Günaydın
iyi bayramlar herkese nice güzel mutlu huzurlu bayramlarınız olsun.
Bayağıdır bakamadım. Şimdi baba kız uyurlarken bayram kutlamaya geldim
Arefe günü gündüz bahçede Elanın arkadaşının annesiyle oturduk. Babası Elaya karne hediyesi scotter almıştı onu bahçede sürmek istiyordu. Arkadaş da çıkalımmı deyince çıktık.biraz park biraz bahçe iyi oldu. Evde birşey izlemeye sarıyor bu ara ondan dolayı iyi oluyor bahçe.
Geldik banyoya soktum. Sonra teyzeye gittik.
Otur çay vs. Teyze dolma yapacağım beraber yaparız dedi. Elayı uyutacaktım. Tam daldı teyze odaya geldi.uyandı. rahat 5 defa girdi odaya teyze. Ya anlamıyorum.niye uyuturken sürekli odaya geliyor her defa yapıyor. Acaba Elanın onunla uykuya dalmasını mı istiyor.
İki geldiğinde odadaki sebilden şişelere su doldurdurdu
en son söyledim şükür gelmedi de uyudu.
Dolmayı yaptık. Balkonu yıkadı. Adaçayı içelim dedi. Saat 3 ü buldu. Sabah da erken uyandık.
Ahhj anamın evii sarmalar sarılmış baklavalar yapılmış köy ekmekleri yapılmış oluyor
Teyzeye giderken baklava almıştık. Bayram günü eşimle dayı kurban için gitti.
Gelince kahvaltı yaptık.Et kavuralım dedi eşim teyze azcık et oldukça çok yağından koymuş eşim kızdı söylendi. Çay içerken de tatlıdan çıkartmadı çayın yanına bayram şekeri verdi diye eşim bayağı bozuldu teyzeye.
Dün kalmayı düşünüyordu vazgeçti.
Bekliyorki annemlerin oradaki gibi olsun bayram.Neyse zaten Ela da dün bayağı demişti ben bayram kutlamalara gtmek istiyorum kuzenlerimle birlikte falan.
Akşam kurban eti verecektik bir arkadal var onlara gittik. Kızıyla oynadılar.
Gece de bir çiğ köfte faslı yapıldı, diğer arkadaş da geldi. Allahım dedim gece gece
yine de iyi oldu. Ama uykudan ölüyordum gece 2 de eve gelince elanın yanında sızmışım sabaha kadar kesintisiz uyudum