- 25 Nisan 2018
- 3.891
- 7.758
-
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
Mavi siyah boyadan nohut kadar yarım çay bardağı saç kremi bir çorba kaşığı kadar oksidasyon yarım çay bardağı su karıştır 10 dakika beklet yıkaMerhaba,
Saç boyama hakkında sorum. Saçımı boyalı bir arkadaş tavsiyesi ile açıcı ile açtım ve bir süre sonra onun dediği boyalar ile boyadım. Sarı renk istiyordum derdim neyse artık. Boyadım saç küllü sarı olacakken turuncumsu oldu. Bir süre sonra dediği boyalar ile platin sarı boya aldık onunla boyadık küllü sarı ve platin karışık yani. Sonra saç oldu turuncu. Yani bu turuncu renk hiç mi gitmiyo anlayamıyorum oldum bjr portakal adeta. Şimdi bir boyayı daha asla kaldirmaz saçım eminim uzundu uçları yandı boyadan sonra uçlarını kestim. çok uzattım özür dilerim. Sorum şu bu sarı sandığım kafaya ne renk boya sürsem saçım biraz koyu tonda normal görünebilir. Kendi saçım kahverengi gibiydi. Dipten çıkıyor ama çabuk uzamaz tabi sizce bu sari renk üzerine koyu renk boya daha fazla batırır mi?
Yıllardır saçımı beyaz boyuyorum evde, 1-2 kere kuaföre gideyim dedim sinir kriziyle çıktım hepsinden.Saçımı hiç boyatmadım bilmiyorum ama millet kuaförde bile güzel sarı tutturmakta zorlanırken siz ne cesaret evde sarı denediniz ki…
Evde saç boyamak çok riskli bu yüzden çok eğlenceli.Saçımı hiç boyatmadım bilmiyorum ama millet kuaförde bile güzel sarı tutturmakta zorlanırken siz ne cesaret evde sarı denediniz ki…
Kesinlikle katılıyorum. İki buçuk yıldır boyamadigim saçlarımı ki hiç boya kalmamıştı artık tamamen kestim ve kurtulmuştum boyadan, ani bir kararla sarıya boyadımEvde saç boyamak çok riskli bu yüzden çok eğlenceli.Ve kuaförler daha yüksek dereceli oksidasyon kullanıyor daha çok yakıyor.
Kökü sende nasıl olsa boşver kız.Kesinlikle katılıyorum. İki buçuk yıldır boyamadigim saçlarımı ki hiç boya kalmamıştı artık tamamen kestim ve kurtulmuştum boyadan, ani bir kararla sarıya boyadımki kapkara saçlarım var. Yıllarca bakır kullanmistim hamile kalınca bıraktım ve kendi rengine dönmüştü artık. Tabii bolca turunculasti. Şimdi mor şampuan ile akitiyorum turuncuyu. Yavaş yavaş dönecek sarıya çok heyecanlı
Ay evet hiç acımam saçıma yıllardır her tonu denedim sarı hariç. Onu da işte eşim istedi bu kez bu erkeklerin sarı sevdası nereden geliyor acabaKökü sende nasıl olsa boşver kız.
Ben de sarhoş kuaföre bile saç kestirmiş insanım.Ay evet hiç acımam saçıma yıllardır her tonu denedim sarı hariç. Onu da işte eşim istedi bu kez bu erkeklerin sarı sevdası nereden geliyor acabaCart cart keserim aklıma estikçe falan. Bakalım girdik bi yola