- 9 Nisan 2018
- 1.421
- 3.799
- 133
Valal biz hemen dr a gidip ciğer dinlettiğimiz için bilemiyorum. Ben dr a gidip dr bulaşıcı değil demeden ne okula gönderiyorum ne çocuklarla görüştürüyorum.yani dr a gitmeden kafalarına göre teşhis koymaları pek mantıklı değil benceGeniz eti öksürüğüyle normal hastalık öksürüğünü nasıl ayırt ediyorsunuz?
Mutlaka dr ediyordurda
Bunlarda geniz etinden dedi.
Dra vs götürmemis
Bende aynı düşüncedeyimİnan Yedirenkim ben de aynen öyle diyorum, mutfakta mangal gibi kokularla et yapıyorlar onun kokusu güzel geliyor ama balık ı eve sokmam diyenler böyle yapıyorlar. Ben de her zaman ki gibi dobralığımla biz yiyoruz diyorum.
Estagrullah Babym ben de böyleydim söyleyemezdim ama başladım söylemeye dışarıda buluşuyoruz ya, şimdi de ayyy senin kısırını çok özledim hele böreğini nasıl yerim diyor şimdi böylesi lazım bunlara kusura bakma bende ki yara da kabuk bağlamayınca böyle yazdım.
Kazancın bereketli olsun Dimplem ben de yarın hesap yapıcam maaşa az kaldı. Ama kredi kartları fena, akıllanmıyoruz da yine alıyorum şimdi almıcam da ne zaman alıcam diyorum kendi kendime terapi yapıyorum.
Merhabalar hanımlar...
2025 yılı maddi hedefim ; 'arsa almak'
Hedefime doğru adımlarım ise;
-Sahib... arsa yer ve fiyat araştırması yap.
-O civardaki tanıdıklarına haber bırak.
-Para harcamayı bırak
-Her ay düzenli altın/döviz al. 10 gr- 100br döviz
-Kocayı da bu konuda telkin et :)
Karı koca kamu çalışanıyız. Bir süredir altın alarak ilerledik. Öncesinde bir takım borçlar ödemeler, yanlış harcamalar vs...Yeterince farklı sebeplerden dolayı ilerleyemedik..
Artık dikili bir ağacım olsun istiyorum. Bu niyetle de aylık 10 gr altın alma hedefim ilk adımım.
Ocak itibari ile bismillah diyorum.
Kira ve okul taksiti ise giderlerin büyük bir kısmını kapsıyor. Sabit giderler ortalama 40 bin tl . Kalanında insan gibi yaşayıp biriktirmeye çalışacağım.
Kredi kullanmadan, borsaya girmeden.. Nasıl yapılır?
Hanımlar gerçekten birikim yöntemlerimizi, tasarruf biçimlerimizi paylaşalım .Ve tabi ki yatırım. Sizlerin bireysel tecrübelerinize ihtiyacım var.
Güle güle kullan canımHayırlı cumalar günaydınn.
Bu yıl icin birikim planımım fazlasını yaptım.
Biraz daha yapıcam insAllah.
2024 sonu 2025 başı bu sene hic birsey alamam diyordum. Burayada yazmistim hatta hersey üst üste geliyor diye.
Ama Rabbim yardım ediyor yeter ki niyetlen.
Bir de şu bariz bir gercek ki veren el alan elden üstün.
Ben buna hep inandım hep de inanıyorum.
Her ay bir miktar birine vermeye çalışıyorum
Kurana gittigim günde teyzemin oglu yani kuzenime verdim.
O kuzenlerden en minigi liseye gidiyor daha ögrenci.
Teyzemede pasta börek burdan oraya götüremem diye alışveriş yaptım orda marketden.
Gönlüm kendim bisey yapim istiyordu ama 2 vesait goze alamadım.
3 bilezigimin siparisini verdim.
Istedigim modelin 15gr vardı yine alırdım ama cok enliydi yan yana güzel durmadı kocaman durdu.
Bende 12şer gr 3 tane sipariş verdim.
Salı getirecek.
Hem daha eni dar hem de gr iyi sıkı durur gunlük kullanimdada deforme olmaz.
1 bileklik alacaktım o da 2 oldu
3. Bilekligimide alıcam ben 3lü kombin seviyorum bileklikde.
O da küçülecek cumartesi alıcam.
Subat sonu gibi 3. Bilekligi alırım muhtemel.
Daha bileklik ve kolye almam.
Bunlar keyfi oldu takmalık dedim olsun yatırımlık olmaz.
Ama uzun vadede altın artınca o da kazandiriyor tabi.
Esimde 1gr ve 200 dolar almış.
Bu yazdıgımdan sonra bizi hamama davet etti arkadas dedim üsütür simdi kız gelemeyiz bizValal biz hemen dr a gidip ciğer dinlettiğimiz için bilemiyorum. Ben dr a gidip dr bulaşıcı değil demeden ne okula gönderiyorum ne çocuklarla görüştürüyorum.yani dr a gitmeden kafalarına göre teşhis koymaları pek mantıklı değil bence
Şöyle bir ayrım var ama bunu dinleyip ne zaman baksak doğru çıkıyor.
KesinlikleHerkese Merhabalar, sağlıklı bereketli günler..
2025 in ilk birikimini yaptım Ocak ayı 15 gr altın aldım.
Bu ay herhangi bir alışveriş yapmadım. Bir süre kıyafet, çanta vs almayacağım, almıyorum.
Hayat dengeden ibaret.
Son 3 seneye kadar harcamalarım savruk , hedeflerim savruktu. Toparlıyoruz evelallah. Şimdi her şey gereksiz pahalı. kemeri daha çok sıkıp daha az birikim yapılan bir ekonomi oldu maalesef. Sabir maaşla çalışanlar giderleri düşünce ellerinde kalan maalesef komik rakamlar oluyor. Kira eğitim borç gibi giderler olursa elde kalan 0. Ancak yine de maalesef kendimizi zorlayarak 3-5 kenara bişeyler konulabilir veya tasarruf edilebilir. KOlay değil ancak buna mecburuz. Zira ben gelirimi arttıramıyorum. ELimdeki ile yetinmek için çabalıyorum.
Sagol kuzuGüle güle kullan canım
Yatırımlarınız bereketli olsun
Hayırdır kuzum olay var dediler geldikBugün akşam gittiğimiz yerde ya sabır çektim
Kimseye bulaşmadım
Edep sen ne güzel şeysin dedim
Çünkü bulaşabilirdim
Hepsinin üstünden geçebilirdim
Dedim sen sus niloya , al tosbiğini git dolan içerde
Şu sömestr bitsin ve herkes evine dağılsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?