Küçük Düşün Büyük Olsun!

Slm kızlar uzun aradan sonra arada gelebiliyorum arada okuyorum fırsat olmuyor işte
Araba aldık çok şükür
Bir miktar borç var 40 kaynanam dan aldık 30 binde birinden aldık borç kredi kartlarına malum kasko sigorta onu ödemek içinde kredi kartı fulle Di içinden inş çalışmaya devam edersem çıkarım yoksa kocamın araba alma fikri yoktu
Kaynanmgil herhaliyle tabiki bunaada burnunu koydu yok şöyle almayın böyle eşimin ortağı ile ayrılma fikri vardı daha doğrusu söyle anlatayım ortak yaslı ve bırakacağını vede birmiktar baya isteyeceğini başka insanlardan duyduk
EŞİME dedim madem ayrılmayı düşünüyorum gelsin sana söylesin sen ne den uğrasıyosun dedim bide araba alacagımızı duyduya dedim kendin biriktirdim benim bir yıllık emeğim gidip bu parayı ortagı a veremezsin kendin bul ver dedim nerden veriyorsan kvgil ya verin ortaklıktan ayrılın araba dursun aklını çeliyolar ya dedin kendi ağzıyla hem söylemiyor başkasına söylüyor
Ben kendim çalıştım bir yıl neden basması alsın haybeden paramı haksız mıyım verin oğluna dedim 500.000 tl ve üstünden bahsediyorum düşünün
Hakkınızı helal edin uzun oldu yorumunuzu bekliyorum benmi yanlış düşündüm
Güle güle kullanın kuzu
İyi yapmıssın 1 ay sonra o 500 olur 600
Alınmıs alınmıstor bosver

Helllo bacımlar
Kpderim geldi bugun benim hobi odam olacak odayı boyadı saolsun.
Benim ya nisandan beri bekliyor bosaltmıyorlar
Bosaltın boyucam dedi adam Allahtan
Lamba bile almamıs la evdeki değerim bu dedim
Ampulle duruyodu😣
Oglen kocide evdeydi lahmacun söyledim onlara
Sekersiz 13.günüm
Patates beni cok zorluyor hacılar🙄
Yemiyorm ama icim gidiyo
Barbunya yaptm kendime
Bide bulgur salatası kısır yapcaktm sogan dogramaya bidaha üsendim🤣
Boya bitti yer sil süpür yaptım
Yemek var aksma kahve bascam kendime.

Selam kızlar
Sabah kalktım ortalığı toplarladım
Kısa bir video çektim ve yükledim
Çok üşeniyordum, ama çok soran oldu dedim çek hadi

Neyse işim çok olmayınca kahvaltıyı hazırladım
Gözleme yaptım
Oğlana sucuklu kaşarlı
Bana köy peynirli
Sofrayı kurdum zorla oğlanı uyandırdım.

İngilizce ödevinin yarısı yaptık
Dışarda ki işlerimizi hallettik

Saç boyası aldım (400-TL
Oğlan araba aldı (130-TL
Kanat aldım(333-TL
Bıçak aldım çok güzel kesiyor(120-TL
Yakıt aldım(1.175-TL

Akşam yemeğine
Kanat kızarttım
Salçalı bulgur pilavı
Bebek patates fırına verdim
Karnabahar, brokoli, havuç buharda pişirdim zeytinyağ,limon, sarımsak sosladım
Turşu ve yoğurta çıkardım

Eşim ramazan pidesi almış
Aşure ve hasır kadayıf almış
Bizde ondan haberimiz yoktu tatlı almıştık
Artık üç gün tatlı yeriz
Aşure ofiste aşçı yapmış
Çok sevdiğim için bana özel getirmiş♥️
düşünenler sağ olsun

Sabah sabah yine erkenden kalktım uyuyamıyorum, ama akşam dizimi bile izleyemedim uyudum on buçukta yapttım. Sabah altıda uyandım gece de rahat bir uykum olmadı bu grib fena sarstı beni. Sabah bir makina çamaşır yıkandı tam astım sular kesildi eşime hadi mandıraya gidelim dedim yoğurt az kalmıştı kaşar peyniri de azalmış gitmişken bütün peynir alışverişini yaptık sabah sabah 850 tl ödedik en çok mandıraya ve marketin et bölümüne ödüyoruz elimizin cebine girmediği gün yok. Kızım arkadaşlarını çağırdı ben eve 180 200 yatak almışım mart ayında yanlışlıkla, 160 200 yeni yatak aldık İzmir deki eve götürdük orada da eşim inşaat işçilerine söyledi sağolsunlar çıkardılar salonda duruyordu yatak çok dağınık görünüyordu iyi oldu götürdük kızlar İzmirde kaldılar. Biz eşimle döndük annemin siparişlerini aldık bize de market alışverişi yaptık. Akaryakıtda aldık bu gün battı balık olduk hepsine de nakit verdik. Eve girdik eşimin arkadaşı geldi geçmiş olsuna bahçesi var biber getirmiş kesesine bereket. Akşam yemeği yedik hemen börek açtım sabah içini hazırlamıştım birde elmalı turta için elmaları hazırladım yarın sabah pişiricem kızlar zaten yemiyorlar eşimle ben yiyoruz. Telden çamaşırlar toplanacak nasıl da zor geliyor.

Sabah sabah yine erkenden kalktım uyuyamıyorum, ama akşam dizimi bile izleyemedim uyudum on buçukta yapttım. Sabah altıda uyandım gece de rahat bir uykum olmadı bu grib fena sarstı beni. Sabah bir makina çamaşır yıkandı tam astım sular kesildi eşime hadi mandıraya gidelim dedim yoğurt az kalmıştı kaşar peyniri de azalmış gitmişken bütün peynir alışverişini yaptık sabah sabah 850 tl ödedik en çok mandıraya ve marketin et bölümüne ödüyoruz elimizin cebine girmediği gün yok. Kızım arkadaşlarını çağırdı ben eve 180 200 yatak almışım mart ayında yanlışlıkla, 160 200 yeni yatak aldık İzmir deki eve götürdük orada da eşim inşaat işçilerine söyledi sağolsunlar çıkardılar salonda duruyordu yatak çok dağınık görünüyordu iyi oldu götürdük kızlar İzmirde kaldılar. Biz eşimle döndük annemin siparişlerini aldık bize de market alışverişi yaptık. Akaryakıtda aldık bu gün battı balık olduk hepsine de nakit verdik. Eve girdik eşimin arkadaşı geldi geçmiş olsuna bahçesi var biber getirmiş kesesine bereket. Akşam yemeği yedik hemen börek açtım sabah içini hazırlamıştım birde elmalı turta için elmaları hazırladım yarın sabah pişiricem kızlar zaten yemiyorlar eşimle ben yiyoruz. Telden çamaşırlar toplanacak nasıl da zor geliyor.
Geçmiş olsun🙏♥️

Bu ara elim hamurisine hic gitmiyor ellerine sağlık

Selamm
Eşim gece 1 de geldi aksam 10 ucagina bulmus bilet.
Adam memleketinde duramiyor daha bensiz🤭
Dedim gitmisken kalir 1 gece daha erken köyden dönseydi cenazenden sonra bos yer bakip kalmicaktim donecektim dedi.
Orada dedim diyor lellisiz sarmıyor beni burası diye.
Adamin doğduğu büyüdüğü yerler tek gitmiyor daha.
Biz çarşıyı gezmemistik (ben zaten kalabalikdan geliyoruz gezmeyelim demistim) cok guzel yapmışlar seni gezdircem yazin oralarida diyor.
Karadeniz turu olursa gitmeyiz bi daha diyorum bakalım nasip.
Esim gidelim herkes soruyor diyor
Arkadaslari ordaki abisi falan yazin bekliyoruz diyormuş.
Nasip olursa bu yaz villa tatilide almak istiyorum cocuklarla.
Esim okadar izni nasıl alacak bilmiyorum. Plan yapiyoruzda adamin ayin 15gunu calismasi lazim yazin ancak :)
Teyzem, teyzemin ordaki cocuklugumun gectigi arkadaslarimda kızkıza gidelim diyorlar havuzlu ev tutalım sapanca taraflarında.
Yetisicem hepsine insAllah☺️

Daha kilo vermicektim 59da kalacaktım.
Ama 56 düşmeye karar verdim.
Bu sefer bizim teyzemin gelinin kuzeni diyetisyen onun verdigi diyet listesiyle gidicem.
Ama asiri dolu bana göre ben bunlari yersem kilo alirim dedim geline.
Gelin, gelinin arkadasi falan epey kilo verdiler..
Küçük Teyzemde baslicak simdi.
Deneyelim bakalım

Selam kızlar
Sabah kalktım ortalığı toplarladım
Kısa bir video çektim ve yükledim
Çok üşeniyordum, ama çok soran oldu dedim çek hadi

Neyse işim çok olmayınca kahvaltıyı hazırladım
Gözleme yaptım
Oğlana sucuklu kaşarlı
Bana köy peynirli
Sofrayı kurdum zorla oğlanı uyandırdım.

İngilizce ödevinin yarısı yaptık
Dışarda ki işlerimizi hallettik

Saç boyası aldım (400-TL
Oğlan araba aldı (130-TL
Kanat aldım(333-TL
Bıçak aldım çok güzel kesiyor(120-TL
Yakıt aldım(1.175-TL
Saçını kendin mi boyuyorsun canım, sanki kuaför boyaması gibi harika👍

Helllo bacımlar
Kpderim geldi bugun benim hobi odam olacak odayı boyadı saolsun.
Benim ya nisandan beri bekliyor bosaltmıyorlar
Bosaltın boyucam dedi adam Allahtan
Lamba bile almamıs la evdeki değerim bu dedim
Ampulle duruyodu😣
Oglen kocide evdeydi lahmacun söyledim onlara
Sekersiz 13.günüm
Patates beni cok zorluyor hacılar🙄
Yemiyorm ama icim gidiyo
Barbunya yaptm kendime
Bide bulgur salatası kısır yapcaktm sogan dogramaya bidaha üsendim🤣
Boya bitti yer sil süpür yaptım
Yemek var aksma kahve bascam kendime.
Ben diyet gibi beslendiğimde en çok hamur işini arıyorum. Vazgeçilmezim😅

Antep fıstıklarında olması gerekenden 3 kat Aflotoksin cıkmıs sınırdan dönüyomjs fıstıklar.Bu dubai cikolatasını patlatmıslar🙄
Ben fıstık ezmesi bulamadıgımdan yerfıstıgyla yapmıstım gecen ay güzel olmıstı.
Evet ya sorma biz de duyduk. Ela da çok seviyor fıstığı.Almadık fiyatlar da bir düşmüşki.. fıstık ezmesi almıştık macro centerdan onunla yaptı. Sonra da toz fıstık almış.

Selam kızlar
Sabah hava güneşliydi
Gaza geldik dedik çıkalım gezelim
Sonra hava bir kapattı sanki kar yağacak
Çıkmaktan vazgeçtik
Eşim kahvaltıdan sonra az kestireyim dedi
Aman dedim kalk ütüleri yap
Sal süpürgeyi
Yarın zaten planım var
Koştur koştur yapacağına işini bitir dedim

Ütüyü bitirdim
Ev süpürülüyor
Bende saçımı boyarım
Akşama da pratik bir şeyler yaparım

Neymiş bu Dubai çikolatası ya
Küçük aldım tadına baksın diye
Çok beğendi oğlum
Dedim abartma
Sonra el yapımı çikolata almaya gittik
Tutdurdu anne Dubai diye
Bende bak bunlar daha güzel dedim başka çikolata aldım.
Sonra tabi ana yüreği dayanmadı
Çünkü her gördüğünde sürekli istiyor
Çarşamba okuldan aldım sonra süpriz yaptım aldım çok sevindi
Sonra 🙈🙈 bende çok beğendim 🤣🤣
Oğlana o kadar söyledim hepsi çöp🤣🤣
Yemedimi yoksa🙄
Ela ağzına koymadı. Ama sade çikolata favorisi. Ben kahve dünyasına gidince kahvenin yanında verdikleri kaşık çikolatayı Elaya ayırıyorum. Birdaha gittiğimde paket alacağım. Süt köpüğünü onunla yiyor😁

Kızlar selamm
İyi pazarlar yazıcam inşallah birara😁
Şimdi ödev molasında kahve içerken yazılanları okudum.
Ela da ben kahve molası verince tablet açtı.
Onu kapattırıp okuma çalışması yaptıracağım.
Çamaşır asacağım. Okul kıyafetleri var malum. Kurutmaya atarım.
Lahana yıkadım kestim onları turşu yapacağım. Vs vs
Sonra yine gelirim :)

Yuuuhhh ya😅 eşşekle resim bile parayla he. Eşşeğin soyu tükeniyor ondandır, altın değerinde oldu hayvan ya :)
Yok canım
Süslemişler atı , eşeği ondan
Ama senin bu arkadaşın çekti🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_1456.jpeg
    IMG_1456.jpeg
    89,3 KB · Görüntüleme: 51
X