Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hepsiburadadan rimel aldım hemde indirimle 26tl falan
Ayy çok beğendim artık bunu alırım valla
Bi damlacık kirpiklerim ayyuka çıktı tek katla.
Hemen sürdüm daha pahalı rimellere para vermem.
Zaten acinca çok kullanamiyosun hemen kuruyor.
Bittikce alırım.

Abi diyor ki ufaklık yok mu🤭
Hep alyos karşılıyor giderken by by yapıyor dedim abi karşı dairede annem oturuyor orda dedim.

Ev terliklerimle geldi attım eskileri iyi oldu.

Yemeklerimi yaptım.
Nevresim değiştim.
Gorumceme serceklerimide bazanin altindan çıkardım yüzledim
Gelin gibi gelin😛
3.mak. camasir attım
Aynaları sildim.
Kaldı supur sil acelem yok.
Kahve içicem
Buhurdanligida attim kokumu Bi enerji gelsin bakalım bana.

sapphire_silk sapphire_silk babyloading87 babyloading87 çok teşekkür ederim. kötü borç malesef bir karşılığı yok diyebilirim. ikinci el satışlara başladım ama kendimi inanılmaz kapana kısılmış hissediyorum. Bu borç ödenecek başka yolum yok, mümkün olursa bir yandan ayda 1 gr altın alabilmek adına artırmaya çalışcam. bakalım nasıl olacak ben de bilmiyorum. Ev kira, bekarım, ailemden uzakta tek yaşıyorum. bu borçtan haberleri olmaması da ayrıca geriyor beni. iyi ki varsınız tek kafamı dağıttığım şey burada sizleri okumak. Sağlıklı, mutlu günleriniz olsun...
Canım ben olsam krediye hiç bulasmazdim biriktirip öderim yapamiyorsam her ay bir miktar belirler kafadan onu öderim ilk önce bir sene sıkar dişimi ödenmeyen borç yok kötü borç sıkıyor insanın canını bizimde var esim çok rahat o konuda ben sikip ödüyorum bir bircumu şükür kapattım kardeşim nakit avans çekti bir miktar ben biriktirmiştim kardeşime ödüyorum bütçeyi sarsmiyor bir borcum daha var iki ay sonra o kardeşime olan borç bitince nakit öderim onu diyorum 7 bin civarı altın koyuyorum ben yükselir o sıra satar öderim en kotu ☺️

Bugün çok yazasım var🙈
Primayla yollarımızı ayirdik sleepy denedim geçen
Beğendim
Bugün 10tl kuponum vardi 1 pkt daha sleepy aldım.
Eşim şu saatten sonra bez mi değişiyosun çocuk alıştı vs dedi ilk aldığımda.
Denicem dedim pişik vs yaparsa almam Bi daha
Dokusunu sevdim prima gibi inceymis.
Pişik falanda olmadı henuz(ayy olmasın hem kıyamam çocuğa hemde eşimin cenesi durmaz daha)

Eşime mont almadim bana mont almadın diye dün söylendi
Adamın montunun derdi bana düşüyor.
Avmler orda yığınla git al dedim artık
Herseyi benden beklemesinler iyice ayar olmaya başladım
Çorabından çamaşırına kadar aliyorum
Pantolon mont onlarida benden bekliyor
Ben ne bilim bedeni kalıbı nasıl.

Bugün koca gömme günüm olsundu

Seviyo misafiri enişte.
Eşimde sever ama onlarda böyle bisiler alalım yedirelim yok
Ben hiç görmedim o da öyle görmüş muhtemel hiç o düşünceye girmez.

Misal akşam gorumcemi alıp gelecek ya 2 kilo bisi alım 1 pasta alim akşam çayla yeriz diye düşünmez.
Lelli düşünür o halleder kafası hep.

Kendindende bizdende olsa gelen düşünmez
Ben söylersem alır ancak.
Tok gelsinler diyosa demek:KK70:
Bizimki ablalarına flaan giderken normal bi yerlerden alıyo.
Benimkilere giderken sevdikleri yerlerden:)Ülküden alalım baban yemez simdi,Uzaydan alalım kardesine 40 yılda bi gidiyorz flan der:)
Ablaları da marketten yarım kilo tulumba alıp geldiğinden hep(hic de sevmem tulumbayı:KK70:)gazoz alıp gider:KK70:

Günaydın herkese,
Çocuğu okula başlayanlara bol başarılı günler.
Saat 10 da uyadım. Arkadaş diş doktoruna gidecekti, oğlunu bana bırakabilirsin dedim.
Hem çocuklar oynuyor iyi oluyor bana da. Ben de iş yapıyorum.
Kahvaltı yaptık arkadaş çocuğunu bıraktı. Oynuyorlar şimdi.
İki gündür içim çok buruk. Neden bilmiyorum., içim sıkıldı.

Hepinize çok teşekkür ederim. Borcun 32 bin lira kadarı kredi ne yazık ki. Hem de çok yüksekten çekilmiş hazır kredi. Diğer kısmı kuzenim üstlendi gibi bana ne zaman ödersen öde ucu açık dedi ama o da pek içime sinmiyor. O kısmı da dahil edip tek kredi yapsam mı diye düşündüm bu sefer de süre uzayacak öde öde bitmeyecek. Kuzenim bir kısmını alırsa benim 12 ay 3200 gibi bir ödemem kalacak. Bu durumda kuzenime ne zaman ödeyebiliirim bilmiyorum ama düşünüp iyi bir plan yapmak gerekli. Hayırlısı...

Hepsiburadadan rimel aldım hemde indirimle 26tl falan
Ayy çok beğendim artık bunu alırım valla
Bi damlacık kirpiklerim ayyuka çıktı tek katla.
Hemen sürdüm daha pahalı rimellere para vermem.
Zaten acinca çok kullanamiyosun hemen kuruyor.
Bittikce alırım.

Abi diyor ki ufaklık yok mu🤭
Hep alyos karşılıyor giderken by by yapıyor dedim abi karşı dairede annem oturuyor orda dedim.

Ev terliklerimle geldi attım eskileri iyi oldu.
Hangi marka canım, benim de rimel kuruyup duruyor. Ve kirpiklerim çok kısa.

Bugün çok yazasım var🙈
Beğendim
Pişik falanda olmadı henuz(ayy olmasın hem kıyamam çocuğa hemde eşimin cenesi durmaz daha)

Ynen bebek bezleri ne kadar pahalı ya
Valla doğuran yandı sleep güzel baby turcoda güzel aşırı vermenin anlamı yok bide prima çok pahalı yeni doğrudugundq kullandım pişik yaptı prima
Sleepy aldım hep bulamadığında babay turco pek farkı yok

Tok gelsinler diyosa demek:KK70:
Bizimki ablalarına flaan giderken normal bi yerlerden alıyo.
Benimkilere giderken sevdikleri yerlerden:)Ülküden alalım baban yemez simdi,Uzaydan alalım kardesine 40 yılda bi gidiyorz flan der:)
Ablaları da marketten yarım kilo tulumba alıp geldiğinden hep(hic de sevmem tulumbayı:KK70:)gazoz alıp gider:KK70:
Ay benimki de öyle bayılıyo annemler gelsin kalsın, istediklerini alır eder, annem balık seviyor diye alır kendi mutfağa girer pişirir, kahvaltılık yemeklik elinden gelir. Covidken benim ağrım sızım çoktu bi gün yoğurt bile mayaladı. Kendi tarafı da gelirken bir çöp almaz alışkanlıkları yok, ben alalım derim alır yine ama söylenir. Ama geçtiğimiz 1 haftada o kadar uyuzdu ki şu an kendisini övmek istemiyorum 😂 bizim karantinamiz bitti kendisi göreve gitti şehirdışına cumaya kadar yok.

Hepinize çok teşekkür ederim. Borcun 32 bin lira kadarı kredi ne yazık ki. Hem de çok yüksekten çekilmiş hazır kredi. Diğer kısmı kuzenim üstlendi gibi bana ne zaman ödersen öde ucu açık dedi ama o da pek içime sinmiyor. O kısmı da dahil edip tek kredi yapsam mı diye düşündüm bu sefer de süre uzayacak öde öde bitmeyecek. Kuzenim bir kısmını alırsa benim 12 ay 3200 gibi bir ödemem kalacak. Bu durumda kuzenime ne zaman ödeyebiliirim bilmiyorum ama düşünüp iyi bir plan yapmak gerekli. Hayırlısı...
Evli ve çocuklu olsan daha zor olurdu ama bekarken daha rahat ödersin bu borcu üzülme. İnstagramda çok güzel borç ödeme, tasarruf birikim sayfaları var motivasyon için takip edebilirsin. Gelirini giderini en ince ayrıntısına kadar yazıp, yemeğini mümkün mertebe evde yiyip, alışverişe gitmeden haftalık yemek listesi hazırlayıp gidip bütçeni oldukça rahatlatabilirsin. Hayatının bu döneminde biraz bocalayacaksın belki ama bu tasarrufu hayatına oturtabilirsen hayatının geri kalanında cok rahat edersin.

Kızlar,
Benim eşim de biri gelince alır yığar eve, bu benim ailem de olsa kendi ailesi de olsa yapar.
Bu arada otobüste falan araba tutması mı konuşulmuş, sıkıntı olursa çocuklar için de bulantı bilekliği var ben elaya denedim iyi geldi. Alacağım ben de. Aklınızda bulunsun.,

Tekrar selam canlar temizliği yaptim oglusu bıraktım duş aldım namaz kıldım yemek işi var buzluktan taze fasulye yapcam pilav cacık yeter dünden tatlı ve pasta var biraz oğlusun kıyafetleri ayikladim eltimin akrabası için ütüleri bitirdim çok şükür

Bugün çok yazasım var🙈
Beğendim

Pışik olmaması icin bez değısimini yavas yapmak yararlı oluyor.mesrla once gunde 5 bezin 1 i sleeepy sonra 2 si sonra 3 gibi.oyle yaklasik 8 gunde yeni markaya gecmistim ben,dr oyle demistı

İyi geceler bacımlar
380 tl elektrik gelmis🤦🏻‍♀️
278 di gecen ay güya dikkat ettim,ekonomide calıstırdm makinaları falan ama😒
Bimde 38 tl bıraktık,yufka,arpa sehriye,oyuncak.
Ispanaklı tava böreği yaptm kızda yedi bayagı.
4 tane de köfte yedi yanında.
Buna sükür.

İyi geceler bacımlar
380 tl elektrik gelmis🤦🏻‍♀️
278 di gecen ay güya dikkat ettim,ekonomide calıstırdm makinaları falan ama😒
Bimde 38 tl bıraktık,yufka,arpa sehriye,oyuncak.
Ispanaklı tava böreği yaptm kızda yedi bayagı.
4 tane de köfte yedi yanında.
Buna sükür.
Bu ay herkese 100 lira koymuşlar sanki 170 ti 286 gelmiş bu ay😒 of kisamiyorim ben artık saldım valla

Ben de babyloading87 babyloading87 den ilham alarak gardropsa ürün yukledim kendisine cooook teşekkür ederim. Booool bool satışları olsun inşallah

Ben de ucuz ucuz koydum 3 5 para gelsin ama evden çıksın da istiyorum

Bakmak isteyenler için hesabim

Smert
Ay cok sevindim🎉🎉
Hayırlı ugurlu olsun bol satısların olsun🙏🏻

X