- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
- Konu Sahibi Niloyabebe
Slm kızlar bir sorunum var yeni kuafor ve güzellik merkezi açacağım fakat isim ne olsun diye düşünmekten ve bulamamaktan sıkıldım. Sizlerin önerisi nedir ? Yardımcı olurmusunuz!! 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda star varStar güzellik merkezi geldi direk aklıma:)
Kendi ismimi koymak istemiyorum çok klasik geliyor banaArtık kendi isimlerini veriyorlar kuaförler.
Ilginç bir isim mis tsk ederim listeme yazdimNirvana ismine bayılıyorum salon ismi de çok hoş durur..
Nirvana Güzellik Salonu gibi..
Hayırlısı olsun umarım içinize sinen güzel bir isim bulursuniz
Rüya güzellik merkeziBurda star var![]()
Açacağım dükkanın tam karşısında varRüya güzellik merkezi![]()
Buda çok ilginç bunuda yazdumVenüs de olabilir güzellik tanrısı ismi
Kalp gözüm açıldı:)).Açacağım dükkanın tam karşısında var![]()
Evet sanırım baya açık kalp gözün. Masalda güzelmiş yazdım bunuda :)Kalp gözüm açıldı:)).
Masal, diyim o zaman![]()
Evet haklısınız bende öyle düşünüyorum. Yabancıda olsa kolay olsun diye dusunuyorumyabancı isimler koymanızı önermem tabi star vs gibi isimler değil ama, zor yabancı kelimeler müşteriler tarafından anlaşılmayabilir bu da dükkanınız için negatif bi durum. yabancı olsa bile telaffuzu kolay birşey olmalı. kimse dilinin dönmediği isimlere sempati duymaz. hayırlı olsun şimdiden :)
Aheng güzel olabilirSlm kızlar bir sorunum var yeni kuafor ve güzellik merkezi açacağım fakat isim ne olsun diye düşünmekten ve bulamamaktan sıkıldım. Sizlerin önerisi nedir ? Yardımcı olurmusunuz!!![]()
Buda güzel:)Aheng güzel olabilir