- 27 Şubat 2013
- 14.366
- 41.023
Canım her geçen gün herşeye zam geliyor. Parayı bekleteyim kar edeyim desen de açıkcası aynı hesaba geliyor.Hayırlı cumalar
Kizlar bi fikrinizi sorucam.
Simdi benim ust katı biliyosunuz
Seramik, parke, dolaplar, kapılar falan kaldı.
Tabi 150bin falanda borcum var.
O borcuda kapatınca yazın birsey yapmayalım hali hazırda borcda kapaninca gezelim vs diyorum kışın parke ve seramigi halledelim ve 2026 yaza dolaplarida bitirelim diyorum.
Bir yanimda cocugun okuluda bitsin en azindan onunda masrafı biter esim emekli olur ordanda para gelir ozaman yaptırırız diyor.
Yaz sonu bulasirsam birikime dokunmadan birazda kısarak tabi yaptırırım.
Ama yine borc yapicam tabi.
Patrondan alırız parkeci tanidik mesela isciligi ona elden veririm 3 seferde falan.
Kredi kartina taksitlendirmeler olacak kredi cekmem ama böyle borçlarım olur.
Esimle konusuyoruz muallaktayız.
Ya toplu parayi beklicez yani emeklilik falan ya da bismillah dicez baslicaz.
Burdan sonra cok bisey kalmadı aslında sadece para yicek seyler.
Parayi bugun toparlasam en baba 1 aylık işi var (o da dolapların yapilması bekleme süresi yani)1 ay sonra ev tamam at esyayı otur.
Siz olsaniz tamamen beklermiydiniz okul bitsin emeklilik olsun yoksa yavastan baslarmiydiniz?
Elimizdeki birikime dokunmicaz orası kesin.
Bekledikcede hersey artıyor..
Yagmurda ozellikle cok heves ettim keske yukarida olsaydık diye yagmur sesi direk vuruyo tıkır tıkır.
Kafalar karışık hep o yağmurun yüzünden oldu :)
Kafamı karıştırdı.
Nasip bakalım ben vakia okumaya devam Rabbim bereketimizi arttırsın butun borcu olanlara ödeme kolaylığı versin insallah.
Bir de okul ne zaman bitiyor? Yaptırmış olursan oğlun da okuldan döndüğünde rahat olur.
Eee bir de hayatta bazı şeyleri ertelememek lazım.