Kuaföre ağdaya gidenler var mı aranızda

İlk kez gittiysen ve ilk kez başkasına aldırdıysan o yüzden olabilir
Yok ondan değil fazla utanmadım aslında sadece yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama ben bakamıyorum bile değil dokunmak ve kuaförün elinin o bölgelerde gezmesi çok tedirgin etti beni 5 dklık iş 10 dk oldu

Yok ondan değil fazla utanmadım aslında sadece yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama ben bakamıyorum bile değil dokunmak ve kuaförün elinin o bölgelerde gezmesi çok tedirgin etti beni 5 dklık iş 10 dk oldu
İlk ağdan olduğu için öyle olmuştur ya da sürekli vajinana
"orası" düşüncesiyle bakıyorsan o yüzden de olabilir benim sana tavsiyem vajinanı sev organın seninle bir bütün neden bakamayasın ki?,

İlk ağdan olduğu için öyle olmuştur ya da sürekli vajinana
"orası" düşüncesiyle bakıyorsan o yüzden de olabilir benim sana tavsiyem vajinanı sev organın seninle bir bütün neden bakamayasın ki?,
Bilmiyorum ki ah bi aşabilsem bu durumu kendim bile alırım da aşamıyorum 4 yıldır

Bilmiyorum ki ah bi aşabilsem bu durumu kendim bile alırım da aşamıyorum 4 yıldır
Eğer 4 yıl denemene rağmen aşamadıysan psikolojik destek almalısın bu durum vajinismus sebebi de olabilir ileride daha çok sıkıntı çekebilirsin Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…