- 21 Ağustos 2015
- 31.326
- 94.976
- 37
Güle güle kullanın kuzuSlm kızlar uzun aradan sonra arada gelebiliyorum arada okuyorum fırsat olmuyor işte
Araba aldık çok şükür
Bir miktar borç var 40 kaynanam dan aldık 30 binde birinden aldık borç kredi kartlarına malum kasko sigorta onu ödemek içinde kredi kartı fulle Di içinden inş çalışmaya devam edersem çıkarım yoksa kocamın araba alma fikri yoktu
Kaynanmgil herhaliyle tabiki bunaada burnunu koydu yok şöyle almayın böyle eşimin ortağı ile ayrılma fikri vardı daha doğrusu söyle anlatayım ortak yaslı ve bırakacağını vede birmiktar baya isteyeceğini başka insanlardan duyduk
EŞİME dedim madem ayrılmayı düşünüyorum gelsin sana söylesin sen ne den uğrasıyosun dedim bide araba alacagımızı duyduya dedim kendin biriktirdim benim bir yıllık emeğim gidip bu parayı ortagı a veremezsin kendin bul ver dedim nerden veriyorsan kvgil ya verin ortaklıktan ayrılın araba dursun aklını çeliyolar ya dedin kendi ağzıyla hem söylemiyor başkasına söylüyor
Ben kendim çalıştım bir yıl neden basması alsın haybeden paramı haksız mıyım verin oğluna dedim 500.000 tl ve üstünden bahsediyorum düşünün
Hakkınızı helal edin uzun oldu yorumunuzu bekliyorum benmi yanlış düşündüm
İyi yapmıssın 1 ay sonra o 500 olur 600
Alınmıs alınmıstor bosver