• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaförü mahkemeye vermek istiyorum!

ruhsal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
70
0
86
İzmir
geçtiğimiz salı pilatin saçlarım hem biraz dinlensin hemde doreleşsin(koyu sarı) die kuaföre gittim resimle fln gittim, üstelik burası agorada olukça lüks bir kuaför "KEMAL & MUSTAFA". saçlarıma kopkoyu bir kahve röfle attı sçlarımda sarıdan eser yok resmen küllü koyu kumral gibi iğrenç bi renk oldu.

sonra c.tesi gözümü açar açmaz koştum kuaföre, kahev röfleleri dibi açtı sonra tekrar boyadı bişiler yaptı. az önce saçlarımı yıkadım dipleri yeşile çalıyor... :'( ölmek üzereyim :'(

sizce ne yapmalıyım tüketici haklrına göre "ayıp hizmete" giriyor yaptıkları. hukukçu kimse yok mu??

Son düzenleme:
yaptırdığın yere tekrar git konuş cnm düzeltsinler sorun çıkartırlarsa işin hukuki kısmını o zamn düşünürsün ama vakit kaybetmeden git kuaförüne...

Son düzenleme:
yaptırdığın yere tekrar git konuş cnm düzeltsinler sorun çıkartırlarsa işin hukuki kısmını o zamn düşünürsün ama vakit kaybetmeden git kuaförüne...

keşke düzeltme şansları olsaydı :50:
bu saça işlem yapılamıcak halde şuanda. kup kuru kurudu kaldı dökmediğim krem yok ama saç bonus gibi kabarıyo, şişiyo yanmışlıktan.
işim görüntümle alakalı bir de benim :43:

O zaman sen saçlarını biraz daha dinlendirip bakım yapacaksın cnm mazallah bir işlem daha olursa saçların elinde kalabilir ama bu hak arama konusu hoşuma gtti şu kuaförden mutlu çıkana az rastlıyorum zaten

önce bakım yapmalarını falan iste ne bilim kendi hataları düzeltmek zorundalar koyu sarı istenen saç nasıl koyu kumral yapılır ki kendi beceriksizlikleri görmüyorlarmı saçının koyu sarı olmadığını peki sen hiçbirşey söylemedin mi.. nasıl bir iştir bu anlamadım.. kuaföre gidicem boya için böyle durumlar yüzünden korkuyorum bi yenisi daha eklendi..:18:

agoradaki bahsettiğiniz kuaförden çoğu kişi memnun değil en azından tanıdıklarım :S bencede gidin saçlarım sizin yüzünüzden yandı vesaire düzeltmek zorundasınız demen gerekir hiç para almadanda yaparlar ya da mahkemeye verebilirsin tabii öyle bir hakkın var

mahkemeye verme hakkın var diye biliyorum
hatta bi bayan saclarını istediği düzeyde kesmediği için mahkemeye verip tezminat almıştı
ama önce koaförler konusup halletmeni öneririm
baktın yola gelmiyorlar ac tazminat davanı
:19:

saçını mahvetmiş zaten tekrar ona byatma ama gıt ucretsız bakım yaptır ama şuan saçının görunne halıyle karar verme yıkadıkça rengı çok değişir. benım koyu kumraldan bal rengıne dönmüştü.... bırazcık sabret....

bugün gittim.
saçımı yapan ben gidince oratadan kayboluyor tabi birbirimizi görmeye tahammülümüz yok.
allah o adamın bin türlü...
neyse girdim zaten bi saçımı yıkayınca bide oraya girince kalp atışlarım hızlanıyo ateş basıyo her yerime.
biraz asabiyet yaptım . işlemden sonra saçı başkası devralmıştı. ya paramı geri verin ya da kesimi ve bakımı size ait dedim.
birazcık kesti birde bakım yaptılar.
hafta 1 gidicem ama neye yarar saçların rengi tuhaf kuş kadar kaldı...
bide sarı size çok gidiyordu demezler mi hala ben zaten 1000 pişmanım.
neyse sabredicem başka çarem yok. uzucak bu saç. :58:

Canım aynı şey ,benim de 5 ay önce başıma geldi.Kuaför, size 10 numara bir saç yapacağım derken, oradan ağlayarak çıktım. Platin sarısı saçlarım, resmen turuncu olmuştu. Neyse, 3 gün sonra hadi yeniden boya, yeniden röfle derken, saçlarımın rengini düzeltti ama bu defa da saçlarım o kadar yıprandı ki, aradan geçen 5 ayda ,5 kere saçlarımı kestirdim (omuzlarımın altında olan saçlarım, şu an çene hizamda) hala elektrik çarpmış gibi duruyor.Toplamadan kullanamıyorum.Acaba diyorum, kısacık mı kestirsem? Çünkü düzeliceği falan da yok. E kısa saçta bana yakışmıyo ama. off...offfff...

Canım aynı şey ,benim de 5 ay önce başıma geldi.Kuaför, size 10 numara bir saç yapacağım derken, oradan ağlayarak çıktım. Platin sarısı saçlarım, resmen turuncu olmuştu. Neyse, 3 gün sonra hadi yeniden boya, yeniden röfle derken, saçlarımın rengini düzeltti ama bu defa da saçlarım o kadar yıprandı ki, aradan geçen 5 ayda ,5 kere saçlarımı kestirdim (omuzlarımın altında olan saçlarım, şu an çene hizamda) hala elektrik çarpmış gibi duruyor.Toplamadan kullanamıyorum.Acaba diyorum, kısacık mı kestirsem? Çünkü düzeliceği falan da yok. E kısa saçta bana yakışmıyo ama. off...offfff...

hala ağlıyorum hiç birşey yakışmıyor bu saçla :(((((
o kadar pişmanım ki.
hayattaki en kötü şey pişman olmak.

benm saclarımda yandı
toka tutmayan o scalarım ıncecık kaldıııııı
dunde boyatmak ıcın gıttım
ıslem yapamayız kel kalırsın dediler
cok uzuldum :(

Geçmiş olsunn :((
Bakımlarla falan bir an önce düzelir umarım saçların..

canım yıkadıkca acılır zaten rengı uzulme sakın bır kac yıkama sorası sararır o saç

hala ağlıyorum ya :43:
neden girdim oraya deyip duruyorum :(((((((((((((( offff sarı saçlarımmm :43:

olsun ruhsal morailini bozma bol bakım yap ve uzun süre elleme cnm saçlarını

tanıdık varsa dava et dicem ama sıkıntısına değmez tanıdık yoksa..

:43:kızlar o küllü saçlara dayanamayıp alsancaktaki şubelerine gittim bu sefer.
asıl sahipler ordaydılar.
derdimi anlattım dayanamadım çok da ağladım.
saçıma ve bana çok üzüldüler.
gerekenleri yapıcaz dediler diğer şubedeki saçı yapan adamla ilgili ama ne yaparlar bilemiyorum.

küllülüğü almak için bir işlem yaptılar saçlarım şuanda orange gibi değişik bir renk oldu. ama diğerinden iyidir.
birde bana bakım ürünün var mı die soruylar.
SİZ VERİCEKSİNİZ SİZZZ BEN Mİ YAKTIM BU SAÇI BU HALE GETİRDİM...!
neyse şimdi bakım ve beklemekten başka çarem yok.
kendim yıkamak istemiyorum saçları çünkü bonus oluyo kafa :63:

Back