1.60 ım 76.6 yım ben ne yapayımBende 164um 72 olmuşum.
65e inmem lazım en acilinden
Yes beybi
Ya abla ben iyi bir dinleyiciyim normalde sabırla da dinlerim lakin adem peygamberden başlamazsın anlatmayaBen de kısa ve öz anlatım dinleyebilirim yoksa beyin felci geçirecek gibi oluyorum
Nagihan diye bir tiraaaabzonlu bilmem bişey ifade ediyo mu sizlereYaaa çok iyiii
Kimle bakıştın
Ahahah sen çalışmayı seviyor aşkoHiçte bikereee
Konuşmayı da çok sevmem hemm
Onlara diyeceksin ki1.60 ım 76.6 yım ben ne yapayım
Eline sağlık ablacimDuş aldım ,poğaça pişti, et pişti,jalepone biber turşuları kuruldu
Ellerim müthiş yanıyor
Biraz valide sultana poğaça götürme bahanesiyle evden çıkayım bakalım
Gercekten benimde çok konuşana hiç tahammülüm yokYa abla ben iyi bir dinleyiciyim normalde sabırla da dinlerim lakin adem peygamberden başlamazsın anlatmaya
Ohhh mis ellerine sağlık bal ablacım Allah ağız tadıyla yedirsinDuş aldım ,poğaça pişti, et pişti,jalepone biber turşuları kuruldu
Ellerim müthiş yanıyor
Biraz valide sultana poğaça götürme bahanesiyle evden çıkayım bakalım
He aynen işte konuştuğu şeyin bir anlamı olsa neyseGercekten benimde çok konuşana hiç tahammülüm yok
Bazen çocuklar biseyler anlatır ya da çok soru sorarlar ruhum sıkışır dinlemiş gibi yapıp dinlemem çoğu zaman
Okulda bir hizmetli var çok konuşur hemde boş konuşur selam veresim gelmez
Allah razı olsun balııımmmOhhh mis ellerine sağlık bal ablacım Allah ağız tadıyla yedirsin
Çoooook selam söyle pamuk ellerinden öperimAllah razı olsun balııımmm
Şimdi annemdeyim ona da poğaçaların yanı sıra kornişon ve biber turşusu getirdim
Akşam yemeği yemedim ama maden suyu içiyorum neyi eriteceksem
Yeni kapların kullanışlı mı nasıl? plastik mı metal mi?Ben de ikinci tur yürüyüşümü yaptım eve geldim
Makineye renklileri attım duş aldım
Kahvaltımı koydum yeni kaplarıma çok tatlılar ya
Şimdi beyazları toplayıp yüzüme bi iki nemlendirici süreyim makine bitsin onları asayım yatacam
Regl olacam sanırım çok ağrım var hemen ilaç içtim şu an o ağrıya mental ve fiziksel olarak hazır değilim
Ay onu atacaktım ama bi fırsat olmadı ki dur görselini bulup atayımYeni kapların kullanışlı mı nasıl? plastik mı metal mi?
Güle güle güzel günlerde huzurla kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?