kuaförlük mü aşçılık mı?

pembepatiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1.418
2.969
133
şöyle anlatayım kursa gitmeyi düşünüyorum ama bir türlü karar vermedim elimin çok lezzetli oduğunu söyler çevremdekiler yemeklerimi pastalarıma bayılırlar bende yemek yapmayı çok seviyorum hatta evlendikten sonra pastaneye gittim başvuru yaptım çocuk düşünorsanız olmaz dediler hamileyken tehlikeli olur dediler içimde kaldı bebek düşünüyorduk çünkü kuaförlükle ilgili bi yeteneğim olup olmadığını bilmiyorum aslında ama güzelleştirmeyi süslemeyi çok seviyorum ileridede güzellik salonu açma ihtimalim de var ama deneyimsiz olmaz tabi hangisine gitsem saha işime yarar karar veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz ?

Bence aşcılık derim. Kuaförlük zor meslek hem adım başı bilen bilmeyen açıyor. Bilene yazık oluyor...
Akşamın sabahın yok kuaförlükte. Aşcılıkta ilerleyebilirsin.

Kuaforlugu bilmemde asci olan 2akrabam var otellerde calisan cok saglam para kazaniyorlar diye biliyorum.basarilar dilerim..

kursla birlikte kuaför salonu falan açacaksan unut bu işi. bu işi yapan insanlar küçüklükten çıraklıktan yetişenler. Sen daha makas tutmayı bilmiyorsun ki.
Ahçılık da yani ileride nasıl meslek haline dönüştürürsün bilemiyorum da hobi niyetine yapabilirsin. Kendine çok güveniyorsan butik pasta yapan bir yer açabilirsin.
Ben olsam yemeği seçerdim.

Bence aşcılık derim. Kuaförlük zor meslek hem adım başı bilen bilmeyen açıyor. Bilene yazık oluyor...
Akşamın sabahın yok kuaförlükte. Aşcılıkta ilerleyebilirsin.

Kuaforlugu bilmemde asci olan 2akrabam var otellerde calisan cok saglam para kazaniyorlar diye biliyorum.basarilar dilerim..

teşekkür ederim canlar ben zaten antalyalıyım otelde staj yapmışlığım var bilirim aşçıları iyi maaş alıyorlar teşekkür ederim

Bencede ascilik…once kendin yaparsin sonra cirak alirsin…ama tabiiki boyle bir yer acarken enine boyuna dusunmek lazim..eskiyen urunler..sebzeler vs vs …bunlar sorun..ama olacak o kadar…kuaforlukte oyle bir dert yok ama millet kiliyla copuyle ugras..bana kalirsa yemek yapmak cok daha zevkli…tabii meslegin olursa gene oyle olur mu bilemem.

Bizim aşçı yarım gün çalışıp 2000 lira maaş alıyor valla. Kuaförlükte bu para geçmez eline. Diplomalı aşçılar daha da yüksek ücretler alıyorlar. Ama aşçılık kursları pahalı biraz. İşe yarar diplomam olsun diyorsan o parayı gözden çıkarman lazım. Halk eğitimdeki kurslar pek işe yaramaz. Güzel yemek yapmayı öğrenirsin sadece. Ya da asgari ücretle bir büroda falan yemek yaparsın.

Tabii ki ascilik. Abim aşçı oradan biliyorum şimdi yemekhanesi var hatta. Cok cabuk ilerleyebilinen kendini gelistirme surecinin hic bitmeyecegi bir meslek. Bir de ben sahsen bayan kuafor tercih etmiyorum bu isi erkekler aldi götürdü zaten isinizi zorlastirmayin derim:)

kuaförlük

aşçılık en ala meslek..heryerde lüks otellerde turistik yerlerde iş bulabilirsin ve maaşlarıda çok yüklü..bir çok tanıdığım kuaför var hepsi salonu kapattı sinek avlıyorlardı..saçımızı yaptırmasakda olur bunu kendimizde yapabiliyoruz..üstelik kadınlar artık kuaförden korkuyor çünkü istedikleri gibi kesim boya yapmıyorlar ve pahalı..ama yemek işi öyle değil..insan yemek yemek zorunda..yapmayı sevmeyende gidiyor dışarıda yiyor..

en güzeli aşçılık .Kuaförlük yapıp bir yığın çirkin kadının kaprisini çekmektense

KESİNLİKLE AŞÇILIK

aşçılık derim..yemek yapmayı sevmem ama bu konuda profesyonel olmak çok havalı gelirdi bana..

aşçılık derim, her zaman en iyi bildiğin işi yap derler. eliniz de yatkınmış, üstelik çalışma alanı her zaman daha fazla.
kuaförlük genelde alaylı olmakla alakalı, çekirdekten yetişmek gerekir.

teşekkür ederim kızlar keşke aşçılık okusaydım okadar pişmanım ki zaten anlatamam benim puanım 83 tü aşçılık bölümünden 81 le atandılar çıldırdım zaten şuanda kadrolu aşçı olabilirdim yani kesinlikle AŞÇILIĞI seçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…