Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi küçüğümün dişi çıktı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

demircik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
646
2
96
44
İzmir
kızlar bnm oğlum beş aylık dişi çıktı erkenmi yoksa yaa ama çok tatlı oldu ya minicicik pıt diye çıkmış delikafadulden

kızlar daha erken 5 aylık için benim oğlum 7 aylık daha tık yok tembel çıktı anam benim oğlum!!!

ne tatlıdır şimdi huysuzluk yaptımı? benim kızım daha ufak ama belirtileri fazla doktorumuz dişleri kabarmış dedi biraz genetik oluyor galiba bende 4 aylık çıkarmışım

teşekkürler kızlar valla maaşallaah diyeyim bir huysuzluk yapsa ya anlamadım bile cnımın içi yazık gülücükler saçıp duruyo yawrum alt dişi çıktı üsttede bir kabarıklık var bir anda çıkaracak sanırım allahım inşaallah böyle gider hiç huzursuz olmasın yawru kuşumm :1hug:

demircik yeni dişiniz hayırlı olsun bebkten bebeğe diş çıkarma zamanları değişiyor yeğenim 4,5 aylıkken çıkardı kızım tam 9 aylıkken çıkardı ama maşallah oğluşuna annesini üzmeden sessiz sedasız çıkarmış dişini

teşekkürler kıslar ay sormayın nazar değdi oğluşuma hasta oldu burnu akıyor bi huzursuz iyidik ama napalım iyi olur yine inşaallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…