- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.418
- 1.123
la o daha "anne tis" demeyi beceremiyordur, sanırsın elin şeyiyle (neyiyle?) metafizik tartışma yapacak
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
la o daha "anne tis" demeyi beceremiyordur, sanırsın elin şeyiyle (neyiyle?) metafizik tartışma yapacak
![]()
ay aynı bizim rahmetli Leydi, bebekler gelir kuyruğunu çekerdi, yavrum ilk fırsatta pitir pitir koşar kaçardı, cani bebelerin elinden sen böyle diyince o geldi aklımabebek en fazla gidip gelip dürtüyordur şeyi (ne olduğunu anlamadığımız şey), o şey de hazır velet gitmişken tüyeyim diye koşarken yakalanmıştır
hayır yani bebek o şeye ne diyecek, "hacı 8:15 Mars aracı nereden kalkıyor" mu?
![]()
ay aynı bizim rahmetli Leydi, bebekler gelir kuyruğunu çekerdi, yavrum ilk fırsatta pitir pitir koşar kaçardı, cani bebelerin elinden sen böyle diyince o geldi aklıma![]()
kesin kesin.oyy kıyamam ben ona
işte bununda kuyruğunu falan çektiyse o da "size de, dünyanıza da başlarım, gidiyom la ben" demiş olabilir![]()
kesin kesin.
montajdır di mi lan
![]()
kesin kesin.
montajdır di mi lan
![]()
montajdır montaj.. Benim komşum minnak kadar böcek için evi kapatıp k.validesine yerleştiBir kadın evde bunun gibi bir cisim gördükten sonra mal gibi eğilip de yerlerde onu aramaz, bebeği kaptığı gibi kaçar
hahaha yorum yapanlardan biri de hayalet demiş bir sitede, amatör hayalet zaar görebildiğimize göre![]()
ben korkmam ki annatödünüzü koparayim mi ha anlatayım mı gördüklerimi![]()
gece yarısı burada buluşuyoruz o zamanben korkmam ki annat![]()
yok paçali donunu giy gel yeterzincir, mum, çekme halatı getirek mi?![]()
yok paçali donunu giy gel yeter![]()
süpürgenin sapıynan vurdun mu bi daha koşamaz....
marilyn de giysin amaha o kolay o zaman o hep benimle hahahahaha![]()
paçalı donum yok ama BDV'deki tavsiyelere uyup aldığım kırmızı donum var, hadi yine iyisiniz, koca yok kısmet sizeymişmarilyn de giysin ama![]()
paçalı donum yok ama BDV'deki tavsiyelere uyup aldığım kırmızı donum var, hadi yine iyisiniz, koca yok kısmet sizeymiş![]()
sen benim seksülü kırmızı donuma ne demek istiyon ofiş seni mahkemeye veririm dicem ama avukatın var seninkoşan yaratık şu konuyu görse kendini keserdi![]()
Hahahaha :)paçalı donum yok ama BDV'deki tavsiyelere uyup aldığım kırmızı donum var, hadi yine iyisiniz, koca yok kısmet sizeymiş![]()
avukat parasini o verir merak etmesen benim seksülü kırmızı donuma ne demek istiyon ofiş seni mahkemeye veririm dicem ama avukatın var senin![]()