Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun benzer bir durumdan muzdaribim ama yine de Türkiye´de en azindan sorunu cozmek icin cabaliyorlar (oluyor yada olmuyor ama deniyorlar) burda tek dertleri para! hatalarini ne kabul ediyorlar nede duzeltmek icin bir caba gosteriyorlar bir karis suratla rezil bir sacin guzel oldugunu kabul ettirmeye calisiyorlar, sana moral olur mu bilmem ama linkte benim konum var basima gelenlere bak :)))
üzüldüm tatlım ya iyi bak saçlarına artık.
ben yarın yıkıcam saçımı ama korkuyorum çünkü ben yıkayıp çıktığımda tülek tülek oluyo onca kreme rağmen.
rengini geçtim şimdi sağıklı olsaydı bu kadar acı çekmezdim...
En son 15 gün önce kestirmiştim, bugün gene kestirmek zorunda kaldım. İyice kuşa döndü saçlarım. Kısa saçı hiç sevmiyorum diyorum ama, başka bir çözüm yolu da kalmadı.Fönsüz, aynı çizgi film kahramanları gibi...Canım aynı şey ,benim de 5 ay önce başıma geldi.Kuaför, size 10 numara bir saç yapacağım derken, oradan ağlayarak çıktım. Platin sarısı saçlarım, resmen turuncu olmuştu. Neyse, 3 gün sonra hadi yeniden boya, yeniden röfle derken, saçlarımın rengini düzeltti ama bu defa da saçlarım o kadar yıprandı ki, aradan geçen 5 ayda ,5 kere saçlarımı kestirdim (omuzlarımın altında olan saçlarım, şu an çene hizamda) hala elektrik çarpmış gibi duruyor.Toplamadan kullanamıyorum.Acaba diyorum, kısacık mı kestirsem? Çünkü düzeliceği falan da yok. E kısa saçta bana yakışmıyo ama. off...offfff...
şikayet et kuaförler birliğine benim bir arkadaşım saçını kötü kestiler diye şikayet etmişti kuaför ceza almıştı arkadaşımıda başka bir kuaföre yönlendirdiler kesimini düzelttiler bide bedava bakım yaptılar parada ödememiş çok şaşırmıştım .......