Bende aynısı tahmin ediyorum baby hemfikirimBan yemek istemiyorm ama göstermelik bi düsüs bu
O yüzden sıkma canını .
Yine cıkacak muhtemelen.Millet galyana gelmesin diye düsürdü iste.
Gecmis olsıncnmSelam kızlar esim çıktı 10 geçiyordu oglus oksuruyordu akşam sürüp verip yatırdım sabah daha çok öksürük vardibirde üzerini çok acıyorıhlamur yaptım ballı icirdim şurup vercem yine tavuk istiycem hizlidan indirimin vardı bı kaç şey daha ekler alırdım corba birde pilav yaparım tavuklu yollamiycam okula o yüzden hava buz gibi daha cogalmasin öksürük çamaşır topladim kurumuyor serdim etrafa kurusun bulasik toplayıp açtım yıkanıyor sil süpür yapacağım oglus oyun istiyor
Bizde 12 var ama yine oluuorAy bunları hep düşünüyordum okulda kendini koruyabilirmi bir iki kez oğlumda sevmiyorum okulu arkadaşlarımı ddi bir gün geldi yüzü hafif çizilmiş arkadaşı çizmiş uyar bı dahaddim vurursa oynamiycagini söyle ddim öğretmene bı kez söyledim oda toplantıda bazen oluyor böyle şeyler ddi uyariyorim ama 22 çocuk var illa oluyor
Saol kuzuGecmis olsıncnm
Saol kuzuGecmis olsıncnm
Saçmalamış hava değişimine asker yolluyor sankiÖgretmen ayrı mevzu
Dedik Alya bikac gündür gelmek istemiyor,bisey mi oldu?
Ne dese?Yoo bisey olmadı olsa zaten Alya kendini cok iyi korur diyo
Hasta değil bisey degil sükür
Zaten keyfi yok gibi 2 gündğr,evde dinlensin bence diyo
Kociye dedim beni bunla muhattap etme ben öfkeme yenilcem artk
Bn ona cocık neden gelmek istemiyor bi sorun mu oldu diyorm?
O gelmesin diyo
Yok arıcam müüdürü artık
Cözüm odaklı degil yani kadın
Biz calısan insanlarız ya keyfi gitmesin bugun nasıl diyim?
Koci de hemenn annen mi baksa bikac gün kafasında.
Kadın birbirimize düsürüyo resmn bizi
Annem niye durup dururken baksın yani
Anneni cagır ozman dedim.
Etkinliklerde oturuyor 2 gündür keyfi yok sanki,dinlensin biraz diyor.Saol kuzu
Saçmalamış hava değişimine asker yolluyor sankihasta değil biseyi yoksa neden gelmesin diyor keyfi keder yollamiycak olsan okula vermezdin zaten kuş hastalık çok oluyor iyi olduğu günlerde başka şeyleri bahane etmesin bir de Sınıfta çok kalabalıkta değil canım bizim mevcut 24 tü 22 düştü 18 genelde ama hasta vs çok oluyor
Ögretmen ayrı mevzu
O gelmesin diyo
Yok arıcam müüdürü artık
Ya sanki Alyayi Bi dışlama Bi istememe gibi bisi algıladım.Ögretmen ayrı mevzu
O gelmesin diyo
Yok arıcam müüdürü artık
Ceza sistemi varmi acaba?Etkinliklerde oturuyor 2 gündür keyfi yok sanki,dinlensin biraz diyor.
Gecen ay da bana keyfi yok sanki hasta olcak gibi(hasta olmadan izne cıkarıyor cocugu)evde dinlensin demisti.
Patlıycm sonundA evde bukadar cok dinlencekse alalım biz okuldan hocam diye.
Dün de etkinliklerde oturup izliyor dedi hocam diyecektim siz Alyanın oturan halini gördüyseniz tadını cıkarın bence diyecektim.
Hemsire kontrol etmis zTen bogazlar temiz,ates yok bi sıkıntı yok demis.
Okula hergün öglen hemsire gelip bakıyor cocuklara,hasta olanları yolluyorlar eve.
Bunu diyemez cocuga,ben okul yönetimini arardım.Yaaa neden böyle bu öğretmenler ??
Bizimki de yaramazlık yaparsan seni okul gezisine götürmem kalırsın demiş , bi kere de cezalısın sen otur kalkma burdan demiş.. kız şikayete geliyor ..
Öğretmen de beni okulda görsün hemen ikide bir bana şikayet ediyor çok hareketli vs diye az kaldı bende patlıcam..
Ben daha ilk gün söyledim dikkat dağınıklığı var çocuğumun diye..
Kolay çocuk arıyolar yaa sus diyince susan , otur diyince oturan ! güdülecek koyun gibi..
Sabırsız ,anlayışsız , sevgisiz insanlar olmasın anasınıfında öğretmen
Onu yapamaz.Ceza sistemi varmi acaba?
Yani sen yaramazlık yaptın bu etkinlikte otur falan gibi olsa söyler mi Alya.
Evet bende öyle hissediyormYa sanki Alyayi Bi dışlama Bi istememe gibi bisi algıladım.
Çocuğum hasta değil bisi değil gelmek istememesi burada olan biseyle ilgili gibi üzerine gitseydin keşke.
Ne yazık ki zamane çocukları hareketli ve kural tanımazEvet bende öyle hissediyorm
Alya duran bi cocuk değil,farkındayım zor bi cocuk.
Ama beraber izleyeceğimz bir yol varsa bana da söylesinler.
Ona göre yol izleyeyim.
Direk otursun evde gelmesin demek ne kadar saglıklı?
Bunu diyemez cocuga,ben okul yönetimini arardım.
iSini hakkıyla yapan cok iyi ögretmenler var bizim okulda,bazıları nasıl sevecen yaklasıyor cocuklara görsen.
Bizimki sevmiyor bence isini.Mecburiyetten yapıyor gibi.
Her ögretmen haftalık foto atıyor biizmki aklına eserse,toplu fotolarda bizim cocuıklar yok.
Yani az kaldı sikayetlerimi bildircem okula.
Fotograf hadi önemli değil ama iletisimi yok cocukla
Ben okul değisikliği düsünüyırm seneye yine aynı ögretmende olursa.Okul aile birliğindeyim. sık sık okula gidiyorum tavırlarından hiç memnun değilim.. Şikayet etsem müdüre ederim direk !
ki cidden kızım zor bi kız.. Alıp başka sınıfa versinler isterim ama yarım dönem başka bir sınıfta yarım dönem diğer sınıfta olsun istemediğimden sabrediyorum.. Ki başka sınıfa da verdirsem , öğlenden sonra klüp derslerinden birisi de bu kadında
Ben hak veriyorm cidden zorlar,cocugumdan önce ögretmenin yanındayımNe yazık ki zamane çocukları hareketli ve kural tanımaz
Ama bizim gibi sokakta oyun oynayıp enerjiyi atamadıkları için üzerine korona dönemine geldikleri için de şanssızlar.
Öğretmenlerin de yeni nesile göre yol izlemeleri gerektiğini düşünüyorum.
Bizde annelerimiz gibi kolay annelik yapamıyoruz sonuçta.
Alya'nın öğretmeni evde dinlensin diyerek çocuk ile okul arasına mesafe koyacağına çocuğu okula nasıl çekebilirim diye düşünse keşke.
Her meslek grubunda işini severek yapan insana denk gelmek ne büyük şans..