Uzanıyorsunuz temizliğe başlıyorlar 5 dk sürmüyor önceden gidiyordum ama şimdi gitmiyorum18 yaşındayım şimdiye kadar ya 3 ya 4 kez ağda yaptım ve hiç jilet tüy dökücü vesaire kullanmadım özel bölge için ağdaya kuaföre gidicem ama hem çok korkuyorum hem çok tiksiniyorum ben dokunamıyorum ve kimseye dokundurtamıyorum ban bir yardım edin lütfen kuaföre gidince ne oluyo nasıl başlıyosunuz gidip hemen oturuyo musunuz nasıl olduğunu anlatın
Ya ben uzun süredir gitmiyorum ya hem acısından kokruyorumhem de fobim var ben bakamıyorum bileUzanıyorsunuz temizliğe başlıyorlar 5 dk sürmüyor önceden gidiyordum ama şimdi gitmiyorum
Her kuaför sıkıyor mu ki bu spreydenCanm ben kendim bizzat kuaförüm öyle zor bişi yok önce uzanıp altını açıyorsun Sonra ağrı kesici sprey sıkıyoz sonra 1 dk içinde işleme başlıyoz ve toplasan 5 10 dk sürmüyor
Hangi ildesiniz?Valla orasını bilemiyorum ama ben sıkıyordum ama şansa bırakmak istemezsen Eczaneden kendin temin edebilirsin
Hayır her kuaför sıkmıyor ben yıllardır giderim, ilk defa duydum böyle birşeyi.Her kuaför sıkıyor mu ki bu spreyden
Aynen bende ilk defa duydumHayır her kuaför sıkmıyor ben yıllardır giderim, ilk defa duydum böyle birşeyi.
Kayserideyim ama şu an çalışmıyorumHangi ildesiniz?
ÇAlışsanızda bana uzakmışKayserideyim ama şu an çalışmıyorum
Siz neredesinizÇAlışsanızda bana uzakmış
Canm ben kendim bizzat kuaförüm öyle zor bişi yok önce uzanıp altını açıyorsun Sonra ağrı kesici sprey sıkıyoz sonra 1 dk içinde işleme başlıyoz ve toplasan 5 10 dk sürmüyor
REMOVE pain-less mendil ve serum sprey olarak 2 farklı çeşidi varsÜRDÜĞÜNÜZ SPREYİN ADI NE
REMOVE pain-less mendil ve serum sprey olarak 2 farklı çeşidi var
BalıkesirSiz neredesiniz
Bende ilk kez duydumAynen bende ilk defa duydum
Aynen baya uzakmışBalıkesir
Valla bugün gittim acıdı diyemem ama çok tedirgindim çıktığımda bile ellerim ayaklarım titriyordu zar zor eve gittimValla orasını bilemiyorum ama ben sıkıyordum ama şansa bırakmak istemezsen Eczaneden kendin temin edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?