli yattı:97:
Narenciye ve ekmek kızarmasındada bi marka belirlemedim ekmak kızartma makinem tezgah üstünde duracağı için mutfağımla uyumlu hoş bi model olmasına dikkat edicem :79: benden bu kadar bşkada alınması gereken küçük ev aleti gelmio aklıma tabi yok yoğurt yapma yok ekmek yapma makinelerine dalarsak işin içinden çıkılmaz ztn gerekte yok o kadar teferruata :34:

ütüm arçelik (kampanyadan almştım :) )
çaycım arzum
kettle'ım essenso (esse nin markası)
tost makinem de essenso waffle kalıpları da var :)
fritözüm tefal
katı meyva sıkıcağım-narenciye sıkacağım moulinex
süpürgem lg
şarjlı süpürgem fakir
blendır setim braun

kızlar arçelik lal serisini kullanan var mı kırmızı çaycı , tost makinesi, ekmek kızartma makinesi ,kettle çok hoşlar ama nasıllar alsammı ne dersinz?

Benim küçük mutfak aletlerimin hepsi korkmazz (tost mak.-ekmek kızartma-su ısıtıcı- fritöz), blendır ve süpürge de philips tercihimm

kızlar ben forumda yaptıgım arastırmalar sonucunda şu sonuca vardım:

blender braun,
ütü philips azur serisi,
şarjlı el süpürgesi fakir,
çay makinesi arçelik inox yada cam..

bende daha almadım ama bunları alıcam :61:

katı meyve sıkacağım philips
ütü philips
kattle philips
tost makinası tefal
çaycı ve fritöz alcam daha...

epsini aynı marka almanın hiç bir mantığı yok canım zaten hepsinin yerı ayrı dolaplarda duruyorlar. ben hepsını ayrı zamanlarda almıştım o ankı kampayalardan yararlanarak.
su ısıtıcım ve tost makınem ve frıtözüm king. su ısıtıcısından ve tost makınesınden çok memnunum :nazar:
rondom tefal ( onu da kıng alabilirmışım aslında)
mikserim ve blendırım arzum(babaannem ben lisedeyken almış eski bi model yanı ama çok iyi çalışıyor )
sarjlı süpürgem arçelik ( hediye gelmişti ama en kötüsü o çıktı malesef hiç randıman alamadık fakirinkini öneririm)
elektirikli süpürgem siemens (çeyızımıe kendı paramla aldığım ilk eşya. çok sessız çalışıyor eşim bu özelliğine bayılıyor. tek dezavantajı torbalı olması. torbasız fılıtrelıler var onlardan almanı öneririm)
çay makınem ve narencıye sıkacağım yok şimdilik eksıklığını hissetmıyorum.
mini fırınım da kumtel o da hediyeydi ve çok memnunum :nazar:

Son düzenleme:
cnm sanırım yorum yapılmamasının sebebi daha önce bu tarz konuların açılmış olması:3:

buarada ben sana almak istediğim markaları özetleyeyim

tost makinesi,ekmek kızartma,kettle tefal
saç kurutma makinesi,blender philips
katı meyve sıkacağı moulinex
fritöz tefal yada fakir
süpürge fakir
şarjlı el süpürgesi electrolux
ütüye karar veremedim:27:

arkadaşlar selam,:3:

elektrikli süpürgede neden düzgün bir marka seçmıyorsnuz ?forumda bazı arkadaşlar küçük aletlerde bılınen kalıtelı markaya önem verıyorlar ama süpürge konsunda seçici olmuyorlar.Süpürgeye ben çok önem verıyorm sağlıkla ilgili bır konu tozdan kurtarıyor bızı önemi büyük bence:)

benim ütüm ve blender ım braun.çok önceden almıştım..
ama onun dışındakiler aynı marka olsun istiyorum..korkmaz düşünüyorum açıkçası ama ben de karar verebilmiş değilim.:26:

arkadaşlar selam,:3:

elektrikli süpürgede neden düzgün bir marka seçmıyorsnuz ?forumda bazı arkadaşlar küçük aletlerde bılınen kalıtelı markaya önem verıyorlar ama süpürge konsunda seçici olmuyorlar.Süpürgeye ben çok önem verıyorm sağlıkla ilgili bır konu tozdan kurtarıyor bızı önemi büyük bence:)

süpürge konusunda phılıps çok iyi diyorlar özellikle maraton..:31:

Back
X