- 1 Mart 2010
- 44.653
- 113.542
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yA markete gitmem lazım korkuyorumBİzimkide bugün aldım 7 yapmışlar 2.5 kg aldım 17.5 verdim sabah sabah
Böyle ölmeyiz füze atDün yapamadığım kurabiyeyi yaptım.
Yapmasamiydim bilmiyorum 2 tane yedim bile.
Esmer seker ve tereyağ ile yaptım.
Kızda yedi benimle cikolata koymadım onunkilere ama esmer şekerden nasiplendi.
Eki Görüntüle 2969729
Su kıvamı yakalicam diye kaç tarif denedim.Böyle ölmeyiz füze at
Bende a101 e çikim diyorum kız uyuyunca yaprak galeta alicam kendime.yA markete gitmem lazım korkuyorum
Fiyatlar ucmus:S
Napcaz bilmiyorm..
Cerez falan yılbasında dedim alamıcaz bu gidisle.Bende a101 e çikim diyorum kız uyuyunca yaprak galeta alicam kendime.
Ama fiyatları görünce bile hızlıca çıkasım geliyor
Almadan da olmuyor nedeceuuZz böyle bilmem.
Vala bizimki de yakaladı mı ne kumanda bırakıyo ne telefoN:SSelam kızlarrr
Eşim sabah tlf umu aldı gitti 300 lira ekran değişecek..
Oğlan kızdı tableti attı yere aldım kaldırdım. Sinirlenince beni ısırıyo , elindekini fırlatıyo , mızıklıyo. Durdan yapmadan anlamıyo çıldırdım fırlattım bende ekranı kırıldı 40 lira internette ekran , tamirciye sorcak eşim ne kdr dicek bakalım olmazssa alıcam netten akşama kendimiz takabilirsek takarız olmassa elektronikçide yaptırsın eşim.. Ucuz tabletlerden ama en azından masaldı yapbozdu işe yarıyodu ben çıldırana kdr
Bende dün dedim az az alsak diye.Cerez falan yılbasında dedim alamıcaz bu gidisle.
Dedim otur cips ye:S
Kız kaju seviyo kaju alırım biraz ona.
Benimkide kaju çok seviyor a101 inde 17 di 19 kusur olduCerez falan yılbasında dedim alamıcaz bu gidisle.
Kendi alsın kızCerez falan yılbasında dedim alamıcaz bu gidisle.
Benim burada şok,Hakmar,A101 var hepsi yağmalanmış resmen bir şey bulamıyoruz ayrıca online dan daha pahalı ben ufak şeyler dışında bişi almıyorum epeydir online alıyorum kuponla,indirimle daha uyguna geliyorBime gittim geldim.
Seker yok, pirinc yok, bulgur yok, wc kağıdı yok. Filiz makarna 5.5tl
Noluyo ya kendimi savaş çıkacak bir ülkede gibi hissettim.
Böyle herkes stok yapmış ya da aç kalmış raflar boş gibi.
Suzme yogurt canım istedi onuda sutas bulamadim. Onu seviyorum sadece suzmede
Hizlidan sipariş verdim valla yağmurda çamurda gelecekler ama artık napalm
Sandvic ekmegi, toz kırmızı biber, pul biber, cheddar peyniri dilimli, donmus pattis, sogan, incebulgur(kalın hic yoktu bu da 3 tane vardı birini aldim), kadife tatlısı 2 tane (akşam ıhlamur yani) krem peynir 88tl verdim geldim.
Valla içime oturuyor beğ.
Allah sonumuzu hayr etsin
Bende durumu daha kötü olanları düşünüyorumBenim burada şok,Hakmar,A101 var hepsi yağmalanmış resmen bir şey bulamıyoruz ayrıca online dan daha pahalı ben ufak şeyler dışında bişi almıyorum epeydir online alıyorum kuponla,indirimle daha uyguna geliyor
Çok üzücü gerçekten ya anksiyetem tavan bu ara eşim diyor takma bu kadar ama ister istemez ilerde bizi neler bekliyor diye dusunuyorum
Amin amin inşallah bizlerin yine var alıyoruz bir sekildeBende durumu daha kötü olanları düşünüyorum
Rabbım yar ve yardımcımız olsun.
Gercekden öyleAmin amin inşallah bizlerin yine var alıyoruz bir sekilde
Maşallah annesinin oğlu tutumlu ne güzel şimdi ki çocuklar yoktan da anlamıyor malesef ne güzel evden götürüyor hem ne yediğini de biliyor kantin hem pahalı hemde içeriği nasıl kim bilirGercekden öyle
Az da olsa alıyoruz şükür
Yine büyükler anlar ama ya cocuklar
Çok şükür diyorum oğlumda yok öyle marka takıntısı ya da direnme, ısrar vs.
Canin ne istiyo ne alım diye bile sorsan farketmez der.
Yine zam gelmiş kantine diyor arkadaşları demis.
Evden koyduruyor.
Ben degisik degisik olsun diyorum
Çok şükür canım.Maşallah annesinin oğlu tutumlu ne güzel şimdi ki çocuklar yoktan da anlamıyor malesef ne güzel evden götürüyor hem ne yediğini de biliyor kantin hem pahalı hemde içeriği nasıl kim bilir