- 1 Mart 2010
- 44.657
- 113.553
Ohh sefanız olsun.İyi geceler,
Bugün kahvaltı sonrası Bursa’ya telefiriğe gittik.Aslında kardeşimin eşi üst köylere gitsek çocuklarla zor olabilir dedi. Kardeşim illa gidelim dedi. Sonuçta o da haklı ayda yılda bir geliyor ablamla bir daha ne zaman yapabiliriz dedi..eşi de istiyorsan içinde kalmasın gidelim dedi. Gittik.
O ne soğuk bir an parmaklarımı hissedemedim. Çocuklar kartopu oynayamadı tabi kartopu olmuyorki kar
Sonra tekrar telefiriğe binip bir alt kısma indik. Orada oynadılar biraz. Biz de çay içtik.
Dönüşte Ela yine başladı biriyle muhabbete. Biz tanışıyormuyız senin adın ne, şarkı söyledi yine. Hiç susmak yok. Bir yandan mısır yiyor bir yandan konuşuyor.
İndik. Pideli köfte yiyelim dedi kardeşimin eşi. Gittik pideli köfte yedik..Eve döndük. Kardeşim gezeriz diyordu. Ben de çocuklarla bu soğukta mümkün değil dedim.
Tabi kısa kısa kardeşimin eşi eşimle görüntülü konuşuyor. Eşim de ben varken gitmeyin yokken gidin yazdım bunu kenara diyor ben de dedim sen herşeye bir kulp bulursun ondan olabilirmi dedim
Yolda gelirken, eve yaklaştık kızlar uyudu. Girdik eve hepimiz yattık. İki saat uyumuşuz.
Diğer kardeşim bu akşam çağırmıştı. Gidemedim..onu çağırdık. Eşi sabah Ankara’ya idmana gidecekmiş. Geldi annemde birlikte kalalım dedik. Saat 2 de uyudu çocuklar.
Kardeşler güzel vakit geçirdik.
Eşim kızı kara bırakmadi ki az resmini çekim.
Üşür, hasta olur, ayakları üşüdü, burnu kızardı dedim fanusa koy
Hala hasta olsun ozaman sorcam ben sana diyor.
Cocuk bence eşimin yüzünden geç yürüdü
Hep kucakda.
Bırak az karda yürüsün kar ne hiç bilmiyo ellesin soguk bisi anlasın diyorum yok yok yok eli üşür diyo.
Çıkarken gitti arabaya koydu kızı hemen arabayı önden çalıştırdı tabi ısınsın diye.
Ödü kopuyor
Valla kışın da bunla biryere gidilmez iyi anladım bunu