• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Bir Soru..

Tattyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
3
0
86
İstanbul
Adetimin Bitiş Günü Olan 1 Haziran'da Cinsel İlişkiye Girdim İçe Boşalma Olmadı Ya Da Herhangi Bişey..en fazla 2 saat sonra Norlevo Kullandım Önlem Olsun diye 1 Hafta Sonra Baya Kanamam Oldu 2 gün..1 ay Oldu Hiçbir Belirti Falan Yok Önceden Nasılsam Öyleyim Bi Değişiklik Yok Bende...Ama Adetim Gecikti 28 Haziranda Adet Olmam Gerekiyordu...Herhangi Bi Belirtide Yok ama Sormak İstedim...Adet Gecikmesi Hapın Etkisidir Değil mi ??

bence hamile değilsin. hapın yan etkisidir. tabiki 1 kaç güne adet olmazsan kan testi yaptır.

birde o ertesi gün haplarıyla korunma, hormonlarını alt üst edersin.

Kondom'la korunun.

bencede hamile değilsin =) ama karamel69 unda dediği gibi prezervatifle korunun yada düzenli ilacı kullanın

walla en uygun günler hamile kalmak için değişiyor .. ben adetten bir hafta sonra ve bir hafta önce diye biliyorum ..

zevk suyularda hamile kalan var çok ufak ihtimal dahilinde ..
hapında yan etksi olabilir .. üstelik stres yapıyorsan oda olabilir ..

bekle derim .. eğer gelmezse test yaptır ..

Ya Herhangi Bi Belirti Yok O Yüzden Bişey Olmadığını Umut Ediyorum Elbet Olurdu 1 Ay Oldu Az Değil ya 1 Ay Elbet Bişey Çıkardı Ya..Stres var biraz da evet Ondan da Gecikiyor sanırım...

1 ay içinde hamilelik kendini belli etmiyor ki .. tek belirtisi regl geçikmesi ..

hem pardonda neden erkek arkadaşın korunmadı ki ?
ama erkeklere korunmak zor gelir genelde ..
tedbirini alsaydınız öncesi erkek arkadaşın korunsaydı şimdi ihtimalleri bile düşünmezdin ..

hap çünkü sağlıklı değil hormonları bozuyor ..
evli değilsin daha alıştırma bünyeni .. veya kendini bu tür işlere hiç alıştırma ..

gecikme olmus zaten idrar testi yapsan cikar heralde.

Cnm o haplardan bende kullandım 2kere bir daha asla kullanmam.
Zaten oldukça yan etkisi var.ıçindeki prospektüsü epeyce uzun bir sayfa oku oku bitmiyor.
Tabiki işe yaradı hamile kalmadım o kesin ama 2 kullandıgımda kustum ve başım döndü hep.
Cok kötü yaptı.Kanamanın sebebi de yan etkidir zaten içeriginde yazıyor bunlar olabilir diye.
Ama bende adet gecikmesi yapmadı.Zaten hayatımın hiçbir evresinde adetim gecikmez tam tersi 3-4 gün erken olurum.Senin adetin epey gecikmiş bence hemen eczaneden test al uygula.

Prospektüsü okumuşsundur kesin.
Ordada bu hapın 100% kesin bi cözüm olmadıgı her 100 kadından 97 sinin hamile kalmadıgını not olarak yazmışlardır.Cümleyi tam hatırlamıyorum ama böyle birşeydi.Bir daha da asla kullanmadım...

hamile değilsindir ama ne olur az daha dikkat hamile olsan aldıracaksın evli değilsin anladığım kadarıyla ben malesef bebeğim geşimediği için aldırmak zorundayım öyle çok istemiştim ki onu eğer sen bekarken kendi isteğinle aldırırsan ömür boyu çekersin sevgilinin ruhu bile duymaz sen taşıyorsun canı inşallah hamile değilsin inşallah hamile olmak isteyenler hamile kalır

Evet, ertesi gün hapları hormonal dengenizi bozduğu için adet düzensizliklerine sebep olur.. 1 hafta sonra kanamanın olması hamilelik oluşmadığını gösterir.. Korkacak hiçbir şey yok yani..

kan testı yaptır madem nıkahsız bırlıktelık yasıyorsunuz(kıssel bılgılerınıze dayanarak soyluyorum)
nedenn korunma yontemlerını ogrenmıyorsunuz?
bu gıdısle gereksız kurtajlar yıpranmıs ruhunuz çökmüs bedenınız her ay korkuyla nereye kadar dayanır
ertesı gun hapları vucudunuzu yıpratır kullanım klavuzundada dısgebelık rıskını arttırdıgından bahsedıyor

size tavsıyem korunma yollarını ıyı ogrenın

sorunuza gelınce hamıle degılsınızdır ama korunma yontemını ıyıkavramazsanız bırgun hamıle kalırsınız o zaman son pısmanlık fayda vermez ailenızın ce cevrenızın yuzune nasıl bakarsınız bılmıyorum

Back