- 8 Mayıs 2013
- 6.554
- 22.277
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her işe yarıyor bebek arabası market arabası pazar arabası tüm görevleri görüyor nasıl bırakırım çok alıştım yokluğu bayağı koyar eminimBizde 3 yaşı geçmişti bastonu bıraktık canım ddigin gibi kemerini takıyorsun kalabalık yerde markette kolaylık birde uzunsa işin uyuyor bile içinde hem aldığım şeyleri kancalara takip getiriyodum
Balkonda uyut en iyisi :))Selam
Disarida uyuyo kiz eve gelincede sapitiyo.
8 de ciktik biraz salladik falan uyudu disarida
12 de geldik kızı yikadik doyurdum inat etti uyumadi.
Daha yeni uyudu
Bu kız böyle yaparsa dahada cikamayiz akşam uyku düzeni iyice sapti.
Orda temiz hava hemen uyuyo saatlerce.
Her yer acik hic esmiyo evde.
Sicakda nasıl uyucaz bizde bakalım
Valla benim kafam götürmüyor ne zmaan isterse uyusun diyemiyorm(75 yasındayım sanırım)Benim fikrim ne zaman isterse o zaman uyusun. Uykuyu seven çocuk var sevmeyen çocuk var. 2 yaşına geldiyse istediği saatte uyumayacakmıymış uyku onların gelişimi için önemli. Akıl vermeseler olmaz :)
Bana da geçen biri dedi yani Ela’ya dedi. Sen kocaman olmuşsun hala bebek ayabasınamı biniyorsun. Seviyor ne yapayım. Zararımı var hayır. Bana faydası var markete ya da biryere giderken kolay oluyor. Kendi diyor arabamla gitmek istiyorum diye. EmZik olsa anlayacağım da niye batar millete anlamam
Valla ne edecegizz bakalımBalkonda uyut en iyisi :))
kurallar dediğin mesela nasıl olmalı.Alya belki de uykuyu seven bir çocuk değil. Sen de çalışıyorsun tabi. Çalışan insan için uyumayan çocuk zor olur.,Valla benim kafam götürmüyor ne zmaan isterse uyusun diyemiyorm(75 yasındayım sanırım)
Uyku ögün bunların kuralları var bende
Aksini istesem de yapamıyırm
Kendime eziyet oluyor bazen saatlerce oda da kalıyorm ama alıyırm bi kitap,o dönerken 2 satır okumaya calısıyorm
Bıraksam 23.00 e kadr oturur ki bu benim icin büyük rakam
Yürüyünce oralarda uyumaz merak etme. Peşinden koşmaktan sen de yorulursun o da koşmaktan yorulur. Eve gelince ikinizde hooop uykuValla ne edecegizz bakalım
Dun uyumaz diyordum orda ama baktik uyku moduna girdi yine.
Yalan yok iyi oluyo bas basa takılıyoruz sohbet muhabbet iyi oluyor da eve donusu muhtesem oluyor
Uykuyu sevmeyen cocuga yapacak bisy yok tabiki.kurallar dediğin mesela nasıl olmalı.Alya belki de uykuyu seven bir çocuk değil. Sen de çalışıyorsun tabi. Çalışan insan için uyumayan çocuk zor olur.,
Bizim hep uykuyu sevdi. Ama bakıyorum bazen kendisi diyor uykum geldi diye. Bazen ben bakıyorum uykusu gelmiş, diyorum uyku saatimiz geldi. Dediğim anda mendilini alıp geliyor kuzum. İlla bu saatte uyusun demedim. Akşam üstü uykusu da gelse uyuttum. Sonuçta geç de uyusa saat gece 12 yi geçik uyumasına çok rastlamadım. Tamamen o günkü yorgunluğuna bağlı.
Benim halilar guzel cikti canim begendi gorenler.Selam kızlar esim öğlen gitti halıyı toplayıp verdim iki halıyı yıkamaya gelip aldılar koltuk çektim altlarını sildim heryeri paspas ettim balkon sildim yine oyuncaklar dağıldı tabi akşama sulu köfte var salata oglusada yanına sebzeli makarna yapacağım yogurtta var yeter ikinci makine yıkıyor çamaşırları ascam diğerleri kurur ozmana toplarım bir markete cikmaliyim domates kıvırcık fln alcam esim para bakliyir alırsa oturma odasına halı begenmistim sipariş edeceğim yıkamadan geleni sermem artık yeter o gelen halı