Cilt Bakımı Ürünleri Kucucuk bi bilgi alisverisi :))Gelenden Allah razi olsun :))

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

burcuburcuu

Seven Ne YapmaZ!!
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
457
3
36
Merhaba hanimlaryerimseniben
ben 20 yasindayim.Artik cildime siki bir bakim yapmaya karar verdim.:umursamaz:

.Dun Avene nin goz kremine basladim.ilk defa kullaniyorum bu markayi deniycem nasil olcak kulanan ve ya daha once kullanmis olan varsa sonuclarini paylasirsa sevinirim..

Gunluk nemlendirici olarakta vichy nin hassas cilt icin Thermal uv ( Hem gunes koruyuculu) olanini kullaniyorum..kullanananlar varsa paylasimlarda bulunun lutfen.ben simdilik memnunum pahali ama 3 aydir falan kullaniyorum.. iyi gibi..a.s

Garnierin 3 u bi arada olan temizleme urununu kullaniyorum..(bunun hakkindaki goruslerinizide bekliyorum :))

Bide arada tonik niyetine Miray markasinin gul suyunu kullaniyorum zarari olur mu?
Ayni zamanda...arada vichnin siyah nokta ve sivilceli ciltler icin olan tonigini kullaniyorum. ? cok sik yapmiyorum baya sert bi tonik.:1ninca:

Simdi aklimda kalan gece kremi var, cok agir olmayan kaliteli guzel onarici bir gece kremine baslamayi dusunuyorum en azindan yogun bakim yaptigim gecelerde kullanmak icin..Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum..(Nivea olmasin lutfen )) sırnaşık şey

simdiden hepinize tesekkurler degerli zamaninizi bana harcadiginiz ve ilgilendiginiz icin..a.s.

valla cnm bu anlattığın ürünleri hiç kullanmadım tek aveneyi kullanmştım onunda yüz temizleme jelini kullandım ama,cildime uygun olarak doktor tavsiyesi ile almıştım birkaç gün kullanıp sonra bıraktım hem yüzümü kızartıyordu hem işe de yaramıyordu.
gülsuyu olarak mirayı bilmiyorum ama bu sitede okumuştum gülsuyu yağlı bir cildin yoksa çok iyi geliyormuş,yağlı cildin gözeneklerini genişletiyormuş ve rosensenin gülsuyunu çok övüyorlardı valla bu sitede:S
ama ben bu dediklerini hiç kullanmadım canım inş.işe yarar ve istediğin cilde kavuşursuna.s.

kullandıgın ürünler ağir ve yaşına uygun olmayan ürünler tatlım
cildinde herhangi bir sorun yok ise doğal ürünlerle iyice temizle ve nemlendir
başka birşey yapmana luzum yok
böyle devam edersen cildin yapisini bozar sonra türlü sorunlarla ugrasmak zorunda kalırsın

Lipton sag ol cnm..:1hug:

Sorun olmazmi gurbacim :çok üzgünüm:..Siyah noktolar,baslayan kirisikliklar denedim dogal yollar ama olmuyo napim :1no2:
Agir urunler derken hepsi mi yalnis urun.CADIARZU.Vichy iyi ve guvenilir produktør degil mi? ne biliyim avene da...Eczaneden aldim ordaki kizlar tavsiye etti.. bilmiyorum ya kime guvenicez biz :sm_confusedlan paramiza oluyoo.:gitme:

canım 20 yaşında körpeciksin daha ne kırısıklıgı?
cildinin nemsiz kalmasından kaynaklı kuruluktur onlar olsa olsa...
vichy ile ilgili diyeceğim tek şey var ki; fondoteninden başka hiç bi ürününe para verip almam
eczacılar över cunku anlaşmalı ürünleridir ve sattıkları maldan yüksek prim alırlar
lütfen her söylenene inanma
hayatı omrunde yüzüne tek bi krem sürmemiş insanların ahkam kesmesine deli oluyorum...

canım siyah noktalardan şikayetçiysen, kil maskesi dene,
kahve ile peeling yap mesela.

ardından tonik olarak gül suyu (Rosense olsun o tam doğaldır. Otacı'nınki de iyi) veya limon-su karışımını kullanabilirsin. ve 1-2 gün arayla elma sirkesini gene suyla karıştırıp tonik olarak kullanabilirsin.

Göz kremi olarak Avene'in hangi ürününü aldın bilmem ama gereksiz pahalı olduğundan eminim. Ben de 22 yaşındayım, sadece nemlendirme özelliği olan bir göz çevresi kremi işimizi görüyor. doğal kremleri deneyebilirsin ama aktarların kendi karışımı olan yağlara da güvenme...
sertifikalı doğal ürünlere bakabilirsin...Örnek: Doğacı cilt bakım ürünleri, Logona bitkisel kozmetik, The Body Shop ürünleri vs.

Nemlendirici olarak ta, cilt tipini tam bilmediğim için bir şey söyleyemem ama Vichy'nin hiç bir serisi iyi değil bence...Eczanelere de kozmetik konusunda güvenmiyorum. Prim sistemiyle çalışıyorlar. Özellikle Vichy çok fena...

Neutrogena'nın pompalı şişedeki nemlendiricilerinden sana uygun olanını kullanmanı öneririm. Kesinlikle memnun kalırsın ve gece kremine ihtiyacın yoktur canım...:))

sevgiler...

Gurbacim sag ol cnm seni dinlicem elimdeki vichy ler bittimi yanina bile yaklasmicam..pahali kaliteli guvenilir diye aliyoruz iste kaniyoruz hemen :kedi:

April uzun uzun ayri ayri usenmeden aciklayici bir cevap la yardimci olmussun canim cok sag olasin..yerimseniben

Dediklerin mantikli seyler aslinda..Ben Mirayin gul suyunu almistim bitesiye kadar kullanmamda bi sakinca olur mu sizce?
Avene nin hassaz gozler icin olanini aldim..evt baya pahali..Kiz bunu her yastakilerin kullanabilecegini ayrica nemlendirici etkisinin cok oldugunu faln søyledi.

The body shop un goz kremini sen ønermistin bana ama yok ki buralarda iki ecz. ye baktim bulamadim :1no2: sordum sorusturdum ama sonunda kendimi eczaciya teslim ettim isteÇok üzgünüm çoook

Cilt tipim cok cins benim hassas kuru gibi ama burnumda siyah noktalarim var. ayrica kirisiklarim cok erken basladi maleseffmafoldumben

canım benim kırışık değildir onlar, Gurbaamın dediği gibi kuruluktan oluyordur.

Siyah noktaların için dediğim gibi doğal maskeleri kullan, ama madem cildinin diğer kısımları çok kuru, sadece burun çevrene yap tatlım, diğer yerler daha çok kurumasın..

Elbette gülsuyunu kullan, diğer ürünlerini de kullan eğer memnunsan şimdilik. ama bir hassasiyet olursa bırakırsın, ne de olsa hepsinin içinde bolca kimyasal var...

nemlendirici için, Bepanthen krem kullanabilirsin canım, kuru ve hassas ciltlere birebirdir ki yağlı citler bile severek kullanır, ben de kullanıyorum...a.s.

la roche posay ürünlerini kullanabilirsin canım...
ben toleriane yüz temizleme jelini kullanıyorum (cildim karma)çok memnun kaldım... göz çevresi için ce active yeux ama sen bence bu ürünü satan bir eczaneye sor...cilt tipine en uygun olan seriye onlar karar versin...ama fiyat olarak da kalite olarak da (dermokozmetiktir ayrıca) iyidir...ben de uzun bir süre araştırarak karar verdim..

ben cilt tipini ve problemini tam anlamadım cnm
kullandığın ürünler birbirinden alakasız geldi
avene güvenilir bir marka,vichy beğenilmese de güneş koruması içeren ürününü kullanman zarardan çok fayda getirir,ama cilt tipini söyle ona göre yardımcı olalımyerimseniben

avene hassas ciltler için oldukça iyi bir marka,vichyler bitince aveneden yıkama jeli ve güneş kremi almanı tavsiye ederim.cildine ne kadar az ürün kullanırsan o kdr iyidir.o yüzden acaba gül suyu da sğrsem mi veya şunu da kullansam mı diye düşünme.siyah noktalar için haftada bir peeling yapabilirsin veya akşamları yüzünüyıkarken yüz yıkama süngeri kullanabilirsin.cildinde sivilce gibi problemler olmadışı için sade bir bakım seni 25 e kdr idare ederyerimseniben

merhabalar kızlar
benm cildim hem çok hassas hemde t bölgesi aşırı yağlı..ama aynı zamandada soyuluyor pul pul.krem sürüyorum dahada yağlı gibi oluyor..burnumdaki siyah noktalardanda kurrtulamadım..ne yapcem benn :çok üzgünüm:

cabik canım, önceden benimde aynı oluyordu. Cildin yağlı olabilir ama demekki nemsiz kalmış o yüzden pul pul oluyor. Bende yaşadım aynını. Yaşın kaç bilmiyorum ama ılk başta en güzeli sanırım güzel bir temizleyici ve nemlendirici. Sevgiyle kal...

çok erken sıkı bi bakım demek için.ben mesela aktardan aldığım yağlarla ve gülsuyuyla silerim yüzümü,kremlerimde aktardan ve çok memnunum.siyah nokta kalmadı yüzümde.

canım daha yasın 20 neler yazmıssın bence bukadar urun taze cıldını yorar ayrıca kullanacaksan bence bı markanın tonıgını nebılıyım temızl jelını takıp et sen hepsını degısık markalardan kullanıyorsun bence bu ıı deıl ben lush kullanıyorum dogal bende 21 yasındayım vecok memnunum hemde dogal olması ıcımı rahatlatıyor guvenılır bukadar sey kullanma bızım yaslarımızda gece kremıne asla gerek yok ayrıca hafıf br nemlendırıcı yeterlı

slm...öncelıkle sunu söylemelıyım 20 yasında göz kremı kullanmanı tavsıye etmem şayet göz cevresı cok problemlı degılse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…