Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaföre gitmeden,saçlarımı kendim boyamak istiyorum..Nasıl bir hazırlık yapmalıyım ?

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106
kızlar kuaförler hep saçımı mahvettiği için evde boyamak istiyorum...
Eki Görüntüle 188450
Eki Görüntüle 188451
canavar kafası gibi çıkan benim şuanki saçım boya aka aka bu hale geldi ve ben bu küllü kumral diye adlandırılan saç renginden istiyorum.

Nasıl bu hale getirebilirim illa açıcı kullanmam şartmı kızlar...Bu arada benim tenim beyaz gider mi bana:44::44::44::44::44:
yoksa illa kuaför yolu mu gözükcek

canım bılgı vemek ıcın gormek lazım kullu kumralı bende cok sevıyorum daha koyu bır renge boyadınsa acmak sart boya boyayı tek basına acmaz cunku koforde 1 sene calısmıs bırı olarak soyluyorum

canım bılgı vemek ıcın gormek lazım kullu kumralı bende cok sevıyorum daha koyu bır renge boyadınsa acmak sart boya boyayı tek basına acmaz cunku koforde 1 sene calısmıs bırı olarak soyluyorum

var resim görünmüyomu canım bida yüklim bari
...

saçım kızıl gibi görünmüş ama daha çok turuncu karameldi aktı baya

Son düzenleme:
lorealin küllü kumralını dene cnm kuaföre açtırmaya gerek yok ilk boyamada olmasa bile bi kaç boyamada elde edersin..

saol canım ben fazla beyazım sizce yakışırmıı
yakışır niye yakışmasın yazınyanarsınız kışında güzel makyajla çok hoş olur arkadaş halklı turunculukları sadece küllü renkler kapatıyor kuaförede gitseniz aynısını yapacak onlar boyaları karıştırarak genelde kullanıyor istediğiniz rengin küllü olanıyla normalini karıştırarak sizde kullanırsınız yada saçın durumuna göre turunculuklar kapanınca normal açık kumrallar kullanırsınız renk seçerken dikkat edinn genelde boyalar kutudaki renkten daha koyu tutuyor ya boyanın süresini ayarlayın yada istediğiniz renkten br açık ton kullanınki boya genelde koyu oluyor ama çabukta akıyor aslında birkaç boyamadan sonra istediğiniz rengi yakalarsınız biraz deneme yanılmalar oluyor tabi ama kuaföre gitmek istemeyince başkada çare olmuyor burdanda boyalar konusunda yardım albilirsiniz bir bakın isterseniz kolay gelsin
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-sac-boyasi-numaralarinin-anlami-nedir-2.html

çok saol canım küllü renge boyıyım bn bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…