• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaförlükmü?desinatörlükmü?

ceren27

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
2
1
6
34
İstanbul
kızlar 30 yaşındayım muhasebeciyim ve işimden çok sıkıldım..artık farklı daha keyifli bi iş yapmak istiyorum fakat desinatörlük ve kuaförlük arasında kaldım bir türlü karar verip hayata geçiremiyorum..fikirlerinize ihtiyacım varr :26:

hangisine eliniz yatkın,ikiside beceri ve yaratıcılık isteyen işler,
Ben olsam kuaförlüğü seçerdim,karar sizin.bol şans:nazar:

Son düzenleme:
her iki işede elim yatkın aslında..kuaförlüğe daha yakın hissediyorum kendimide başkasının yanında çalışarak değil kendi salonumu açmak istiyorum.yaşım otuz olduğu için geç kaldığımı düşünüyorum..birde haftasonları full çalışmak zorunda olmak düşünüdürüyor açıkçası..

desinatörlükte cazip gelen istersem çizerim istemezsem çizmem heleki evden çalışırsam istediğim zaman kendime vakit ayırabilirim ama ondada kuaförlüğe göre yeterli donanıma sahip değilim.ve kuaförlük kadar zevkli olduğunu düşünmüyorum..puuuff bu her iki mesleği yapan arkadaşlarda yazsalar çok mutlu olucammm :)))

Ewde tasarım yapmk mümkün mü bn d desinatorum w hala işsizim aramayı bilmedgmden sanırım konu dikkatimi çekti d ewde tasarım yapma alternatfi warkn kuaförlük çekilmez doğrusu. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back