- 1 Mart 2010
- 44.655
- 113.544
Önceden sepet dağıtıyorlardi zamlar onlarda vurduysa demekAboww viski dagıtan sirket nasip et Allahım dicem günaha gircem simdi ya
Bizimkiler gazoz ble dagıtmıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceden sepet dağıtıyorlardi zamlar onlarda vurduysa demekAboww viski dagıtan sirket nasip et Allahım dicem günaha gircem simdi ya
Bizimkiler gazoz ble dagıtmıyo
Güzel günlerde kullan insAllahSelam kızlar, cumamız mübarek olsun. Yine yeni yeniden güzel bir yıl olur inşallah, öncelikle sağlık-sıhhat versin gerisi hallolur.Dün günüm vardı yeni yıldan sonra 100 tl ile başlıcaz kalabalık değiliz ama kafa dengiyiz. İki arkadaşım da yeni yıl hediyesi almışlar bende sipariş verdim yetişmedi bir sonraki buluşmamızda vericem. Biri çelik bileklik almış çok zarif çok begendim diğer arkadaşımda english home dan sosluk almış keselerine bereket. Bende yeni yıl hediyesi onlara standlı bıçak seti aldım bir arkadaşımın doğum günü yarın öbür arkadaşımın dogum günüde mart da her ikisinede saatli ve içinde üçlü takı seti olanlardan aldım vericem her ikisine de eşim-kızlarım hediyelerimi çok begendiler eşim bana benimde sana hediye almak istiyorum dedi çok teşekkür ederim durumumuzu biliyorum dedim olsun kredi kartına taksit yaptıracagını söyledi o zaman çeyrekli reşat ile zincir al dedim bu gün kuyumcu arkadaşını aramış akşama hazır olur dedi valla kredilerin üstüne hiç olmadı ama yapacak birşey yok kendi istedi.
Ay yeniyıla bide izzet altınmese olarak giriyorm:S
Gecen yag sıcradı tavadan tam yanagıma yanık olustı:S,
Sabahları adam İzzet uyan diye kaldırıyo delircemmm
iyi günlerde kullann maşallah darısı bizim adamların başınaaSelam kızlar, cumamız mübarek olsun. Yine yeni yeniden güzel bir yıl olur inşallah, öncelikle sağlık-sıhhat versin gerisi hallolur.Dün günüm vardı yeni yıldan sonra 100 tl ile başlıcaz kalabalık değiliz ama kafa dengiyiz. İki arkadaşım da yeni yıl hediyesi almışlar bende sipariş verdim yetişmedi bir sonraki buluşmamızda vericem. Biri çelik bileklik almış çok zarif çok begendim diğer arkadaşımda english home dan sosluk almış keselerine bereket. Bende yeni yıl hediyesi onlara standlı bıçak seti aldım bir arkadaşımın doğum günü yarın öbür arkadaşımın dogum günüde mart da her ikisinede saatli ve içinde üçlü takı seti olanlardan aldım vericem her ikisine de eşim-kızlarım hediyelerimi çok begendiler eşim bana benimde sana hediye almak istiyorum dedi çok teşekkür ederim durumumuzu biliyorum dedim olsun kredi kartına taksit yaptıracagını söyledi o zaman çeyrekli reşat ile zincir al dedim bu gün kuyumcu arkadaşını aramış akşama hazır olur dedi valla kredilerin üstüne hiç olmadı ama yapacak birşey yok kendi istedi.
Ben n11 den aldım ekleyebilirsem eklemeye çalışayım daha önce de eşime almıştık kutu içinde cüzdan-saat-kemer güzel çıktı beğenmişti benim aldığım 110 tl ama sepette indirim ile 101 tl geldi galiba.Güzel günlerde kullan insAllah
Kesene bereket aldıkların içinde.
O saatleri hangi siteden alıyorsun?
Bozuluyor mu
Bir defa trendyolda ortayollu aldım metal, iç metali dokulme oksitlenme yaptı.
Saatte çok seviyorum
Ferrucilere bisi olmuyor ama onlarda 300tl kadar ciktilar
Amin daha iyileri daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallah.iyi günlerde kullann maşallah darısı bizim adamların başınaa
Aminn canım hepimizin inşaAllahAmin daha iyileri daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallah.
Bu gün sabah beşbuçukta uyandım uyuyamadım kalktım akşamdan ekşi maya hazırlamıştım eşim ev ekmeği istedi onu yogurdum. Kahvaltı sonrası evde yanlız kalınca başladım işlere bir makina çamaşır yıkandı sonra kızların odasında ki perde ve mutfagın perdesini attım odanın-mutfagın camını sildim perdeleri taktım. Evi komple süpürdüm toz aldım yerleri sildim. Çamaşır katladım yerleştirdim. Eşim akşam için tavuk büryan istedi, rus salatası ve kuru börülce salatası da yaptım çiğ köfte de de evde vardı. Tavuğu haşladım suyuna şehriye çorbası yaptım. Rus salatasını bu sefer kendim hazırladım hep garnitür alıp yapıyordum böyle biraz fazla yapmış oldum seviliyor bizde. Kutu bezelye açmıştım yarısı kaldı bir patates ile birlikte bezelye yemeği yaptım. Peynirli el açması börek yaptım, cevizli-tarçınlı kurabiye hamuru tuttum birazdan başlarım pişirmeye, mutfagı bu gün 564837 topladım yerleştirdim. Buzdolabını düzenledim sildim. Allahım ne kadar yorucu bir gündü az evvel yemek yedim. Ama içime siniyor böyle, alışveriş için eşime sadece çerez söyledim evde biraz var ama sen yine de az al dedim. Patates-soğan siparişimi de verdim.
Güzel günlerde kullanılsinEki Görüntüle 2979522 Eki Görüntüle 2979522 Ben bunu aldım ben aldığımda hesaplıydı şimdi baktım 180 tl olmuş ben iki tane aldığım için çok yüksek miktarları alamadım. İnşallah begenirler. Ama Trendyolda daha hesaplılar,fakat taksit yapınca vade farkı aldıkları için ben n11 veya hepsi buradayı tercih ediyorum.
Bgule güle kullan kuzum aldıklarını hediyenide iyi günlerde kullanEki Görüntüle 2979522 Eki Görüntüle 2979522 Ben bunu aldım ben aldığımda hesaplıydı şimdi baktım 180 tl olmuş ben iki tane aldığım için çok yüksek miktarları alamadım. İnşallah begenirler. Ama Trendyolda daha hesaplılar,fakat taksit yapınca vade farkı aldıkları için ben n11 veya hepsi buradayı tercih ediyorum.
İnşallah ekurimHerkese selamlar..Hayırlı akşamlar..
Herkese 2022 yılında öncelikle sağlık,mutluluk,huzur ve güzel günler göreceğimiz bir yıl olmasını Rabbimden temenmi ediyorm..Geçtiğimiz yılı aratmayacak çok güzel günler göreceğimiz bir sene olur inşallah