Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biz de rahmetli eşle balayına bir kaç yere gitmistik.Adrasan da onlardan biriydi. Güzel yer.İyi tatiller canım.
sakin huzurlu bizde seviyoruz
yıllık izinden önce bir kaç gün kaçalım dedik
eşimin izini ağustos sonu
çocukta bunalmasın dedik
sanırım 15 temmuz pazartesi 3 gün oluyor
belki eşim de izinli olursa kısa bir tatilde oraya düşünüyorum
şuan eşimin haberi yok

İyi geceler kızlar,
Yoğun okul son günleri koşturmalarından bakamadım. Gece gece terleyerek uyandım. Namaz kıldım.Klimayı açtık. Koci de uyuyamamış.
Dün okulun karşısında simit vs kahvaltı yapmak istedi Ela. Onun için hazırlandık çıktık.son anda öğretmen mesaj yazmış gruba. Okul sıcak hava sıcak olduğu için de parka çıkamıyoruz güneşte. Yani kısaca çocukları 2 gün getirmeyin demiş😅
Öyle de istiyor gitme desem okulda son günlerim illa gideyim diyor.
Evde dursa havuza gidelim diye tutturacak.bugün işim de vardı havuza inemezdim.
Arkadaş da hastaneye gidecekti okula bırakmayı bekliyordu. Öyle olunca dedim bana bırak onlar oynasın ben de işimi yaparım yoksa havuz havuz diyecek işyapamayacağım. Bıraktı çok da iyi oldu 4 saat hiç aralıksız oyun oynadılar. Ben de yarın gelecek misafirlerim için pastamı yaptım. Bugüne yemek yaptım.
Arkadaşlar kahvaltıya gelecek bahçede kahvaltı yapacağız. Kahve içmeye eve geçeriz.
Akşam eşimle Ela teyzeyle konuşuyordu, teyze Elaya diyorki seni bana getirmedi hayırsız baban da hayırsız annende gelmedi bana🙄 kızdığım konu şu kaç defa geleceğim dedim. Bir defa kendi dedi yatacak yer yok çekyat yapılsın öyle gel. Sonra okulun son günleri yoğun olduğumu belirttim. Son günde hastane hastane gezdik ona uğrayamadık.
Yani hayatımızı ona göremi ayarlayacağız.
Bir git gel zaten en az iki gün gidecek.
Eşim de sonra diyor gitsek mi şimdi bir saatliğine.saat 10 olmuş🙄
Gidemem,Zaten yoruldum. Yeni oturdum. Ben sana kaç defa gidelim dedim. Yok gidemem yok hastayım yok kalamam onlar biz iki defa taşındık gelmediler falan diye mırın mırın mırındandın dedim.
Sonra da kalkmış kardeşimin eşini arıyor. Ailesi ile ilgili böyle konu olunca neden benim ailemden birini arama ihtiyacı duyuyor anlamıyorum.
Neyse kusura bakmayın uzun uzun yazdım.
Biraz uyuyayım sabah erken kalkacağım

Haklısın canım
Kendi evimize geçince de değişir herşey uzak olunca da böyle oluyor
Ortak arkadaşıma diyormuş ki ben çocuğun eğitimi için para biriktirmek zorundayım diyormuş.
İyi bari çocuğunun eğitimini düşünüyor
Biriktirsin 😁
Bir de baba desin oooo, iki taraf için de öncelik çocuk oluyor.
Hayırlısı ile eve geçin de.

selam kızlar nasılsınız
her şey yolundadır umarım

dün akşam yemekten sonra eşimle oğlum kayınvalideyi AVM ye götürdü
benim zaten danışmanlığım vardı
danışmanlığım keyifli ve güzle geçti

oğlana aldığımız ayakkabıyı bir türlü sevdiremedik
kayınvalide ben giyerim dedi
sonra görümcenin kızı geldi beğendi ona verdik
tabi kayınvalidenin haberi yoktu
dedi ne oldu benim ayakkabı?
kıza verdik tmm olsun o giysin dedi
bende eşime git al anneni çıkar bir ayakkabı alın gelin
baban bir emekli maaşı
benim ki gaza geldi hemen :)
aldılar oradan gezmişler filan iyi olmuş
geç geldi bende kafamı dinledim biraz
sonra annesine gelinin dedi demiş
niye dedin beni niye karıştırdın dedim

bu akşam oğlana hamburger sözüm var
işten geç çıkacağım
oradan gider yeriz dedim
eşimde hemen işte damar sertliği yapıyor dedi
bende ayda bir hakkı olsun dedim
hep sağlıklı besliyoruz
onunda istediği olsun

zaten Mamas Burger den alıyorum
yani sevdiği şeylerde gözü kalsın istemiyorum
kola filan zaten içmiyor
ayran sever ve portakal suyu

dün akşam zaten ev yemeği almıştım tas kebabı ve bulgur pilavı
sonuçta et de damar tıkanıklığı yapıyor
ama ben hafta 2 kez sebze sıkıştırıyorum
zaten tatilde ipin ucu kaçıyor
pizza köfte pide sever
patates kızartması sevmiyor

öğlen gratise gittim
eksiklerim vardı toka filan olanları aldım
soğuk algınlığı ve alerji ilacı için eczaneye uğradım
fena bir sıcak vardı ,rüzgar olsa da fayda etmedi
akşam valiz işini halletmem lazım
yarın para çekeceğim

tatilden sonra da sayılı zamanım kalıyor
açıkçası hem mutluyum ,hem buruk
sanki okuldan mezun olduğum ilk gün gibi hissediyorum
hayattan mezun olmak gibi :)

Bugün erkenden eşimle hastaneye gittik ordan muayene sonucu eşim beni eve bıraktı sabahtan fena bir sıcaklık vardı geceleri uyku yok ter içinde uyanıyoruz. Hemen evi topladım akşamdan nohut ıslamıştım onu koydum ocağa balkonu yıkadım, havluları değiştirdim oturduğumuz odanın tozunu aldım lavaboları sildim. arkadaşımla bugün buluşacaktık hazırlandım gittim güzel vakit geçirdik gittiğimiz parkta çok güzel tost yapıyorlar her gittiğimizde yiyorum öğrencilik yıllarıma götürüyor beni çok fazla oturamadık hava çok sıcaktı eve geldim doğru duşa Allahım nasıl bir ter çamaşırlarım derim olmuş neyse karnım toktu az biraz daha işim vardı onları hallettim dinlendim. Yemekler hazır ev derli toplu yarın temizlik yapıcam. Çayımı yudumlarken dinleniyorum birazdan annemim-babamın ikramiyelerini çekicek eşim market-kasap ihtiyaçlarını da görüp onlara gideriz güzel birgün geçirdim dostla sohbet iyi geliyor bana.

selam kızlar
bugün enteresan bir sakinlik var
normalde fena olurdu
insanlar ya erkenden yola çıktı veya kimse de para yok

bende öğlen kuaför İşlerimi hallettim
manikür -pedikür ve fön
yetişti bir saate
geldim bir şeyler yedim
buralara bakıyım dedim
biraz sakinmiş topiğimiz de
sabahtan da para çektim
tek kalan şey valizi kapatmak gibi görünüyor
nasipse sabah yolcuyuz

Cumamız mübarek olsun kızlar. Bayram telaşını yaşıyorum ama evde sadece bende bu telaş herkes çok normal ve acayip sakinler onlara göre istirahat etmek bayram demek. Bana hafiften sitemliler yorulmamı istmiyorlar ama yorulmadan da ortaya birşey çıkmıyor. Akşam ekşi mayadan bir tepsi ekmek yoğurdum sabaha kadar hava sıcak kabarmış beşbucukta kalktım çünkü sıcaktan uyunmuyor ekmeği fırına koydum pişirdim kahvaltı hazırladım, yiyen gitti. Mutfak topladım börek hamuru tuttum çökelekli canım istiyor. Sonra evi temizledim paspas çektim balkon yıkadım hamurum da kıvamını bulmuş bir tepsi burma börek yaptım buzdolabına koydum bayram sabahı pişiricem. Tekrar mutfak topla çamaşır topla duşa koşturdum ne zaman geçicek bu sıcaklar ben bayılmadan, balkanlar üzerinden serin bir hava gelsin lütfen. Birazdan ekmeği dondurucuya koyucam böyle bizi 10 gün idare ediyor kızlar yese 5 güne biter de kilo derdine tadımlık yiyorlar. Bu akşam eşimle yazlığa gidiyoruz geçen hafta misafir vardı bu hafta temizlik lazım eşim bahçeyi sular yarın bende temizlik yaparım inşallah orası serindir de bu gece rahat uyuruz. Dün eşimle market alışverişi yaptık, kredi kartı patladı birinin limitini aşmışız 9 günlük faiz işlicek limitte yükseltemedik diğer kartların limitlerinden dolayı neyse. Dün kızların kıyafetlerini, çantalarını ve ayakkabılarını okula bıraktık okulun görevlisi bayan o kadar mutlu olucaklar ki çocuklar dedi bende mutlu oldum öyle söyleyince daha yazlıktaki kıyafetlerini ayıracağız kızlar hep bir bahane buluyorlar zor geliyor onlara bir ara ben ayırırım artık.

Günooo
Hayırlı bayramlar
Köyde hava müko
Oturdum yagmur izliyorum
Hava serin mis mis.

Gel ev temizle, alışveriş vs derken daha gezmeye baslayamadık
2 günde yagmur gösteriyor gerci ben yagmur hatunuyum iyi oldu 2 gün daha balkona tünerim.
Valla bu sene hic gezesimde yok balkon bana yetiyor heryer manzara zaten sis falan çöküyor suna okadar ihtiyacım varmış ki.

Gecen sene radar diye bahsettiklerimi geldigimiz gün kapıdan gördük.
Esimle ön pazarlık yapmıştım sadece bayramda ve dönüşte görürüm o da abinin hatrına daha işim olmaz demistim.
Dün kendi gitti gördü ben gitmedim.
Bugun gidicez mecbur ama göz teması kurmuyorum bisi sorarlarsa ben cvp vermiyorum esim mecbur kalıp cvp veriyor😂
Babamı sordular bana cvp vermedim eşim açıklama yaptı durumu hakkında.
Benimde damarıma basılmasın yani
Esimin arkadasi var 2 tane onlarda bizim gibi baska ilden geliyor adamlar kafa aslında birinin karısı fazla meraklı o da beni rahatsiz ediyor.
Onların evle bizim ev birbirini goruyor asagidan bagiriyor bize, resmimizi cekip atmis esimin wp karşında kedimi var senin diye🤣😂
Saçım salıktı yüzümde görünmemiş resimde cok saka samata tipler ama iste karısını bi mimledim o sebeple görüşmem galiba
Buranın zaten kadınları sıkıntılı hep fazla meraklılar dedikoducular.
Hic keyfimi bozmicam.

Babamda iyiymis şükür hergün haberlesiyoruz aklım orada.
Ben burdam nasıl dönücem bakalım :KK43:
Daha simdiden onu düşünüyorum

Günaydın🌸 iyi bayramlar herkese nice güzel mutlu huzurlu bayramlarınız olsun.
Bayağıdır bakamadım. Şimdi baba kız uyurlarken bayram kutlamaya geldim 😅
Arefe günü gündüz bahçede Elanın arkadaşının annesiyle oturduk. Babası Elaya karne hediyesi scotter almıştı onu bahçede sürmek istiyordu. Arkadaş da çıkalımmı deyince çıktık.biraz park biraz bahçe iyi oldu. Evde birşey izlemeye sarıyor bu ara ondan dolayı iyi oluyor bahçe.
Geldik banyoya soktum. Sonra teyzeye gittik.
Otur çay vs. Teyze dolma yapacağım beraber yaparız dedi. Elayı uyutacaktım. Tam daldı teyze odaya geldi.uyandı. rahat 5 defa girdi odaya teyze. Ya anlamıyorum.niye uyuturken sürekli odaya geliyor her defa yapıyor. Acaba Elanın onunla uykuya dalmasını mı istiyor.
İki geldiğinde odadaki sebilden şişelere su doldurdurdu😊en son söyledim şükür gelmedi de uyudu.
Dolmayı yaptık. Balkonu yıkadı. Adaçayı içelim dedi. Saat 3 ü buldu. Sabah da erken uyandık.
Ahhj anamın evii sarmalar sarılmış baklavalar yapılmış köy ekmekleri yapılmış oluyor😅
Teyzeye giderken baklava almıştık. Bayram günü eşimle dayı kurban için gitti.
Gelince kahvaltı yaptık.Et kavuralım dedi eşim teyze azcık et oldukça çok yağından koymuş eşim kızdı söylendi. Çay içerken de tatlıdan çıkartmadı çayın yanına bayram şekeri verdi diye eşim bayağı bozuldu teyzeye.
Dün kalmayı düşünüyordu vazgeçti.
Bekliyorki annemlerin oradaki gibi olsun bayram.Neyse zaten Ela da dün bayağı demişti ben bayram kutlamalara gtmek istiyorum kuzenlerimle birlikte falan.
Akşam kurban eti verecektik bir arkadal var onlara gittik. Kızıyla oynadılar.
Gece de bir çiğ köfte faslı yapıldı, diğer arkadaş da geldi. Allahım dedim gece gece😂 yine de iyi oldu. Ama uykudan ölüyordum gece 2 de eve gelince elanın yanında sızmışım sabaha kadar kesintisiz uyudum😅

selam kızlar
bugün enteresan bir sakinlik var
normalde fena olurdu
insanlar ya erkenden yola çıktı veya kimse de para yok

bende öğlen kuaför İşlerimi hallettim
manikür -pedikür ve fön
yetişti bir saate
geldim bir şeyler yedim
buralara bakıyım dedim
biraz sakinmiş topiğimiz de
sabahtan da para çektim
tek kalan şey valizi kapatmak gibi görünüyor
nasipse sabah yolcuyuz
Burası da sakin canım, trafik yoğun uerlerde tabiki var. Ama genel olarak azalmış.
Ben de bu ikinci defa bayramda annemlere gitmedik.
Genel olarak çoğu kişi şehir dışına çıkıyot. Onun sakinliğidir

Slm kızlar
Bugün eşimin ilacını yazdırdık doktora
Aile hekimini tasiyamadik dilekçe verdik.
Benim doktor arkadaşa yazdıralım dedim.
Yazdırdık
Sonra arkadaşım mesaj attı nerden buldun bunu dedi.
Çok ilaç içiyor ondan dedi sandım
Ilaclari netten araştırdım
Depresyon ilaclari ve birinde de bipolar yaziyordu
Meğer bipolarmis yeni öğrendim
Ona bisey demedim
Bipolar hakkinda bilgisi olan var mı
Bana zarar verir mi acaba
Bi keresinde alkol aldı evde cok içmişti.
Ben uyuyordum
Yanıma gelip gitti
İyi misin deyip durmustu hep
Gözlerinden korkmuştum
Anneme dedim depresyon ilaciymis diye
Tabi yanıma geldiğini felan anlatmadim korkar
Zaten sana bisey yapar mı felan deyip tedirgin oldu.
Ben de bisey olmaz dedim
Zaten biseyler olduğu belliydi
Moralim bozuldu.
korkutmak istemem ama tehlikeli bi durum olabilir.
Onların mani ve depresif 2 durumu var.Mani döneminde cok pozitifler cok iyiler ama depresif dönemi zor geciyor.
Cocugu kolla yalnız bırakma sen yinede.
İlaclarını düzenli almasını sagla.
Allah yardımcın olsun cnm🙏🏻

Günaydınnn
Bayramın son günü iyi bayramlar demeye geldiim tüü bana😟
Kostur kostur geciyor günler.
Cmrtsi ev günümdü kızla avm yaptık,babalar günü hediyesi aldım kociye spor ayakkabısı eskimisti.
Bide tshirt aldık bayramda giysin diye.
Adida aldım ayakkabıyı pek begendi.
Babama aldım kpderime de baktım hediye cepli tshirt giiyiyo o bulamadık bulduklarımın da bedeni kalmamıs bayram dönüsü alcm ona da.
İ1 .gün annemdeydik kızla koci kurbana gitti.
Kardesimle indik öglen.
Koci aksm geldi annesine ugradık.
2.gün anneme tekrar gittik kahvaltıya.
Amcası kasap onlar aksma kadar kalıyo kurban alanında.
Annemlerden arabayı aldık dün yalova yaptık sabah erken cıkıp.
Kızın da gönlü oldu iyi oldu.
Kardesimler tatilde görüp duruyo biz bakarken bende istiyorum tatil diyo😅
Bugun evdeyim.
Havluları attım aksm gelince hemen.
Yarın is var😟

X