• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları küçük erkeğime yardım..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bedev

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
5
0
16
Ankara
bebeğimin gözü sürekli çapaklanıyor, doktora gittim dört aya kadar normal dedi yok düzelmesse bir yaşından sonra ufak bir operasyon yapılcağını söyledi çok üzülüyorum bana bi akıl verin lütfen....

benim erkek yeğenimin de öyleydi doğduğunda ilk birkaç ay çok çapaklanıyordu yengem yumuşacık beyaz tülbentler edinmişti onu da ılık çaya batırıp pansuman yapardı önce ılık suyla temizleyip tabii öyle öyle geçti başka bir doktora da gösterin isterseniz geçmiş olsun

bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama bence çay sakıncalı olabilir. arkadaşın dediği gibi yumuşak tülbenti ılık suya batırıp gözüne pansuman yapın.

bizimkiler de doktora götürmüştü doktor önerisi yani gündelik bilgi değil tabi başka doktora göstermekte fayda var her bebeğinki çapaklanıyor diye tedavisi aynı olmayabilir bizimkine iyi gelmişti ama uzun bir süreçte düzeldi hemen değil

Görümcemin oğlununda 4 aylık olana kadar doktoru hep gözyaşı damarın az çalıştığı için demişti ama daha sonra iltihaplanma varmış ve sürekli kusuyordu şimdi damla kullanıyorlar kusması ve gözündeki çapaklanması geçti 7 aylık oldu..

benimde 8 aylık bir bebeğim var.doğumundan bu yana çeşitli rahatsızlıklarımız oldu ve ben bu süreçte tek birşeysen emin oldum.
basitte olsa büyükte olsa tek doktorla yetinmeyip en az 1 doktora daha göstermek gerekiyor.
unutmayın bütün doktorların tecrübe seviyesi ve bilgi birikimi farklıdır

geçmiş olsun

benim oğlumdada 2 kez aralıklarla olmuştu anne sütü damlattım geçti.hemde ilthaplanıyodu gözleri yapışıyodu ilaç kullanmıştık ilkinde fayda etmedi eskilerin usulü işe yaradı:)

Son düzenleme:
evet anne sütünü denedim ama pek faydası olmadı şimdilik kaynamış suyla pansuman yapıyorum. umarım faydası olur:(

çok tşk edrim haklısınız farklı bi doktora gösterdim ve farklı bir damla verdi şimdilik onu kullanıyorum ve kaynamş suyla pansuman yapıyorum.

Göz yaşı kanalları tıkalıysa anne sütü çay vs damlatmanın anlamı yok..Direk göz doktoruna götürün...Göz pınarlarına masaj yapmanız ve doktorun önerdiği antibiyotikli damlayı kullanmanız gerekebilir..Geçmiş olsun...

Back