- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
AMİİİN İnşaalllahh..Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİİİN İnşaalllahh..Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Rabbim bütün hastalara acil şifalar versin.Amin canım Allah razı olsun ..Şifa verecek olan odur.. Dualarımız hepsi için inşallah..
İnşallah tedaviye cevap verir canım rabbim şifa versin sizede kolaylıklar diliyorum .Allahın izniyle inşallah iyi olurHerkese selamlar. Hayırlı Cumalar..
Bizim bir sonucumuz çıktı.. Tanı konuldu..Multıplı miyelom (kemik iliği ca)tanısı kondu babama..
Pazartesi kemoterapiye başlanacak. Şuan tek duamız tedaviye cvp vermesi.. Rabbim tr_lelli nin babacığınada benim babacığıma da ve tümm şifa bekleyen hastalarımıza şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah..
Amin cnm amiinn inşallah..İnşallah tedaviye cevap verir canım rabbim şifa versin sizede kolaylıklar diliyorum .Allahın izniyle inşallah iyi olur
Tez zamanda Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin canım hep dualarımdalar. Allahın izniyle tedaviye de olumlu yanıt alırsınız buradan paylaşırsınız.Herkese selamlar. Hayırlı Cumalar..
Bizim bir sonucumuz çıktı.. Tanı konuldu..Multıplı miyelom (kemik iliği ca)tanısı kondu babama..
Pazartesi kemoterapiye başlanacak. Şuan tek duamız tedaviye cvp vermesi.. Rabbim tr_lelli nin babacığınada benim babacığıma da ve tümm şifa bekleyen hastalarımıza şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah..
Amin canım amin.. Çok teşekkürler. inşallah..Tez zamanda Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin canım hep dualarımdalar. Allahın izniyle tedaviye de olumlu yanıt alırsınız buradan paylaşırsınız.
Hayırlı sonuçlarınız olsun . Hayırlı haberler inşallah canım..Ama ilaçlarını bari kullansa ya.. Neden bu kadar inat ediyor ki acaba ya..Kizlar cok sagolun iyi dilekleriniz icinde sordugunuz icinde.
3 gun önce acile gittiler yine, eşim götürdü yogunbakıma almak istemisler yine red etmis.
Imza vermemis yatmak icin geldi.
Ama 2 gündür iyi anlamadik bizde adamı yogun bakıma yatircaklardı okadar kötüydü ama suan iyi.
Pataloji sonucuda çıkmış olmasi gerekiyor gidip almadi kimse hastaneden
26sinda uz.dr randevusu var orada söylerler artık neticelendirilir ne var tedavisi vs.
Ama ayakları falan hala cok şiş.
Ama ne seker ilacı kullanıyor ne dikkat ediyor sabah aksam yiyor.
Biz bisi anlamadık.
Pet tarihini ay sonuna atmışlardı yine cekilemicek bu gidisle.
Halamda yarın eve dönecek.
Sonrası ne olacak bakacaĝız
Bence o kendini iyi hissedince iyi oldum sanıyor.Amin canım amin.. Çok teşekkürler. inşallah..
Hayırlı sonuçlarınız olsun . Hayırlı haberler inşallah canım..Ama ilaçlarını bari kullansa ya.. Neden bu kadar inat ediyor ki acaba ya..
Haklısın canım.. Ama şekeri varsa şeker ilaçlarını devmlı kullanması lazım.. Düşsün ki pete gidebilsin..Bence o kendini iyi hissedince iyi oldum sanıyor.
Hastaneden ciktigi gunde okadar iyiydiki annemle markete gitti.
Gezdi dolasti 2 gün sonra acillik oldu.
HosbuldumHoşgeldin canım
Hosbuldum idare ediyoruz bebisim 3 yaşını doldurdu gecen ay , istahsiz ve inatçı teyzesiAmin canım Allah razı olsun.. Bu arada hoşgeldin tekrardan.. Nasılsın bebişin nasıl?
Sağlık olsun canım.Ah buninat bu zamanın çocuklarında hep var sanırım..Hosbuldum
Hosbuldum idare ediyoruz bebisim 3 yaşını doldurdu gecen ay , istahsiz ve inatçı teyzesi
Dogur kız dkdkjddmkdOhh bereketli olsun canim
Bende kuzucuma almistim barbi evi. Kaldırdım simdi kızı olursa veririm diye. Büyüdüler gittiler hicbisey anlamadım. Cok özledim küçücük hallerini.
Ahhh ya cok gecmis olsunTez zamanda sifa bulsun insallahHerkese selamlar. Hayırlı Cumalar..
Amin babycim amin Allah razı olsun inşallahAhhh ya cok gecmis olsunTez zamanda sifa bulsun insallah
Cok yorucu , bnmkine şükür yine daha beterlerini görmedim değilSağlık olsun canım.Ah buninat bu zamanın çocuklarında hep var sanırım..