Küçük Düşün Büyük Olsun!

Orasıda oyle
Ama cok darlıyor istekleri bitmiyor
Suan bile agliyor yine su oynadi babasi topladi hasta olcan diye yerlere yatiyor.
Canım çocuk işte oda Eve kapanınca sıkıntıdan yapıyordur yda ilgi isteyip dikkat eçekmeye çalışıyor da olabilir..Çocuk anlamaz onlar diyoruz ama inan onlarda anlıyor gözlemliyorlar ..Belkide az çok olanlardan etkileniyor olabilir..Huysuzluk ondan yapıyor da olabilirkıyamam ona ben ya

Babam icin bak yine geldi benide hasta edecek diyor.
Gitmiyo onun yanınababam bağırıyor diyede istemiyor onu

Icim karardı sizinde icinizi kararttım
Ama bende bi durum yok rutinimiz oldu.
12ye kadar bekliyoruz o saatlerde ambulansi ariyor.
Cagircakmi diye.

Halamda garibim bi orası bi burası
Onunda evi düzeni var.
Bu hafta kuranı o alackti iptal ettirdi burda diye.
Ama haftasonu giderim yine gelirim diyor.
Yine bize bi dayanak oluyordu burda sahip çıkan gibi basimizda ata gibi babannemin yadigarı Allah yoklugunu göstermesin.
O da bize uzuluyor kardesine üzülüyor bi yandan.
O gercekden benim moralimi cok duzeltiyor kimsesiz olmadığımızı gösteriyor hep
Ondan en cok onaydı sitemim.
En destek bana en omuz o.
Yanımda olup kenarda otursa bile yeter bana hep babannemi hatirlatiyor .
Bende fazla duygusal oldum bu ara.
Halam gidince pesine aĝlarım bak.
Gelcem kızım diyor hemen.
Allah basimizdan eksik etmsin

Slm kızlar
Benim kızda hasta
Sabah gittim ise az önce izin alıp geldim,bisey yemiyo
Kardesimin oglan da hasta,annem ona gitti bugun.
Yemiyo bisey diyince koci izin aldım geldim.
Cok gecmis olsun canim Sanada.
Tam hastalık mevsimindeyiz kaçış yok

Babam icin bak yine geldi benide hasta edecek diyor.
Gitmiyo onun yanınababam bağırıyor diyede istemiyor onu
Ouyyy kıyamam bak kuzuma sen.. Aklı eriyor anlıyor işte kendince oda bişiler.. Kuzum ya..
Öyle düşünme canım.. yaz tabi.. İnsanız hepimiz sıkıntıları dertleri oluyor.. Buralara yazıp bir nevi iç döküyoruz..
Nasıl ki iyi günleri paylaşıyorsak darlandığımız da kötü olduğumuzda da yazıcaz.. İnan iyi geliyor buraya yazıp üzüntüleri paylaşmak bile..
Halandan da Allah razı olsun.. Dediğim gibi insana insan en çok da böyle zamanlarda lazım oluyor..
Elbet geçecek canım bugünlerde. Az daha sabır..

Allah sifa versin canim

Allah razı olsun ondan .Allah başınızdan eksik etmesin böyle zamanlarda destek görmek yanında olduğunu hissetmek o kadar kıymetli ki

Selaaam kızlar.
Babalarınız nasıl oldu?
Bugün de benim babam tek gözünden ufak bir işlem gördü ama çok ağır birşey değil. Yüksek tanziyonla alakalı.
Odaya gelir gelmez daha hasta kıyafetleri üzerinde çay ve sigara istemiş
Neyse pazar günü misafirleri atlattık. Eşim ertesi gün diyor çok yorulmuşum çoook. Uyuya kalmışım. iki camı silmişti. Tabi tatlıları o yaptı. Yardım etti çoğu şeye.
Anladı nasıl oluyormuş, onu da yapsak bunu da yapsak demek gibi olmuyor bu iş anlamış oldu :)
Dün okula bırakınca da aldığım etekleri götürüp iade ettim. Terazi tarafım tuttu diyorum. Eşim de diyor bana derken sana bulaşmış olmasın kararsızlık.
Gece yeniden kıyafet baktım. Zaten dün avm de başım ağrıdı. Bir de gece geç uyuyunca kafam kazan gibi.
Ama yemek yapıyorum. Kahve molasında size yazayım dedim.
Bol sebzeli mercimek çorbası, kanat ve karnabshar ve tavuklu makarna ve salata hazırlıyorum.
1 saat sonra da almaya gideceğim.
Günlük rutin işler ve yemek yap bitiyor.
He bir de yine alışveriş yaptım. Online gelince deneyeceğim Elaya olmazsa yine, bu defa mağazaya onu da alıp götürüp denetip alacağım.

Selam canım.. Babamdan bugün kemik iliğinden biyopsi alındı.. Bir sürü geniş kan tahlili yapıldı.. Sonuçları bekliyoruz .. Rabbim Hayırlı haberler almayı nasip etsin. Bekliyoruz bakalım. Sonuca göre tedaviye başlanacak bakalım..

Rabbim babalarınıza (hastalarımıza) acil şifalar versin. Alacağınız en iyi sonuçları alırsınız inşallah. Buradan da bize yazarsınız. Lellim hep yaz, kızlarımcanlarım sen de yaz hepimiz yazıyoruz ben buraya sizlere yazdıklarımı inanın anneme, dostlarıma, arkadaşlarıma asla söylemiyorum hatta eşim bile bilmez söylemem eline koz olur diye sen hep yaz canım.

Bu gün hava çok güzeldi sabahtan ayva tatlısı yaptım bir aile dostumuz var onları çaya davet ettim birazdan gelirler. Toz aldım, sonra doğru alışverişe çerez, meyve takviyesi yaptım başka ihtiyaçlar da vardı onlarıda aldım 380 tl harcadım paranın sadece adı var artık eşime de şokta 6.90 tl soğan görmüştüm onu sipariş ettim eve geldim yemegimi yedim kardeşim aradı annemle birlikte Dikili pazarına gidelim dedi gittik market-pazar alışverişi yaptık bayağı harcadılar bu gün ordan yazlığa gittik hava nasıl güzeldi bahçede kahve keyfi yaptık sonra eve dönüş güzel bir gündü.

Amin canım Allah razı olsun..

Geçmiş olsun Allah şifa versin babalarınıza insallah tr_lelli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…