Saçlarım kısa, omzumun üstünde ve katlı bir kesimi var. Son zamanlarda rose gold renge takmıştım. Bu rengi çok istiyordum. Kuaföre gittim. İstediğim rengi gösterdim ve bu rengi yapabileceğini söyledi. Kendi doğal renginde olan açılmamış saçlarımı önce açtı ve diplerine açık kumral boya yaptı (sadece diplerine yapıldı). Ardından yıkama lavabosunda talep ettiğim rose gold cilayı yaptı. Aynanın karşısında saçlarımın sağ tarafı açık turuncu, sol tarafı da pembe oldu. Bunu eşitleyin dedim. Tekrar yıkama lavabosunda boyayı kusturdu ve tekrar boyadı. Ayna karşısına geçtim, bu sefer renk alacalı bulacalı oldu, bazı tutamlar pembe, bazı tutamlar turuncu oldu. Tekrar boyayı kusturdular ve tekrar lavaboda boyadılar. Bu sefer de renk pespembe çıktı, şeker pembesi. Hooop tekrar lavaboya kusturmaya ve tekrar boyadı. Kusturma işleminin de zarar vermediğini söylediler. Bu sefer de renk neon turuncu çıktı. En son tekrar lavaboda kusturdu ve boyadı ve bu sefer de saçlarım mosmordu. Evet mor yaptı. Son kez tekrar kusturdu ve tekrar boyadı. Saçlarım rose gold olmadı, açık turuncuya yakın bir bakır oldu. Toplamda 6 kez işlem gördü ve sonuç olarak saçlarım aynen koyun yünü gibi oldu. Önceden çok tatlı doğal bir dalgası vardı ama o dalgadan eser kalmadı. Ben nasıl böyle bir facia ile karşılaştığıma hala anlam veremiyorum. Bir kuaför nasıl bu kadar beceriksiz olabilir. Sonuç olarak saçlarım mahvoldu. Bu saçları nasıl düzeltebilirim? Lütfen yardım edin. Saçlarımın kalıcı olarak zarar görmüş olma ihtimalinden, artık uzamamasından veya dökülmesinden korkuyorum.
Gelmişsiniz burada, sen neden bu kadar işleme izin verdin diye ahkam kesip ego mastürbasyonu yapıyorsunuz. O an kuaförde basiretim bağlantı kendimi teslim ettim, iyi bir iş çıksın diye. Sık kuaföre giden biri de değilim, kusturmanın zarar vermediğini söylediler. Ama asıl acayip olan sizin gelip burada neden o kadar işlem yaptırdın diye saçma sapan yorumlar yapmanız, bu platformun kalitesizliğini ve basitliğini gösteriyor. Bu basit insanlar arasında durmak istemiyorum ve hesabımı siliyorum.
Gelmişsiniz burada, sen neden bu kadar işleme izin verdin diye ahkam kesip ego mastürbasyonu yapıyorsunuz. O an kuaförde basiretim bağlantı kendimi teslim ettim, iyi bir iş çıksın diye. Sık kuaföre giden biri de değilim, kusturmanın zarar vermediğini söylediler. Ama asıl acayip olan sizin gelip burada neden o kadar işlem yaptırdın diye saçma sapan yorumlar yapmanız, bu platformun kalitesizliğini ve basitliğini gösteriyor. Bu basit insanlar arasında durmak istemiyorum ve hesabımı siliyorum.
Son düzenleme: