- 28 Aralık 2023
- 6.213
- 18.921
- 168
Ne kadar güzel
Genelde sakin denmiş
Uslu durduk herhalde , olabildiğince işteSakin kısmına takıldım balimmmm gerçekten öyle misin kizzzz
Seviyorum hem de çok
14 kişi 3 erkek
Çok zor oldu mu?Uslu durduk herhalde , olabildiğince işte
Zira bir koç burcu mümkün değil öyle görücüye çıkmış kızlar gibi durmazUslu durduk herhalde , olabildiğince işte
Çok zor oldu mu?
Sunumdaki sakinlikten de bahsetmiş olabilirlerZira bir koç burcu mümkün değil öyle görücüye çıkmış kızlar gibi durmaz
Fıtratımıza ters yani
Ay bi tanesi zaten yürüyecek gibi hissettim grupta fotosu görünmüyordu son gün bişey yazmış fotosu da var kaydetmiş numaramıTersi olsaymış iyiymiş
Biri bekardı ve olmaz ablacım maalesef bizımlaaa diğııılllErkek katılımcılar bekar ve senin yaşlarında mıydılar asıl burası önemli
Sen ne ara film izledin kızzzFilm ve Dinlenme saati bitti, şimdi akşam menüsü düşünme, ayarlama, dışarı çıkıp yürüme, bir şeyler yiyip içme vs vakti
Ne yaptın bacaklarını mı kırdınAy bi tanesi zaten yürüyecek gibi hissettim grupta fotosu görünmüyordu son gün bişey yazmış fotosu da var kaydetmiş numaramı
Git uyuzun teki
Kolaydı o kadar!Ay bi tanesi zaten yürüyecek gibi hissettim grupta fotosu görünmüyordu son gün bişey yazmış fotosu da var kaydetmiş numaramı
Git uyuzun teki
Yooo birlikte izledik, abiler yoktu biSen ne ara film izledin kızzz
Çocuğu kandırdın değil mi ?
Aynı anda pek çok şeyi bir arada yapabiliyorumSen ne ara film izledin kızzz
Çocuğu kandırdın değil mi ?
O yüzden erkekler bizimle dans edemiyorlar zihinsel melekeleri henüz o kapasitede değil bazılarınınAynı anda pek çok şeyi bir arada yapabiliyorum
AynenO yüzden erkekler bizimle dans edemiyorlar zihinsel melekeleri henüz o kapasitede değil bazılarının
Hem yiyip hem zayıflayabiliyor musun göreceeeessssssAynı anda pek çok şeyi bir arada yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?