- 8 Ocak 2015
- 6.036
- 18.992
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canım bizde iki ileri bir geri valla okul yoktu hastalık vs yok yarından sonra Allah kerim aldıkların bereketli olsunbugunku modum sac sac paralari oldu kizlar .
ates olcerle bitisik gecen bir pazar gununu kk borcuyla bitirdim.
Hepsiburada da 150 30 tl supermarket indirimi var.zeytin tahin aldim kahvaltiya
120 lira oyuncak market arabasi aldim ikizlere
kendime 60 lira kemer elbise icin .
turk kahvesi nescafe filtre aldim 120 lira onlar tuttu
450 liralik da bez aldim .cok gibi duruyor ama 1 ay yetmiyor ikizlere
Bende aldığım montu giyiyorum hala mevsimlik 40 tl almıştımT thesekreter ben universitede sosyete pazarindan giyinirdim oyle guzel seyler vardi .simdi bana cok sapa bir de hafta ici gidemiyorum o tarafa hic
Yaga zam gelecek miş aralıkta tezgahta yağ yokBende gördük o süpermarket indirimini.
Kasar alicam yine.
79tl düşmüştü 3lu
Sağol kuzumÇok güzel olmuş canım nice yılları olsun kuzumun
İnşallah canımÇok güzel olmuş ki
Çok mutlu olsun elsapiyenses
Zorlar gibi davranması yanlış bence. Ne gerek var seni kırmaya. Bizim evlilikte ilk tartışmamız bu konuya benzerdi. Onu hatırladım birden. Geçmiş iz bırakıyor insanda.Ayrıca al kızı git dedim.
Onuda kabul etmiyor
Amin canım, sağolasınElinize saglık cok tatlı olmus
Nice güzel yasları olsun
Geçmiş olsun canım,selam kizlar ailecek nezle olduk yolda surune surune eve donduk .kiz oldu ilk surunuyoruz resmen tum kemikler kirilmis gibi .
memlekette evden hic cikarmadik kizi kimseyle de gorusmedik esim de yoktu daha kiz hasta oldugunda .butun bunlar sebepli covide ihtimal vermiyorum ama esim yarin test vercek yine de. calistigi insanlar tedirgin olmasin dedik .
tr_lelli valla kuzu bu dedigime kizma ama cok yasliymis .olurse falan esin gitmediydin etmediydin der mi .bi ugrasan cok mu kotu olursun .boyle muhabbetler zor valla
Nice yıllara kuzumİyi geceler kızlar,
Dün gece ela uyandı tuvalete götürdüm. Bir baktım burnu kanıyor. Bugün de kanadı. Ama az kanıyor galiba burnu kuruyor ondan. Çünkü önceden de ara ara oluyordu. Çok sık olursa doktora götürürüm. Biraz suyla nemlendirdim. Bizim yatağa almak istedim istemedi. Odasında uyuyacakmış.
Neyse uyuyunca aldım. Sabah kalktı bugün benim doğum günüm, haydi kalkınnn
Hadi süsleyeceğiz dedi. Süsledik git bak dedik. Gitti baktı. Çok sevindi
Gün içinde sürekli hadi ne zaman başlayacak çabuk gelsinler, gelsinler ama. Doğum günü olunca nasıl mutlu oldu anlatamam. Sonra da oynamaya başladılar. Ama oyuncaklar yığıldı dağıtıldı. Birara koşmalar başladı. Eşler maç izledi. Biz de mutfakta lafladık. Öyle güzel birGündü. Arkadaşın biri ve annesi fethiyeye taşınacak, eşim diyor, iyi kafa dengi insanlardı kötü olacak.
Eşim onlarla konuşunca arabayı satıp daire alayım diyor. Birkaç yıla bizde gideriz öyle olursa istanbuldan dedi.Arabaya da alıştık bilmiyırum. Büyük ihtimal vazgeçer bu fikrinden. İlerisi için tabiki mantıklı. Ama gücümüz yetermi bilmiyorum. Ve arabaya alışınca kolay olurmu. Tabi istanbulda arabayla nereye gitsen trafik
Gel gel sana Avrupadan gelen (Edirneden sonraki Evrupa)zulamı acarımvalla keyfini begendim yanina oturmaya gelesim geldi .nazar etmiyim du bakim masallah
AAyy gözünüz aydınn.Selam kızlar Nasılsıniz Çok yoğun geçti h sonu kardeşim doğum yaptı evini kurdu tayincilerdi 3 saat yolumuz gittik cumalar bu ksam döndük eve kızım genZi tikali hafif burun akıntısı var öksürük de çok nadir sanki genzi aktikca daha çok doktora sordum ama aferin ver dedi ama ablam 2 cocukta da ibramun zero çok iyi geliyor bizimkilere dedi siz de 8.ayda kullanan var mı ibramun ı acaba
2 tane gr vardi yeni yavrumuza onları taktık 2 de takım aldım lc den ama henüz ulasmadi onlar bir dahaki görüşmeye artık inşallah
Aldir kız düşman çatlat biraz kız elti kızı kaynananı çağırmış olmasın senide ondanmi çağırıyor acaba aklima bı an o geldiSelammm
Bugün elti kızı beni davet etti
Altına bisi arasimmi bilemedim.
Gidicem bakalım.
Kızı parka çıkarırım öncesinde ordan gideriZ
Eşimle küsüm h.sonu gidelim diyemedim Bi yere o sebeple
Tikildik eve.
Bilenzigimin birini taktım koluma
Kolumda kalsın az bakım elti gorumce falan çatlamasım var bu ara
Oğullarını everecekler düğün falan olsada bari azcık sakirdatsam.
Şimdi onlara bilezik takacak ya kendimede aldırcam.
Almasında gorim bakım aha şuraya yazdım sizde şahit ettim.
O bileziği aldırırım nokta.
Gelsin 7.bebegim koluma
Yok ya o da anlasamiyoki babannesiyle.Aldir kız düşman çatlat biraz kız elti kızı kaynananı çağırmış olmasın senide ondanmi çağırıyor acaba aklima bı an o geldi