Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm kızlar bir sorunum var yeni kuafor ve güzellik merkezi açacağım fakat isim ne olsun diye düşünmekten ve bulamamaktan sıkıldım. Sizlerin önerisi nedir ? Yardımcı olurmusunuz!!
Altın tarak,rapunzel,altın makas,elit de olabilir,ben koymuş olsam elit yapardım elit güzellik merkezi diye iki t ile hayırlı olsun bu arada ama yanlış anlamayın birşey soracağım kuaför açacağınız çevrede sanırım kuaförler var peki siz açmış olsanız işler mi diğerlerinin yıllardır orada ise sabit müşterileri vardır.
Altın tarak,rapunzel,altın makas,elit de olabilir,ben koymuş olsam elit yapardım elit güzellik merkezi diye iki t ile hayırlı olsun bu arada ama yanlış anlamayın birşey soracağım kuaför açacağınız çevrede sanırım kuaförler var peki siz açmış olsanız işler mi diğerlerinin yıllardır orada ise sabit müşterileri vardır.