küçük bir sorum var

bence de gidin sırf eşinizin hatırına aynı şey benim başıma gelmiş olsa ben eşimi yalnız bırakmazdım o benim hatırıma gitmem dediği yere sırf benim hatırıma kaç kere gitti..

Herkesin ayibi kendini baglar o ayip etti diye sizde bunu zincirleme surdurmeyin.gec gidin altininizi takin kalkin gelin.esini tek gonderirsen arkandan donucek dedikodulari dusunsene.a kocasiyla arasimi bozuk gelmedi a bak oda misilleme yapti boyle gider bu.gene sana kalmis ama bence gir kocanin koluna git.

ara
Herkesin ayibi kendini baglar o ayip etti diye sizde bunu zincirleme surdurmeyin.gec gidin altininizi takin kalkin gelin.esini tek gonderirsen arkandan donucek dedikodulari dusunsene.a kocasiyla arasimi bozuk gelmedi a bak oda misilleme yapti boyle gider bu.gene sana kalmis ama bence gir kocanin koluna git.
aramızda 20 saat yol var :) maalesef öyle bi görüneyim geleyim şansım yok

empati yaptığımda mantığım gitme diyor,duygularım insanlık sende kalsın o yaptığından utansın diyor.yani karar veremedim o yüzden size de önerim yok.

emin olun gören ektiğini biçiyor der, kimse beni ayıplamaz. ama takıldığım nokta eşimi yalnız göndersem o utanır üzülür mü
Valla canım,kimse geçmişte olanların çeteresini tutmuyor ki,ektiğini biçiyor desin.Sen yıllar önce o an ki dugularla bir laf etmişsin.Sırf o laf yüzünden gitmiyorsan yanlış.Ama az veya çok görüşüyorsanız,aranızda kavga yoksa gitmelisin.Kimseyle içli dışlı olmakta gerekmiyor.Herkesin yapısı farklı.O mesafeli soğuk bir insansa sen de mesafeli ol ilşkide.
Gitmek istemiyor,kimsenin de ağzına laf vermek istemiyorsan rahatsızım gelemedim dersin olur biter.Anlayan anlar.

ben süslenir gider kendimi gösterirdim eşimin yanında :KK70:

Merhaba hanımlar
Çok kısa bir sorum olacak sizleri sıkmadan direkt konuya gireceğim, mesele yine bir elti meselesidir.:KK59:Yıllar önce eltim saçma sapan bir mazeretle düğünümün olduğu şehre kadar gelip, kına geceme teşrif etmemişti. O zaman kendisine çok çok kırılmıştım. çevremdekilerin de gazlama ve dedikodularıyla tarif edilemez bir öfke sardı beni ve onun da evlatları var, oğlu var ben de onun sünnetine gitmeyeceğim demiştim.
Ve kara gün geldi çattı, üzerinden yıllar geçti hatta kınama gelmeyişinin kayınvalideme yapılmış bir misilleme olduğunu öğrendim ama öfkem dinmedi. Zaten o süreçte de şimdi de yakınlaşmamızı sağlayacak hiçbir kabullenme, hiçbir iyiniyet göremedim eltimden. Hiçbir paylaşımımız olmadı bugüne kadar, ortak tek noktamız eşlerimiz. eşim bana bıraktı gelmezsen saygı duyarım diyor. Onun gitmemesi yönünde asla bir etkim olmaz, yeğenidir gidecek tabi ki. Ama ya ben? Siz olsanız ne yapardınız??
Amaaan gitme bence. Gidip de ne yapacan? İş güç yaptıracak sana. O yaptırmasa mutlaka bir işin ucundan tutacan. Belki de canını sıkacak. Gitmemen en iyisi. Hem kötü bişey yapmış olmayacaksın. O sana ne yaptıysa aynısını yapmış olacaksın :)

Ben esimi bırakmazdım giderdim ama oyle cok muhabbetim olmazdı takılacagı takardım cok samimide olmazdım sadece onun yaptıgı ayıbı yapmamak icin giderdim

Merhaba hanımlar
Çok kısa bir sorum olacak sizleri sıkmadan direkt konuya gireceğim, mesele yine bir elti meselesidir.:KK59:Yıllar önce eltim saçma sapan bir mazeretle düğünümün olduğu şehre kadar gelip, kına geceme teşrif etmemişti. O zaman kendisine çok çok kırılmıştım. çevremdekilerin de gazlama ve dedikodularıyla tarif edilemez bir öfke sardı beni ve onun da evlatları var, oğlu var ben de onun sünnetine gitmeyeceğim demiştim.
Ve kara gün geldi çattı, üzerinden yıllar geçti hatta kınama gelmeyişinin kayınvalideme yapılmış bir misilleme olduğunu öğrendim ama öfkem dinmedi. Zaten o süreçte de şimdi de yakınlaşmamızı sağlayacak hiçbir kabullenme, hiçbir iyiniyet göremedim eltimden. Hiçbir paylaşımımız olmadı bugüne kadar, ortak tek noktamız eşlerimiz. eşim bana bıraktı gelmezsen saygı duyarım diyor. Onun gitmemesi yönünde asla bir etkim olmaz, yeğenidir gidecek tabi ki. Ama ya ben? Siz olsanız ne yapardınız??
Hani Anadolu'da bir söylem vardır itin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır diye. Bence hem eşini hem de görgünü düşünerek gitmelisin :KK52:

Merhaba hanımlar
Gidin büyüklük sizde kalsın eşinize daha sonra size karşı kullanacak koz vermeyin sakın.

eltim de esimin dugunune gelmeyecegini soylemis ama en cok o oynadi :) bu dusuncrnizi dillendirdiyseniz gitmeyin sozunuzu yiyip ama diger turlu gidin tabi. sadece eltinizle muhattap olmayin yeterli olacaktir.

Merhaba hanımlar
Eşiniz gerekli takıyı takacak. Sizde gidip düğünde iş yapmadan gönlünüzce eğlenin. Eltiyle yüzgöz olmadan dönün. Herkes kendi hareketinden sorumludur. Ama ben olsam çok şık giderdim.

Eltin için değil eşinin ağabeyi ve yeğeni için gideceksin. Ayıp ayıp ile örtülmez. Üstelik eşini yalnız görenler, eltiniz ile aradaki soğukluktan dolayı gitmediğini düşünmez aranızda sorun olduğunu düşünür ne gerek var. Güzel güzel hazırlan ve git derim.

Esine seni soracaklar oda mahçup olacak. Ben olsam beraber gidip yarım saat durur görünür gelirdim. Eltim sorarsa da niye hemen gittin diye, ay geldim ya işte sen böyle şeyleri çok onemsemezsin diye fazla durmadım derim

ben olsam giderdim ama onun dışında herkesle samimi olur eğlenir onu görmezden gelirdim.

X