• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaförlük mü aşçılık mı?

Yemek yapmayida yemeyide seven biri olarak ben ahcilik derim,digeri kuaförlük der...Bize göre degil,kendine göre vermelisin kararini...Hangisinde mutlu olacaksan onu secmelisin...Bunun icin de iyice düsünmen gerek...

Kuafor olup da napacaksin. Ratio Yok bisey Yok. Ustelik kadinlar kuaforlerde hic memnun olmak bilmiyorlar.. bastan yaratilmak istiyorlar.. kapris cekme bence..

Kuaförlük çok yalan gerektiriyor bence , sahte ilgi alaka gerekiyor. Aşcılık temiz iş tatlım. :)

Bizim aşçı yarım gün çalışıp 2000 lira maaş alıyor valla. Kuaförlükte bu para geçmez eline. Diplomalı aşçılar daha da yüksek ücretler alıyorlar. Ama aşçılık kursları pahalı biraz. İşe yarar diplomam olsun diyorsan o parayı gözden çıkarman lazım. Halk eğitimdeki kurslar pek işe yaramaz. Güzel yemek yapmayı öğrenirsin sadece. Ya da asgari ücretle bir büroda falan yemek yaparsın.
:) Benim Eşim gelip Sizin iş yerinde Çalışsın Marriot Gibi Otelde Calısıp 2.300 Tl maaş alıyor Chef d partie hemde... Aşçılık Kolay değil Benim eşim 1 Günde 20 çeşit yemek Çıkartıyor... 500 kişilik... Yorgunluktan hoşafı çıkıyor

Back