- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
- Konu Sahibi pembepatiks
-
Kuaforlugu bilmemde asci olan 2akrabam var otellerde calisan cok saglam para kazaniyorlar diye biliyorum.basarilar dilerim..şöyle anlatayım kursa gitmeyi düşünüyorum ama bir türlü karar vermedim elimin çok lezzetli oduğunu söyler çevremdekiler yemeklerimi pastalarıma bayılırlar bende yemek yapmayı çok seviyorum hatta evlendikten sonra pastaneye gittim başvuru yaptım çocuk düşünorsanız olmaz dediler hamileyken tehlikeli olur dediler içimde kaldı bebek düşünüyorduk çünkü kuaförlükle ilgili bi yeteneğim olup olmadığını bilmiyorum aslında ama güzelleştirmeyi süslemeyi çok seviyorum ileridede güzellik salonu açma ihtimalim de var ama deneyimsiz olmaz tabi hangisine gitsem saha işime yarar karar veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz ?
kursla birlikte kuaför salonu falan açacaksan unut bu işi. bu işi yapan insanlar küçüklükten çıraklıktan yetişenler. Sen daha makas tutmayı bilmiyorsun ki.şöyle anlatayım kursa gitmeyi düşünüyorum ama bir türlü karar vermedim elimin çok lezzetli oduğunu söyler çevremdekiler yemeklerimi pastalarıma bayılırlar bende yemek yapmayı çok seviyorum hatta evlendikten sonra pastaneye gittim başvuru yaptım çocuk düşünorsanız olmaz dediler hamileyken tehlikeli olur dediler içimde kaldı bebek düşünüyorduk çünkü kuaförlükle ilgili bi yeteneğim olup olmadığını bilmiyorum aslında ama güzelleştirmeyi süslemeyi çok seviyorum ileridede güzellik salonu açma ihtimalim de var ama deneyimsiz olmaz tabi hangisine gitsem saha işime yarar karar veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz ?
Bence aşcılık derim. Kuaförlük zor meslek hem adım başı bilen bilmeyen açıyor. Bilene yazık oluyor...
Akşamın sabahın yok kuaförlükte. Aşcılıkta ilerleyebilirsin.
Kuaforlugu bilmemde asci olan 2akrabam var otellerde calisan cok saglam para kazaniyorlar diye biliyorum.basarilar dilerim..
şöyle anlatayım kursa gitmeyi düşünüyorum ama bir türlü karar vermedim elimin çok lezzetli oduğunu söyler çevremdekiler yemeklerimi pastalarıma bayılırlar bende yemek yapmayı çok seviyorum hatta evlendikten sonra pastaneye gittim başvuru yaptım çocuk düşünorsanız olmaz dediler hamileyken tehlikeli olur dediler içimde kaldı bebek düşünüyorduk çünkü kuaförlükle ilgili bi yeteneğim olup olmadığını bilmiyorum aslında ama güzelleştirmeyi süslemeyi çok seviyorum ileridede güzellik salonu açma ihtimalim de var ama deneyimsiz olmaz tabi hangisine gitsem saha işime yarar karar veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz ?
aşçılık en ala meslek..heryerde lüks otellerde turistik yerlerde iş bulabilirsin ve maaşlarıda çok yüklü..bir çok tanıdığım kuaför var hepsi salonu kapattı sinek avlıyorlardı..saçımızı yaptırmasakda olur bunu kendimizde yapabiliyoruz..üstelik kadınlar artık kuaförden korkuyor çünkü istedikleri gibi kesim boya yapmıyorlar ve pahalı..ama yemek işi öyle değil..insan yemek yemek zorunda..yapmayı sevmeyende gidiyor dışarıda yiyor..şöyle anlatayım kursa gitmeyi düşünüyorum ama bir türlü karar vermedim elimin çok lezzetli oduğunu söyler çevremdekiler yemeklerimi pastalarıma bayılırlar bende yemek yapmayı çok seviyorum hatta evlendikten sonra pastaneye gittim başvuru yaptım çocuk düşünorsanız olmaz dediler hamileyken tehlikeli olur dediler içimde kaldı bebek düşünüyorduk çünkü kuaförlükle ilgili bi yeteneğim olup olmadığını bilmiyorum aslında ama güzelleştirmeyi süslemeyi çok seviyorum ileridede güzellik salonu açma ihtimalim de var ama deneyimsiz olmaz tabi hangisine gitsem saha işime yarar karar veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz ?
şöyle anlatayım kursa gitmeyi düşünüyorum ama bir türlü karar vermedim elimin çok lezzetli oduğunu söyler çevremdekiler yemeklerimi pastalarıma bayılırlar bende yemek yapmayı çok seviyorum hatta evlendikten sonra pastaneye gittim başvuru yaptım çocuk düşünorsanız olmaz dediler hamileyken tehlikeli olur dediler içimde kaldı bebek düşünüyorduk çünkü kuaförlükle ilgili bi yeteneğim olup olmadığını bilmiyorum aslında ama güzelleştirmeyi süslemeyi çok seviyorum ileridede güzellik salonu açma ihtimalim de var ama deneyimsiz olmaz tabi hangisine gitsem saha işime yarar karar veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?