Bebek Beslenmesi Küçücük bebeklere antibiyotik verilmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gunseda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
31
12
Bebeklere en ufak bir hastalıkta antibiyotik veriyorlar sonra bir sürü yan etkisi oluyor bunun.Anne sütü alan bebekler daha dirençli oluyor çünkü anne sütünde doktorların sürekli dediği prebiyotik var ama benim sütün az geldiğinden ben emziremiyorum yeterince devam sütü kullansamda buna kafayı takmıştım ama aptamilinde devam sütünün içindede prebiyotik olanı varmış en azından biraz olsun içim rahat.Ama insan yinede kafayı takıyor sizin bildiğiniz hastalıklardan koruyabilecek etkileri olan ürünler varmı

Canım bende az emzirebiliyorum hiç dikkat etmemiştim bak kızım 1 yaşına gelene denk dolu dolu emdi ama artık az ve devamlı bişeysi çıkıyor bahar alerjisi yok enfeksiyon bundan mı kii ?

Neden bu kadar takıntı yaptınız ki?evet anne sütü çok faydalı ama olmayınca ne yapacaksınız? Emebildiği kadar emsin yetmediğinde mama takviyesi yaparsınız.5-6 ay arasında da ek gıdaya geçersiniz.antibiyotik zararlı tamam zaten doktorlarda son raddede veriyor artık antibiyotiği.benim kızım da 2 aya kadar anne sütü aldı sonrasında mama ve az anne sütü ile idare ettik.ek gıda döneminde bebeğimin ayına uygun ve en doğal ve taze yiyeceklerle beslemeye çalıştım hala aynı şekilde devam ediyoruz.kızım 15 aylık şimdiye kadar birkaç kez grip oldu çok şükür sağlığı yerinde.
Bu vesveselerle kötüyü çağırmayın,iyi düşünün iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…