Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaförü mahkemeye vermek istiyorum!

Kuzenimin kıbrısta saçlarını yaktı ünlü bir otelin kuaförü.. paketleri fazla tutmuş yandı saçları tek tek elinde kalmış adam paketleri açarken. sapsarı saçları vardı beline kadar.. mahkmeye verdi yüklü bir tazminat almıştı..

Gecmis olsun benzer bir durumdan muzdaribim ama yine de Türkiye´de en azindan sorunu cozmek icin cabaliyorlar (oluyor yada olmuyor ama deniyorlar) burda tek dertleri para! hatalarini ne kabul ediyorlar nede duzeltmek icin bir caba gosteriyorlar bir karis suratla rezil bir sacin guzel oldugunu kabul ettirmeye calisiyorlar, sana moral olur mu bilmem ama linkte benim konum var basima gelenlere bak :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...ede-boya-konusunda-bilgililerin-ilgisine.html

En son 15 gün önce kestirmiştim, bugün gene kestirmek zorunda kaldım. İyice kuşa döndü saçlarım. Kısa saçı hiç sevmiyorum diyorum ama, başka bir çözüm yolu da kalmadı.Fönsüz, aynı çizgi film kahramanları gibi...

şikayet et kuaförler birliğine benim bir arkadaşım saçını kötü kestiler diye şikayet etmişti kuaför ceza almıştı arkadaşımıda başka bir kuaföre yönlendirdiler kesimini düzelttiler bide bedava bakım yaptılar parada ödememiş çok şaşırmıştım .......

canım çoook geçmiş olsun saçlar bizim için çok önemli yaa. düşme yakalarından düzeltene kadar sömür resmen tüm bakımını fln yaptır ama bi daha oraya boyatma sakın
şu kuaför birliği de iyiymiş. nası ulaşılıyor ki acaba ne olur ne olmaz haberimiz olsun
bi de tavsiyem hangi kuaföre giderseniz gidin oranın sahibinin yapmasında ısrar edin saçınızı gerekirse bekleyin boşalana kadar. çaylaklar bazen saçmalıyor böyle

şikayet edersem başlarından atmak zorunda kalırlar. böyle hiç değilse hem bakım hem kesimi onlara ait biraz uzağında da(tabi asıl kişilerin...) röflede onlara ait.
aldıkları paraya yakın masraf yapcaklar ya da ben öyle sanıyorum bilemiyorum.

ya bende gittim bi kuaföre çok merkezi bir yerde mekan açmış dekorasyona fena önem vermiş para harcamş dedm bu iyidr girdm dedm ki saçımı platin yapmak istiorum ama ilk te olmayacağını biliorm en azından açılsn biraz tabi dedi yaparz ama güvenemediğimden önce bir tutam boyayın deneylm dedim yapamadı çok şaşırmştm sonra eve geldm kendim açtım yani kuaförlerede güvenilmio kime güveneceğimizi şaşırdık yaaa

Son düzenleme:
ben yaklaşık altı senedir kuaföre gitmiyorum.çünkü ne kesimden memnun kaldım bu zamana kadar nede boyasından.gerçi bir sefer boyatmıştım.oda yetmişti rus kadınlara benzemiştim renkli bi gölge yapmıştı.saçlarım uzun katlı fazla uzayınca atıyorum önüme kesiorum gene katlı oluyo hiçde kusur olmuyo.beyazımda yok o yüzden boya da yaptırmıyorum.ve saçlarım inanılmaz sağlıklı.eşimi saçlarımla tavlamıştım:))))))kendime nazar etmiyim.ama saçlarla ne kadar oynarsanız okadar mahvoluyo o yollardanda geçtim.bence beyazlar çıkmadıkça doğallığınızı kaybetmeyin biliyosunuz artık herşeyin naturali moda...sora kuş gibi gezmek zorunda kalıyor insan.sanada çok geçmiş olsun arkadaşım.su saçları çok uzatır bol bol yıka saçlarını..

öncelikle geçmiş olsun,bende uzun zamandır kuaföre gitmeyenlerdenim,7 sene önce basit bir kat verdirtmek için gitmiştim boyu kısalmasın demiştim,iyiki demişim saç kalmayacakmış kafada ve öyle bir perçem kestiki kafasına göre çok komik durumdaydım neyse birdahada gitmedim kendim kestim kendim boyadım,öğrendim röfle bile yaptım, en son bob modeline takmıştım fotoğrafla gittim,saçımın bir tarafı uzun birtarafı kısa oldu o kadarını bile hesaplayamadı söylemedim bile hemen çıktım söylesem düzeltinceye kadar kuş gibi bırakırdı saçımı kendim düzelttim evde,yok yaaa artık çok zor giderim hem ben daha güzel boyuyor daha güzel kesiyorum,arkadaşlarım bile bana kestiriyor artık,zor olabilir başlarda ama ne yapın ne edin kendiniz kapmaya çalışın şu işi

bende bi kuaför mağduru olarak çok üzüldüm canım gerçektn seni çok iyi anlıyorum içim acıdı okurken ((( güvendiğim bi kuföre platin boyatmak için gittim açıcı uyguandıktan sonra saçlarımı kuruttuklarında tel tel kabardığı gördüm aynada kuaför hızlı hzlı fön çekmeye çalşsada saçlarımın yandığı ortadaydı ve onun üzerine normal boyayı sürdü ve tekrar yıkadı artık saçımdan eser kalmamştı süpürge sapı gibi sarı teller çıktı ortaya tam 3 yılda kestire kesitre düzelttim ve kuföre tövbeliyim kendim evde boyuyorum çok memnumum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…