Elektrikli Mutfak Aletleri Küçük ev aletleri ? hangi marka? hepsi aynı marka mı olmalı?

SelenAkarsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
14
1
36
Küçük ev aletleri ? hangi marka? hepsi aynı marka mı olmalı?
konu hakkında ne düşünüyorsunuz.ne renk hangi marka önerirsiniz yakın zamanda alanlar ne tercih etti ?
Teşekkürler

belki iki yıldır küçük ev aletlerine bakıyorum bir türlü karar veremedim
arçeliğin kahvecisi güzel.fakirin çaycısısı, braunun robotu derken hepsi toplama gibi olacak bu yüzden karar veremiyorum.ne dersiniz

Son düzenleme:
Aynı marka olmasına gerek yok cnm benim şahsi fikrim bu saye de daha kaliteli ürün leri kendin daha uygun fiyatlara toplayabilirsin kaldıki çoğu marka renk skalasını geliştirdi.

Bence de hepsinin aynı marka olmasına gerek yok, nihayetinde bir markanın tüm ürünleri kaliteli olacak diye birşey yok. Kalite ve fiyat olarak kendimize en uygun olanı almak en mantıklısı.

belki iki yıldır küçük ev aletlerine bakıyorum bir türlü karar veremedim
arçeliğin kahvecisi güzel.fakirin çaycısısı, braunun robotu derken hepsi toplama gibi olacak bu yüzden karar veremiyorum.ne dersiniz

Yazdığına gece gece sesli güldüm valla ya çünkü tam olarak yazdıklarını yaptım. 2 yıldır baktım seçtim inceledim yok olmuyor. Arçeliğin kahve makinasını düşünüyorum.. Fakirin ceremony çaycıyı aldım. Braun blender seti aldım. Tost makinamı da korkmaz düşünüyordum ama onu arçelik alıcam gibi:)) toplama mı oldu şimdi benimkiler kalbimi hayallerimi kırdın ya :kızgın::bicak:

Herşeyin illa aynı markası olması gerekmez.
Hangi marka hangi alanda güzelse onu alırım kanımca.
Bazen rengi için aldığım markalar da yok değil tabi. :)
Rengi de mutfakta yoğunlukta olan eşyalara göre :)
Aklına takılan ürün varsa tiyolar verebilirim :)

X