Konu sahibinin kocası yazık bana demiş ya çocuğun yanında, senin ütopik de çocukların yanında ağlıyor mu napıyor acaba?
Amin sağolunzaten en çok çocuklara üzülüyorum bu boşanma aşamalarında ,
allah yardımzınız olsun
Yok bızım ıyı gectı de uzun suredır babayla gorusemıyorlar, goruntulu arama da yanındakı gıbı olmuyor tabı. Bızımkının derdı babasının evde yasamasından zıyade canlı canlı goremedıgınden. Zaten suan aynı evde yasayıp yasamadıgımızı tam ıdrak edemedıgı bır donemde oldugu ıcın cok zorlanmadık. Ama seneye hersey ıdrak edebılecegı yasa gelecegı ıcın cok daha zor olacaktı. Ikız kızlarım da var evde onlara dıyor kı sakın onu alma baba gelır sana kızar. Hala gelecek dıye beklıyorAh kuzum ya,Allah onların da bizim de yardımcımız olsun.Dava açtığım gün şoka girip gelip bu evde ağlamıştı,o kalmis oğlanın aklında.Uzeeinden iki ay geçmiş olmasına rağmen babasının o gün oturduğu koltugun oturduğu tarafına ben hariç kimseyi oturtmuyor, baba yine gelicek burada oturacak,baba ağlıyor,anne baba seni çağırıyor vs diyor ara ara
Pedagog görüşmesi sonuç vermedi mi
babasıyla hep görüşür zaten görüştürmeme yapmazsınız zamanla da anlar bence benimde kuzenim çocukları küçükken ayrıldılar ama çocuk büyüdükçe anladı durumu kabullendi kavganın gürültünün ortasında kalıcağına böyle ayrı ayrı görüşsün daha iyi sankiHanımlar bilmem kaçıncı konum ama burayı okumak iyi geliyor.Resmi olarak 4,fiili olarak 2 yıl süren evliliğimiz bitiyor çekişmeli boşanma davası açtım iki ay önce.Uzatmamak için şiddetli geçimsizlik diyeyim.Eşim güya çocuğun aile ortamında büyümesi gerekçesiyle boşanmak istemediğini söyleyip davanın reddini talep ediyor bir yandan da mahkemenin bağladığı 500 nafakanin da kaldırılmasını da istiyor.
Esas moralimi bozan konuya geleyim : 2 yaşındaki oğlum 4 aylıkken evden çıkmış olmamıza rağmen babaya çok düşkün (aralarda 4-5 kez barışıp o eve geri döndük ama kısa süreli oldu.) Dava açılmadan önce babası her istediğinde gelirdi istediği kadar oynardı çocukla,ayrı olduğumuz evde.Dava açılıp mahkeme baba görüşmelerini iki haftada bire düşürünce sık göremiyor fakat yine de her gün illa bir "baba"li cümlesi var"Baba nerede,ben babama gidicem,baba burada oturacak (koltuk),babam neden gelmiyor,vs.. Bugün de yatakta yanında uzanırken "Baba üzülme "dedi.. Efendim,kim üzülmesin dedim."Baba üzülmesin " dedi.. Boşanmak için çok sebebim var fakat oğluma bunları nasıl anlatacağım,bugün gözüm korktu.Babasi sözde mücadele ediyor (mus) aileyi bir araya toplamak için.Ben yaşadığım üzüntüler yüzünden sağlığım bozuluyor diye artık yalama olmuş bu evliliği artık bitirme kararı aldım ama oğlum suçlar mi beni yine de..
Küçük çocuğuyla boşanmış anneler,neler yaşadınız pişman oldunuz mu ? Süreci nasıl yonetttiniz her gün başım ağrıyor bu sorular yüzünden..
Okuyan yorumlayan herkese teşekkür ederim
Kavganın gürültünün olduğu bir ailede büyümenin ne demek olduğunu bilmeyecek,inşallah kötü bir şey olduğunu tahmin ederbabasıyla hep görüşür zaten görüştürmeme yapmazsınız zamanla da anlar bence benimde kuzenim çocukları küçükken ayrıldılar ama çocuk büyüdükçe anladı durumu kabullendi kavganın gürültünün ortasında kalıcağına böyle ayrı ayrı görüşsün daha iyi sanki
Ev değiştirmediniz galiba,hala gekecek diye beklediğine göre..Pandemi diye ben de evde gorusturuyordum dava öncesi ama artık götürüp getiriyor,böylesi daha iyiYok bızım ıyı gectı de uzun suredır babayla gorusemıyorlar, goruntulu arama da yanındakı gıbı olmuyor tabı. Bızımkının derdı babasının evde yasamasından zıyade canlı canlı goremedıgınden. Zaten suan aynı evde yasayıp yasamadıgımızı tam ıdrak edemedıgı bır donemde oldugu ıcın cok zorlanmadık. Ama seneye hersey ıdrak edebılecegı yasa gelecegı ıcın cok daha zor olacaktı. Ikız kızlarım da var evde onlara dıyor kı sakın onu alma baba gelır sana kızar. Hala gelecek dıye beklıyor
Evet biz oturdugumuz evde kaldık, o gitti. Benım oglan 21 aylık ıkızler daha yasına gırmedı. 3 cocugu alıp goturmesı mumkun degıl mecburen evde gelıp goruyor. Havalar guzel olsa, pandemı de olmasa bakıcılarıyla yollarım da parklar avmler kapalı nereye gıdecekler, en azından evde üşümeden görüşüyorlar. Bende inanın hiç hoşnut degılım bu durumdan ama yapacak bırseyım yok, oglanı gondersem ıkızlerı gonderemem bu zamanda.Ev değiştirmediniz galiba,hala gekecek diye beklediğine göre..Pandemi diye ben de evde gorusturuyordum dava öncesi ama artık götürüp getiriyor,böylesi daha iyi
1.5 yıl boyunca ben de aynı düşüncelerle evde sabahtan akşama kadar haftanın beş günü görüşmelerine müsade etmiştim.Simdi dava acılinca artık gelemiyor,daha huzurluyum.Mrcbur kalınca çocuk için katlanıliyor ama tabiEvet biz oturdugumuz evde kaldık, o gitti. Benım oglan 21 aylık ıkızler daha yasına gırmedı. 3 cocugu alıp goturmesı mumkun degıl mecburen evde gelıp goruyor. Havalar guzel olsa, pandemı de olmasa bakıcılarıyla yollarım da parklar avmler kapalı nereye gıdecekler, en azından evde üşümeden görüşüyorlar. Bende inanın hiç hoşnut degılım bu durumdan ama yapacak bırseyım yok, oglanı gondersem ıkızlerı gonderemem bu zamanda.
Birkaç ay öncesine kadar ben de hiç sınır koymamıştim,dava açıldıktan sonra çok iftiralar ettiği için görmek bile istemiyorum artık yüzünü, giremiyor aşağıdan annem aracılığıyla alıp bırakıyor çocuğu,onu görmeyince daha huzurluyum dünya varmış.Artik çok şık görüşme istemedim,çünkü önceden bir gün gelmese baba baba diyordu,şimdi iki kere diyorsa o zamanlar 10 kere..kızınız kaç yaşındaBen ne zaman isterse görüştürüyorum. Kısıtlama koymadım hiç.
Çoğu zaman her gün görüyor. Hatta akşamları onda kalıyor bazı geceler. Benim sinirlerim altüst oluyor o ayrı ama kızım için katlanıyorum.
Mutluluğunuz.. bende yeni boşandım 10 aylık ve 4 yaşında kızım var atlatamadım dahaÇok yeni boşandım çokta gencim 2 kızım var 5 ve 2 yasında onlar için bunu yaşadım hiç bişey bizden çocuklarımızdan önemli değil
Sizin konunuzu hatırlıyor gibiyim, asagilama vs idi değil mi sebepMutluluğunuz.. bende yeni boşandım 10 aylık ve 4 yaşında kızım var atlatamadım daha
Barıştık 2 ay iyiydik ben sinirlendim aayrıldım sonra yalvardım beni ezdi suratıma bile bakmadı aşağıladı evetSizin konunuzu hatırlıyor gibiyim, asagilama vs idi değil mi sebep
Eski eşiniz barismak istemişti sonra birden u dönüş yapmıştı
Kuyruğu dik tutmaya çalışıyor güya ya da belki intikam almaya çalışıyor aklınca, üzerinde düşünmeye bile değmez..Barıştık 2 ay iyiydik ben sinirlendim aayrıldım sonra yalvardım beni ezdi suratıma bile bakmadı aşağıladı evet
Şuan mı daha mutlusun yoksa onunlayken mi birde böyle düşün belki atlatmana yardımcı olur:)Mutluluğunuz.. bende yeni boşandım 10 aylık ve 4 yaşında kızım var atlatamadım daha
Valla ben eşimi çok seviyordum ilk aşkım di. Ne yaparsa yapsın gözüm görmüyordu. Ama onsuzken daha rahatım huzurluyun bende takıntı kaldı heralde yaŞuan mı daha mutlusun yoksa onunlayken mi birde böyle düşün belki atlatmana yardımcı olur:)
Merhaba sizin konularınızı okuyorum uzun zamandır ben de boşanma sürecindeyim 2.5 yaşında da kızım var . Siz sanki biraz istemiyor gibisiniz boşanmak çocuk icin yani bir ikna etse düzelse tamam diyeceksiniz çocuk icin ama inanın değişmeyecekler ben o kadar çok şans verdim ki daha beter oldu basımdakı ..oğlunuz suçlamaz tam tersi çok huzurlu büyüyeceği icin teşekkür edecek size büyüyünce düşünsenize okula gittiğinde acaba suan annemle babam kavga ediyor mu korkusu olmayacak çocukta bu o kadar önemli birsey ki Allah yardımcınız olsunHanımlar bilmem kaçıncı konum ama burayı okumak iyi geliyor.Resmi olarak 4,fiili olarak 2 yıl süren evliliğimiz bitiyor çekişmeli boşanma davası açtım iki ay önce.Uzatmamak için şiddetli geçimsizlik diyeyim.Eşim güya çocuğun aile ortamında büyümesi gerekçesiyle boşanmak istemediğini söyleyip davanın reddini talep ediyor bir yandan da mahkemenin bağladığı 500 nafakanin da kaldırılmasını da istiyor.
Esas moralimi bozan konuya geleyim : 2 yaşındaki oğlum 4 aylıkken evden çıkmış olmamıza rağmen babaya çok düşkün (aralarda 4-5 kez barışıp o eve geri döndük ama kısa süreli oldu.) Dava açılmadan önce babası her istediğinde gelirdi istediği kadar oynardı çocukla,ayrı olduğumuz evde.Dava açılıp mahkeme baba görüşmelerini iki haftada bire düşürünce sık göremiyor fakat yine de her gün illa bir "baba"li cümlesi var"Baba nerede,ben babama gidicem,baba burada oturacak (koltuk),babam neden gelmiyor,vs.. Bugün de yatakta yanında uzanırken "Baba üzülme "dedi.. Efendim,kim üzülmesin dedim."Baba üzülmesin " dedi.. Boşanmak için çok sebebim var fakat oğluma bunları nasıl anlatacağım,bugün gözüm korktu.Babasi sözde mücadele ediyor (mus) aileyi bir araya toplamak için.Ben yaşadığım üzüntüler yüzünden sağlığım bozuluyor diye artık yalama olmuş bu evliliği artık bitirme kararı aldım ama oğlum suçlar mi beni yine de..
Küçük çocuğuyla boşanmış anneler,neler yaşadınız pişman oldunuz mu ? Süreci nasıl yonetttiniz her gün başım ağrıyor bu sorular yüzünden..
Okuyan yorumlayan herkese teşekkür ederim
Yok yok,ben de çok kez şans verdim her seferinde daha kötü oldu durumlar,hele bu seferkinde dava da açtım çocuğa nafaka bağlandı tazminat istendi dilekçelerde her şey ortaya döküldü ki artık aynı eve girmemiz asla mümkün olmaz.Kendisi yine oncekilerde olduğu gibi ısrarla barismak ve davanın reddini istiyor çevremde de herkes "ama ortada çocuk var bir daha mı deneseniz "modundalar fakat böyle bişey olmayacak tabiki de.Benim aklıma takılan şey,oğlumun mutlu bir aile nasıl olur ya da mutsuz aile nasıl olur bilemeyecek olması.Bilmedigi bişey için de oh iyi ki o ortamda büyümemişim diyebilecek mi kaygısı..Ne ilk ne de son olacak oğlum,inşallah çok etkilenmez..Merhaba sizin konularınızı okuyorum uzun zamandır ben de boşanma sürecindeyim 2.5 yaşında da kızım var . Siz sanki biraz istemiyor gibisiniz boşanmak çocuk icin yani bir ikna etse düzelse tamam diyeceksiniz çocuk icin ama inanın değişmeyecekler ben o kadar çok şans verdim ki daha beter oldu basımdakı ..oğlunuz suçlamaz tam tersi çok huzurlu büyüyeceği icin teşekkür edecek size büyüyünce düşünsenize okula gittiğinde acaba suan annemle babam kavga ediyor mu korkusu olmayacak çocukta bu o kadar önemli birsey ki Allah yardımcınız olsun
İnanın çok arkadaşı olacak annesi babası boşanan hele ki su pandemi sürecinde boşanma oranları bu kadar artmışken .. endişenizi çok iyi anlıyor zaman zaman ben de yaşıyorum tek farkımız bizde siddet olduğu icin kimse barışmamı istemiyor o yüzden isim biraz daha kolay oluyor karsimdeki de istemiyor boşanmayı ama asla burnunu yere eğip yalvarmıyor da bitecek elbet birgün nefes alacağızYok yok,ben de çok kez şans verdim her seferinde daha kötü oldu durumlar,hele bu seferkinde dava da açtım çocuğa nafaka bağlandı tazminat istendi dilekçelerde her şey ortaya döküldü ki artık aynı eve girmemiz asla mümkün olmaz.Kendisi yine oncekilerde olduğu gibi ısrarla barismak ve davanın reddini istiyor çevremde de herkes "ama ortada çocuk var bir daha mı deneseniz "modundalar fakat böyle bişey olmayacak tabiki de.Benim aklıma takılan şey,oğlumun mutlu bir aile nasıl olur ya da mutsuz aile nasıl olur bilemeyecek olması.Bilmedigi bişey için de oh iyi ki o ortamda büyümemişim diyebilecek mi kaygısı..Ne ilk ne de son olacak oğlum,inşallah çok etkilenmez..
Amin bu arada Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bir insan niye ısrarla evli kalmak ister anlamıyorum,mutsuz bir evlilik olduğu çok belliyken bir de..benimki nafakadan kurtulmak için diye düşünüyorum..sizin çocuğa nafaka bağlandı miİnanın çok arkadaşı olacak annesi babası boşanan hele ki su pandemi sürecinde boşanma oranları bu kadar artmışken .. endişenizi çok iyi anlıyor zaman zaman ben de yaşıyorum tek farkımız bizde siddet olduğu icin kimse barışmamı istemiyor o yüzden isim biraz daha kolay oluyor karsimdeki de istemiyor boşanmayı ama asla burnunu yere eğip yalvarmıyor da bitecek elbet birgün nefes alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?