Merhabalar...
Burun estetiği olan güzel bayanlar, lütfen yorumlarımızda bana yardım edin, 2,5 yaşında ve 1 yaşında 2 kızım var ve senelerdir bana gelmeyen cesaret bu günlerde geldi. Çok feci tırssam da ameliyat olmaya karar verdim. Ama kızlarım beni korkutuyor, sizce kaç gün sonra toparlanabilirim???
cnm ben 8 gün önce oldum emzirmiyorsan eger birde bebeginin durumuna bak geceleri cok uyanıyormu ona göre karar ver benimde 2 tane cocugum biri 5 biri 3 yasında ameliyatı oldum ertesi günü eve geldim cocuklarıma baktım benim bünyem kuvvetli canın tatlıysa hiç bulasma mesela benim tamponum da kurumustu ödümü kopardılar tampon cıkmasın vızz geldi yani 2 cocuk dogurmus biri olarak 5 ameliyat 1 cocuk dogurmak ancak eder
Kızımı sütten keseceğim zaten, yani ameliyat olana kadar emzirme olayım biter, 2-3 gün yardım edenim de olur. Ama benim korkum onları kucağıma alamamak, bu arada acıya pek dayanıklıyımdır, sezeryan doğum yapıp 3 gün sonra ayağımda büyük kızımı sallayacak kadar da manyağım ☺️
Kızımı sütten keseceğim zaten, yani ameliyat olana kadar emzirme olayım biter, 2-3 gün yardım edenim de olur. Ama benim korkum onları kucağıma alamamak, bu arada acıya pek dayanıklıyımdır, sezeryan doğum yapıp 3 gün sonra ayağımda büyük kızımı sallayacak kadar da manyağım ☺️
Ayni sorun bendede var canim benimkilerde biri 2009 digeride 2011 li nasil bi surec olacak bilmiyorum korkuyorum bende iki cocukla koruyabilirmiyim amelyat sonrasi amelyatimda yaklastikca tedirgin oluyorum of insallah kolay gecer benimde iki sezaryen fe faciaydi hep sonrasi of
burnunuza ne kadar işlem yapılacağına ve de bünyenize bağlı olmakla birlikte en fazla bir hafta kadar zorlanırsınız.. ilk birkaç gün geceleri pek uyuyamıorsunuz çünkü sürekli ağzınızdan nefes aldığınız için diliniz damağınız kuruyor ve su içmek zorunda kalıyorsunuz devamlı.. bir de ilk iki gün buz torbası koyuyorsunuz yüzünüze..yani 3-4 gün hem size hem çocuklarınıza bakabilecek bir yakınınız mutlaka olmalı bence..
Benimde 11aylik bebegim var gecen hafta ameliyat oldum 3.gun baya toparlanmistim fakat illaki arada uzanmak istiyo insan egerki bakacak birileri varsa yaptir ilk gunler sıkıntili olabiliyor gecede uyanmaya aliskinsindir ztn 1yasinda bebegin var ve emziriyosun ben ilk iki gece bakacak durumda olmadim sonrada biraz zor olsada gece ben kalktim mamaya.ztn uyuyamadimki nefes alamadigim icin cocukla biraz zor oluyo.kucagima aliyorum 3.gunden beri dikkatli sekilde hatta bugun bitane vurdu aklim cikti ama napalim göze aliyoruz bu zorluklari yaninda genede birileri olmali ya ilk bir hafta sende iki tane var isin daha zor
Ayni sorun bendede var canim benimkilerde biri 2009 digeride 2011 li nasil bi surec olacak bilmiyorum korkuyorum bende iki cocukla koruyabilirmiyim amelyat sonrasi amelyatimda yaklastikca tedirgin oluyorum of insallah kolay gecer benimde iki sezaryen fe faciaydi hep sonrasi of