merhaba canım saçlarına fön vs kullanmaman doğru seçim.. şampuana çam terebentin katmak da.. ama banyo öncesi de bir bakım yapman lazım ve sonrası.. ben lifeconun organik hindistancevizi yağını öneriyorum kullandığım dönemde benim saçımı baya hızlı uzatmıştı.. banyo öncesi dip boy uç her yerine sür en az 3 saat bekle hatta sürüp gece yatıp sabah yıkarsan daha etkili olacaktır.. şampuan olarak da hemen restorex alıyorsun tatlım zaten iki koca şişe 10lira gratis watsonslarda.. ondan sonra da banyodan çıktığında saç uçlarının kırılmasını dolayısıyla da kesim süresinin kısalmasını önlemek için kırık önleyici bir saç serumu alıyorsun ve onu boy ve uçlarına sürüp kurumaya bırakıyorsun.. e hadi kolay gelsin5 gün önce belime yakın olan saçlarımı hem şekil verdirmek hem de kırıkları aldırmak için kuaföre gittim. Küçüklüğümden bu yana saça takıntılı bir insanım çünkü liseye kadar hep saçlarım kısa gezdim, ailem kestiriyordu ve nerdeyse hiç uzamayacak derecede yavaş uzuyordu. İlk kez üniversite de bu kadar uzun saçlara sahip olmuştum ve herkesin çok beğendiği bir saçlara sahiptim ama çok yıpranmışlardı hazır tatil diye ucundan aldırmak istedim. Gerçekten de ucunda kıvrılan kesimler gitti ama ben eski saçımı çok arıyorum, şeklini değil uzunluğunu. Eski saçım uçlardan katlıydı şımdi hep kat attırdım. Aynaya her baktığımda ya da saçıma her dokunduğumda içim burkuluyor, moralim bozuluyor. Önden göğüsün çok az altına geliyor arkadan da sırtımın biraz üstüne. Gördükçe gerçekten çok üzülüyorum. Daha da kırılmasın uzasın diye saçıma düzleştirici, maşa, fön yapamıyorum orta uzunlukta olduğu için güzelde durmuyor mecbur örüyorum tabi dalgalanınca daha da kısa gözüküyor bandana takmadan evde dahi dolaşamaz hale geldim, gittim aktardan yılan ve çam terebentin yağı aldım şampuanıma kattım daha 2 gün oldu gözüme çok az birşey uzun göründü gibi şimdi tatile de çıkıyorum biran önce uzasınlar istiyorum ama bu yağları bu şekilde kullanmakta doğru mu yaptım bilmiyorum. Sizce ne kadar sürede uzamaya başlar ? Ya da extra bir şeyler daha yapmam gerekir mi ?
Canım çok teşekkür ederim, tatile çıktığım için şuan da alacak durumum yok maalesef. Sadece çam terebantin ve yılan yağlı şampuanım ne kadar sürede uzatmaya başlar bunu merak ediyorum. Ama dediklerini de uygulamaya çalışıcam tekrar çok teşekkür ederimmerhaba canım saçlarına fön vs kullanmaman doğru seçim.. şampuana çam terebentin katmak da.. ama banyo öncesi de bir bakım yapman lazım ve sonrası.. ben lifeconun organik hindistancevizi yağını öneriyorum kullandığım dönemde benim saçımı baya hızlı uzatmıştı.. banyo öncesi dip boy uç her yerine sür en az 3 saat bekle hatta sürüp gece yatıp sabah yıkarsan daha etkili olacaktır.. şampuan olarak da hemen restorex alıyorsun tatlım zaten iki koca şişe 10lira gratis watsonslarda.. ondan sonra da banyodan çıktığında saç uçlarının kırılmasını dolayısıyla da kesim süresinin kısalmasını önlemek için kırık önleyici bir saç serumu alıyorsun ve onu boy ve uçlarına sürüp kurumaya bırakıyorsun.. e hadi kolay gelsin
Canım doğrudur ama ben rextorex aldım dün bir de onu denicemDax superego, hızlı saç uzatıyormuş, kullananlar çok memnun. Nette sitelerde var bir de Watsons'ta varmış.
restorex biraz dökebilir yalnız uzatır ama dökme ihtimali var yani..Kızlar dökülmem çok fazla olduğu için şampuanımı attım rextorex aldım, onu kullanicam içine yağ takviyesi yapim mi sizce, tek bir yağ ama örneğin badem yağı ?
dax supergro şampuan değil saç bakım daxı-yağı gibi birşey banyo öncesi kullanılıyor.. baya beğeniliyor saç uzatmada..Canım doğrudur ama ben rextorex aldım dün bir de onu denicem
Öyle mi ben şampuan sanmıştım. Rextorex'i bugün ilk kez kullandım hem sabah hem akşam, sabah dökülmem düne göre daha azken akşam hiç dökülmedi faydalı oldu bence :)restorex biraz dökebilir yalnız uzatır ama dökme ihtimali var yani..
dax supergro şampuan değil saç bakım daxı-yağı gibi birşey banyo öncesi kullanılıyor.. baya beğeniliyor saç uzatmada..